2 aylık evliyim olmuyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten kabul etmiyorum. Esimin Arkadasi , haksiz olsada susmuyor kendini savunuyor diyor esimden icin. Bende asla onu desteklemiyorum surekli bende birileri varken ona muhalefet oluyorum. Inatlasiyoruz.
Gerçekten rahatsız demek ki, işin çok zor seni soğutur bence bu şekilde.

Artik susmaya verdim. Konusuncada düzelmiyor diyorum. Normalde her yemekten sonra ellerine sağlık guzel olmus yemek der ama bugun arkadasi var erkekligi sarsilir diye hicbir sey demedi. Ben ne yapamya çalıştığını anlamıyorum

Sizin bu söylediklerinizin aynisini bende ona söyledim ve cokta söylüyorum konusmak hicbir fayda göstermiyor kavgayida hic sevmiyorum ne yapmayalim sizce

Erkekliği başka insanların yanında seni ezmek seni küçük görmek olarak algılıyor. Hangi dağın ayısı bu ya, senin insan olduğunun farkında mı, üzerinde güç gösterilecek biri değilsin onun eşisin

Psikolojik sorunlari oldugu kesin

madem o insanla yasamaya devam edeceksin onu yok say. en azindan bir sene o kisiyle ne misafirlige git nede misafir kabul et.

Eşinizle konuştuğunuzda ne diyor peki? bir daha olmaz falan diyor mu? bu arada daha once tanıyodunuz birbirinizi dimi böyle biri miydi?
Hicbir sey soylemiyor sadece susuyor ben bagirip cagirinca da o da bağırıyor sus konusma diye birbirimize giriyoruz. Cok yanyana gelemedik. Evde nasil oldugunu bilmiyordum izinlerde görüşüyorduk fakat onceden de ilgiliydi simdide ilgili yalnızca sacma hareketleri var yakin olduğuinsanların yaninda

Susma!!!susuyorsun diye her istediğini yapar paşa..sesini çıkarki haddini bilsin..

Ama eski konularından anladığım kadarıyla eşin problemli biri olduğunun sinyallerini nişanlılık döneminde vermiş keşke nişanı atsaydın. Neden evlendin ki böyle bi adamla?
Evin icine girmeyince insan anlamiyormus. Ben bu kadar dar kafalı oldugunu bilmiyordum

Tam olarak oyle düşünüyor yanlis dusunuyor ve sürekli bunu dile getiriyorum ama kendi doğrusu her zmaan doğru. Hic umudum yok düzeleceğinekarsi

Bazen cok iyi bazen saçma harekerleri var. Bazen o arkadaslarin yaninda gelir sarilir ilgilenir bazen de boyle hareketleri var

Demediler cunku esimin sacma harekerlerini arkadasi da biliyor ve defalarca konuştu esimle..
Yani ne denir ki bilemedim inanın,bebek dogurmayin ama bence bı süre,eşinizi gözlemleyin iyice taniyin ondan sonra karar verin ona çocuk doğurmaya,bebeğe de yazık olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…