2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

Eve geç geldi diye almamakta nedir yahu ayrica cinsel problemleriniz var çözmeye çalişmiyosunuz kusura bakmayin ama sizin ki evlilik değil annesi de size değer veriyo ki arayin sorun istiyo cok normal boşanin başkasiylada evlenmeyin yazdiklariniza istinaden cok bencil gördüm sizi evlilik böyle bisey degil

Evet şiddet ve aldatma olayı asla beklemeyecegim iki şey kendisinde.keşke ailelerimizden uzakta otursaydıkta mutlu mesut yaşasaydık.Kayınvalidemin sağlıgını düşünüp yakınıma taşındırarak kendi saglığımdan oldum

Ne anne oğulun , ne de karı-kocanın arasına nifak sokulmamalı. Kimse diğerinden kıyaslanacak kadar daha üstün değil bence. Eş kişisi arada dengeyi kurabilmeli.
Siz Kv ile yarışa girmeyin bence, malesef belli ki eşinizi kaybedersiniz . Siz daha aile ve eş olamamışsınız. Eşiniz de annesine düşkünmüş ziyadesiyle. Bunu eleştiremeyiz . Ama naçizane fikrim siz bir an önce savaş bayraklarını indirin, aile olmaya çalışın, eşinize annesini kötülemeyin eşiniz ailesi ile kaynaşmanızı bekliyorsa zorda olsa biraz çaba göstermeye çalışın. Eve geç kalma konusunda habersiz ise eşiniz ne kadar suçlu ise sizde içeri almadığınız için fazlasıyla suçlusunuz. Bu konuda birbirinizden özür dileyerek güzel bir başlangıç yapabilirsiniz

Daha çok yeni evlisiniz. Neden hemen kestirip atıyorsun ki 4 yılını vermişsin ve ortada düzeltilmeyecek şeyler yok. İki tarafın da hatalı davrandığı şeyler olmuş. Ama böyle sebeplerle evliliği bitirmek bana doğru gelmiyor. Biraz çaba ve gayret lazım. Ama yazdıklarınızdan şu anlaşılıyor sanki sizin eşinize karşı saygı ve sevginiz bitmiş bu yüzden çabalamak istemiyorsunuz gibi. Tatildesin şuan eşini özlemiyor musun?

Aramadığı her geçen gün uzaklaşıyorum..beni evden uğurlayış şekli aklımdan cıkmıyor cünkü

Aramadığı her geçen gün uzaklaşıyorum..beni evden uğurlayış şekli aklımdan cıkmıyor cünkü
Yine sizin kararınız ama bir sinirle alınmış bir karar gibi geldi bana, biraz daha zaman tanıyın birbirinize şuan sinirlisin tabi haklı yanların da vardır ama hemen bir karar verme zamana bırak. Zaten devam edemezsen biryerde illaki kopar.

Geç kaldığı için eve almamanız hata olmuş.
Tamamen objektif yazdığınızı düşünmüyorum. Siz fazla ilgi bekliyor gibisiniz Bi uzmandan yardım alın bitirmeyi düşünmeden önce. Cinsellik problemi için ise ayrıca yardım alın. Bitirmek son çaredir. Olmuyorsa ayrılırsınız

Eve almayınca kv'ye fırsat doğmuş bence açılışı yapmış. Böyle rahat boşanalım diyen adama emek vermeye değmez bence

Benim eşimde ailenin tek oğlu babası yok
Bekarken birbirlerini yerlerdi öyle düşkün falan değillerdi yani
Ne oldu bilmiyorum evlenince bunlar canciğer kuzu sarması oldular
Balayından döndük evinde misafir var bizi çağırdı kadın.Gittik.Milletin içinde beni görür görmez laf soktu.Eşim yanımda bekledim bişey diyecek diye şakaya vurdu bu herkes gülüştü.Akşama kadar surat astım.Kimseyle konuşmadım.Arabaya biner binmez başladım kavgaya.”Anan şaka yapmadı neden güldün neden cevap vermedin bir daha olursa madem sen beni koruyamıyorsun ben yapıştırırım cevabı”
Hayır dedi bu anneme bişey demeyeceksin
Eve yaklaştık
“eşyalarını topla ananın evine gidiyorsun” dedim
Bu ilk kavgamızdı ve ilk s.ktir çekişim
Annesiyle ilgili böyle saçma sapan haddini aşan yerlerde tepkini ver ama gece gelmedi açmam kapıyı olmaz
En azından 2 aylık evlilikte olmaz
Bu şu demek dışardan bakınca “bizim kendi aramızda sorun var ailesinden anasından kaynaklı değil”
Annesine düşkünlüğüyle ilgili de yürüyeceğin yol
“Annen yaşayacağını yaşamış,alacağını almış satacağını satmış.Bende yaşamak istiyorum.O kocasıyla gezdi tozdu eğlendi.Bende seninle beraber yaşamak istiyorum.”
“Ben kötü bakmadım ama tutki baktım annen sana bunu hangi iyi niyetle söylüyor,bana niye sormuyor”
Evliliğin ilk iki yılı zordur
Zorlar

Söylediklerinizi dikkate alıcam teşekkür ederimm
Gercekten cok sevndm. Kendn icin evlilign icin. At gururu bi kenara herseyi dene en azndn olmzsa Ben elmden gelenin fazlasi yaptim icim rahat dersin. Bide kucuk bi tavsiyem daha sen de ailenle bu surecte cok mic mic olma etkilenme laflardan . bide annesine biraz daha yakn olmayi dene . kucuk bihikaye anlatip bitiricm ne konustm ya
Bir gelin bi gun doktora gider. Doktora kvsini oldurmek istedgni onunla hicc anlasamadgni kadininda ona cok kotu dvrandgni ona zehir vermesini soyler. Doktor ona zehir diye vitamin verir(bunu ona soylemez) . Hergn biraz biraz yemegine dok der senin bu yaptgn anlasilmasn diyede biraz guleryuz hurmet goster. Gelin gider doktorun dedigini yapar.

Hergn yemege zehir koyar. Biraz guleryuz anne cay istermsn meyve istermsn die de hurmet eder. Kv bakar gelinim bana karsi degismis. Oda gelinine iyi yaklasmaya baslar. Gunler gecer kv ile gelin arasi duzelmistir ve artik gelin kvsinin olmesini istemez. Kosar doktora "doktor bey lutfen verdgnz zehirin tesirini yok edecek bi ilac hazirlayn bn kv nin olmesni istemyrm" der.
Doktor gulumser ve derki ben sana zehir degil vitamin vermistim. Oyuzden icin rahat olsun der...
Hikayeden kotu etkilenip zehir vermeye kalkma . Guzel anlamlar cikar.
Oyle istee umarm hersey yoluna girer..

Sizin gibi gelin düşman başına, siz kendinizi haklı görmeye devam edeceksiniz tabi ama ben yine de yorumumu yapayım. Kaç sene sevgili olursanız olun, evlilik farklıdır. Özellikle yeni egli insan ilk bayram tatilinde nasıl eşi yerine ailesini tercih edebilir? Madem eşiniz sizin için bir öncelik değil neden evlendiniz?

O ev size mi ait sadece? Size fiziksel bir zarar vereceğinden kormadınız sürece hangi hakla eve almazsınız? Benim eşim ilk kez geç gelecek hemen sorarım başına bir iş mi geldi vs. anlamadan dinlemeden neyin tepkisi bu. Eşinizin annesi sizi nasıl sevsin oğlunu eve almamışsız, oğlunu bırakip tatile gitmişsiniz, kendisi arayıp sormamışsınız.

Ve nasıl cinsellik yaşamamış olmanızı bile eşinize bağlarsınız? Tecrübesiz olmasının ne alakası var? Yüzyıllardir kaç milyar erkek eşiyle
İlk gece birlikte oldu? Adamın fiziksel sorunu yokmuş, sorun siz de, korkuyormuşsunuz. Adama ne huzur ne sevgi en saygı ne çocuk hiçbir şey vermemişsiniz neden boşanalım dediğinizde tamam demesin.

Hiç bir maddi istekse bulunmadan boşanın, adam kurtulsun.

Peki bu kadar çabaya sonuç değiştimi dersiniz.Sizinki yike dobra benim eşim yanımdayken sürekli eşime beni övüyor.Eşim gidince laf sokuyor

Bacım senin kp hayatta mı
Ben kv me az alttan alsam bavulunu toplar gelir bırak samimi olmayı :)

Evliliğin ilk ayları hep sıkıntılı... Cicim ayları deniliyor ama her ne kadar flört dönemi dahi olsa aynı evde yaşamaya benzemiyor. Kayınvalide sorunu hemen hemen her evlilikte oluyor ama sen aklını kullanacaksın duygularınla hareket etmeyeceksin. Bende başlarda duygularımla çok hareket ettim baktım zararı bana dokunuyor. Olay karşı taraftan çıksa da ben duygusal davrandığım için suçlu ilan ediliyordum. Yeri geldi çok laflar yedim sonra şaka denildi. İşin formülü sadece erkeği kendine çekmekte. Erkekler ne kadar yaş almış olursa olsun kadınlardan daha geç olgunlaştığı kesin. Benim kv mesela oğlunu yağlar ballar bebek gibi severdi. Yaşadığı ailevi sorunlarla duygu sömürüsü yapıp oğlunu elinde tutmaya çalışırdı. Mesela biz bayram tatiline çıkmayı düşünüyoruz memlekete ilk kez ben onun, o benim memleketini göreceğiz kv hemen kendini katıp davet etmeden bende onlarla gidicem diyor. Düşün ki benim memleketime kadar gelmeye kalktı bende müsait olmadığımızı yavaştan ima ettim yarın karşıma çıktığında kusura bakma deme imkanı bıraktım kendime. Fevri davranma eşine, sabır zordur ama meyvesi güzeldir. Aldatma vs olmadıktan sonra sabrını elden bırakma...

B
Tatile gitme durumunu önce kendisi yaptı.Ayrıca cinsellikte kendisi kendini geri çekiyorsa ben yapalım diyemem

Bacım senin kp hayatta mı
Ben kv me az alttan alsam bavulunu toplar gelir bırak samimi olmayı :)
Yok hayatta degil kv yanlz yasiyor. Yani dengeyi kurmya clsyorm ya. Belki dedgn gibi bnmkide hazirdir gelmeye:) . Ya enazndn bi hurmet bazi yaptigi seyleride gormezden gelerek mutlu olmya clsym.

Peki bu kadar çabaya sonuç değiştimi dersiniz.Sizinki yike dobra benim eşim yanımdayken sürekli eşime beni övüyor.Eşim gidince laf sokuyor
Yok be benimki tam tersi
Yüzüme güler arkamdan atar tutardı
Ya o önemli değil zaten
Kadın naparsa yapsın
Önemli olan senin eşinin artık sizin ikinizin bir aile olduğunuzu önceliğin sizde olduğunu idrak edebilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…