- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Haklısınız hepsindeSen de kv den de sşin de hatalısınız. Ama ben en çok hatayı kv de gördüm tabi dediğin gibi senin hakkında oğluna kötü konuşuyorsa. Konuşmasa oğlu heralde demezdi çocugumuz olsa anneme göstermicen mi annemi daaha sık ara vs. Kv nin başından bir evlilik geçmiş neyin ne oldugunu biliyordur. Yası da senden büyük. Oğlunu alıp içeri neden geç gidiyorsun eve oğlum bir daha böyle yapma haber ver vs demeliydi. Sana da oğlumla konuştum uyardım onu ama sen de fevri davranmıssın kızım ben sizin aranıza girmek istemem sorunlarınızı başbaşa çözün ailelerinizi muhattap etmeyin elbette çözemediğiniz sorunlarda yanınızdayız ama her kavganız bize yansımasın bıla bıla ... İyi niyetli bir kadın boyle konuşmalı bence o yuzden kv deniz iyi niyetli gelmedi. Siz de çocuksunuz malesef. Olgunluk gösteremiyorsunuz. Madem kv den iki günde bir aramanı istiyor ara. Aranı iyi tutmaya çalış. Sen elinden geleni yap yine değişmezse o zaman benim içim rahat dersin. Ama sen kv ne bir adım at. Seni sevmese de buram buram hissetsen de adım at. Ben de benzer seyler yasadım. Gözlerimin içine bile bakamıyodu benimkisi hep bir sataşma modundaydı. Eşim garip gurup konusuyodu seninki gibi. Ama büyüklük ben de kalsın dedim. Ben aramı düzeltmeye çalıstım. Şimdi iyiyiz ama tabi can ciğer değiliz mesafeyi de koruyorum sen de dene
yok çok seviyordu kendi evinde degil arabanın içinde evimin önünde uyurdu..Genelde böyle gösteriler yapan tipler evlenince bi değişik oluyorlar. Kapının önünde yatmak nedir yani... Ben böyle bir adamı bir kere damat diye aileme getirmem.
Farknda msn evliligmi kurtarmak istiyorum demiyorsun..Özelden numaranızı bekliyorum o zaman
Benim ailem nişanlılık dönemindede evliykende hep yapıcı konuştu benim hatalarımı yüzüme vurdular onun yanında ve asla onu benim yanımda incitmediler.Teyzeside bana diyorki biz iğenime ablamla col söyledik nişanlıylen kavga ediyorsunuz ayrılın diye dinleyemedik.Seviyorum dedi başka birşey demedi diyor.yani iki taraftaki aile yapısı farklılıklarına bir bakın..Ben bir aylık evliyken gittim baba evine. Bir hafta kaldım. Eşimin izni olsaydı o da gelecekti ama iznini balayı için kullandığından gelemedi. Kardeşlerimi özlediğim için eşim sorun etmedi.
Ikincisi ben de kayinvalideye bakmak istemiyorum çünkü ne lâf sokacak gene diye strese giriyorum. 7 senedir böyle. En son gittiğimizde bebegim yeni uyanmış ben de bebeğimi seviyorum " bu benim kızım kızım" dedim. Bana cevabı " biz de başka karıdan olma kız demedik ki senin kızın " oldu. Halbuki onu ilgilendiren bir durum yoktu. Ağzının payını verdim tabiki.
Üçüncüsü eşin sana geç geleceğini haber verdi mi de sen eve almadın? Yoksa haber vermedi mi? Sen gecenin ikisinde eve gelsen onun tepkisi ne olurdu bir de burdan düşünmek lazım. Yine de kol kırılıp yen içinde kalmalıydı.
Bu arada ikinizin ailesinde de aklı başında insanlar yok mu? Sizi karşısına alıp size doğru dürüst nasihat edecek kimse? Kayinvalide makul bir insan olsaydı olaylar bu kadar büyümeden sizi karşısına alıp nasihat etmeliydi. Yangına körükle gidilmez..
Ortada halledilmeyecek meseleler yok. Bütün bunların sebebi iletişimsizlik. Çok tecrubesizsiniz aile terapisine gitmenizi öneririm.
Burda anlattım bir iki olayla bana bu tarzda yorum yapamazsın.Ben bir konu açtım ve sadece iki olay anlattım.Numara istememdeki sebep digerlerinide anlatıp tek bir konuya odaklanmadan objektif bir şekilde cevap bekledim.Kurtarmak veya boşanmak önemli degil.Evlenmek farzsa boşanmak sünnettir.Burada çok okuyoruz 7 8 yıl evliyim 3 cocugumla ortada kaldım mesajlarını.Bende eve almamak gibi bir hata yaptıktan sonra bundan sonraki hareketlerimde temkinli olmak istedim.Burayada bu konuyu hobi amaçlı yazmadımFarknda msn evliligmi kurtarmak istiyorum demiyorsun..
Kendinde bi emin ol once
Bende böyle düşünüyorum.Yarısı benim derken neyi kastettiğini anlamadım cünkü yarısını kendi dügün masraflarımıza vermiştik zatenO kocana şöyle boşanma durumunda takılar zaten kadına aittir kendini yirtsa alamaz. Bence çok burnu havada,.annesi tarafından aman oğlum paşa oğlum diye büyütülmüş biriyle evlisiniz. Yol yakınken dönün.
Y
yok çok seviyordu kendi evinde degil arabanın içinde evimin önünde uyurdu..
Anliyorm ben sende o hevesi gormuyorm belki yanls bir kanidayim. Oylesetabiki ozur dilerim. Evliligi kafanda bitirmis bi halin var bana yansiyan o.Burda anlattım bir iki olayla bana bu tarzda yorum yapamazsın.Ben bir konu açtım ve sadece iki olay anlattım.Numara istememdeki sebep digerlerinide anlatıp tek bir konuya odaklanmadan objektif bir şekilde cevap bekledim.Kurtarmak veya boşanmak önemli degil.Evlenmek farzsa boşanmak sünnettir.Burada çok okuyoruz 7 8 yıl evliyim 3 cocugumla ortada kaldım mesajlarını.Bende eve almamak gibi bir hata yaptıktan sonra bundan sonraki hareketlerimde temkinli olmak istedim.Burayada bu konuyu hobi amaçlı yazmadım
Yok ilk bayramımızda ailemi ziyaret etmek gerine ablasıyla tatile cıkan ve annesine düşkün olan o.Benimki sonucu olduAnnesine düşkün olan o
Ama 2 aylık evliyken annesiyle tatile çıkan sen.
Haksızsın
Hayır severek evlendim ben.Çok mutlu olmak isterdim.Herşeyimiz olması gerektigi gibi olsun isterdim.Mesela sorunumuz buyken ne ben ailemden bahsedeyim ne o.Cinsel hayatımıza yönelelim istedim.Ama ailesi ve şu aileye kaynaşma olayları beni cok yordu...doğal olarakta o olaydan onuda benide uzaklaştırdı.Çıkış yolu bulamıyorum.İyi olmaya çalışsamda ailesiyle mutlaka annesnin huzursuz olacagı birley cıkıyor.Daha öncede yazdım mesela normal bakıyorum neden kötü baktı bana diye ogluna söylüyor.Evimin alışverişini yapıyorum.Sen yapma ben surdan zeytin yagı getirtiyorum ben alırım.Ben burdan peynir grtirtiyorum ben alırım.oglum sunu cok sever ben sana getireyim.Ya yeni evliyim hayallerim bu degildi.İstedimki evimin alışverişini herşeyini ben yapayim.Mesela pilav için prinç alayim deneyim hangisi iyi hangis kötü.Eşim için işten çıktım evdeyim kendimi evime temizliğime yemegime adamak istedim.çok mu şey istedim ben anlayamıyorum ya....Anliyorm ben sende o hevesi gormuyorm belki yanls bir kanidayim. Oylesetabiki ozur dilerim. Evliligi kafanda bitirmis bi halin var bana yansiyan o.
Cnku aslnda cok rahat cozebilcegn seylerin uzerinde o kdr cok durmussun ki yada bn cok fazla seyin ustesnden gelmeye calistim bnm icin bu tarz durumlar cozelcdek seyler kvga bile etmem.
Sadce su dikkatmi cekti. Esinle sankibirlkte olmak istemiyormussun. Bu dusuncen beni o yorumu yapmama itti. Ne demek istedgmi anlamssndir cok acik yazamiyorum
Bende böyle düşünüyorum.Yarısı benim derken neyi kastettiğini anlamadım cünkü yarısını kendi dügün masraflarımıza vermiştik zaten
Bu sunu alim bunu alim mevzulari bndede vardi . dedim ki kendime bosver hayat uzun daha bunlari alacak cok vaktin olck oda hevesini alsn parasini da o oduyordu.Hayır severek evlendim ben.Çok mutlu olmak isterdim.Herşeyimiz olması gerektigi gibi olsun isterdim.Mesela sorunumuz buyken ne ben ailemden bahsedeyim ne o.Cinsel hayatımıza yönelelim istedim.Ama ailesi ve şu aileye kaynaşma olayları beni cok yordu...doğal olarakta o olaydan onuda benide uzaklaştırdı.Çıkış yolu bulamıyorum.İyi olmaya çalışsamda ailesiyle mutlaka annesnin huzursuz olacagı birley cıkıyor.Daha öncede yazdım mesela normal bakıyorum neden kötü baktı bana diye ogluna söylüyor.Evimin alışverişini yapıyorum.Sen yapma ben surdan zeytin yagı getirtiyorum ben alırım.Ben burdan peynir grtirtiyorum ben alırım.oglum sunu cok sever ben sana getireyim.Ya yeni evliyim hayallerim bu degildi.İstedimki evimin alışverişini herşeyini ben yapayim.Mesela pilav için prinç alayim deneyim hangisi iyi hangis kötü.Eşim için işten çıktım evdeyim kendimi evime temizliğime yemegime adamak istedim.çok mu şey istedim ben anlayamıyorum ya....
Bende aynısını düşünüyorum..Kalan yarısını kasdetmiştir. Madem kendisi gece 2de eve gelip aynısını kadın olduğunuz için sizin yapamycaginizi söyleyecek kadar cinsiyetçi, öyleyse kadın olduğunuz için altınların tamamı da sizindir. Boşanma durumunda mahkeme de aynısını söyleyecektir.
İnanın hiç önyargılı davranmadım.Ama eşi olmadığı için ogluna aşırı düşkün.Aklımda olmayan şeyleri aklıma sokuyor.mesela Oglum bana cok düşkündür bunu sakın kıskanma diyorBir anne sırf kv diye bu kadar önyargıya maruz kalmamalı... sabit fikirlilikten vazgeçip, ortadan bakmamız gerek olaya. Annelik içgüdüsü, daha 2 ay olmuş, eve almamışsınız eşinizi. Olay nedir ne değildir açıklamamışsınız fakat; kesinlikle hiç doğru değil yaptığınız. Ayrıca yeni evli bir çift olarak arzularınızı yaşamak varken hiç beraberliğimiz olmadı demişsiniz. O da haliyle eşinizi bir düşündürmüştür. evlilik hayat seçimi. Boşanmak bu kadar kolay mı...
Bence biraz düşünmeli ve çaba göstermelisiniz boşanmak en kolayıMerhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Söylediklerinizi dikkate alıcam teşekkür ederimmBu sunu alim bunu alim mevzulari bndede vardi . dedim ki kendime bosver hayat uzun daha bunlari alacak cok vaktin olck oda hevesini alsn parasini da o oduyordu.
Size ne alaym derse hicbirini reddetmedm aldi aldi aldi. Bakti maddi manevi yoruldu. Birakti yani en azndn azaltti. Bazen bukemiyorsak operek duzeltmeyi deneyecez.smdi ben istiyorm anne bundn vrsa verir msn alisveris yapamadm diyorm cikarti veryo.
Esine gelnce vallahi de billahide esim annesine asiri bagli bi adam . bununla yasamayi ogrenmek lazm. Kv nin o yuzunu bakislarini gormezden gelerek en azndn hergn olmasads 2 3 gnde bi arayip hal harir sorarak kocanla arandami buzlari eritmye baslyablrsn. Kuzenleriyle kaynas ne vr ki hem sa a arkadas olurlar bakarsin sende seversin belki.
Esimz sevdgmz adam omur boyu yasayacagmz kisi biraz malesef hayatina uymak zornda kalyrz. Bu seni uzmesn.yepyeni bi baslangic yap. Ara kocani seni ozledim de . ne blm senden kolay vazgecmemesi gerektigini goster. Erkekler bocaliyor. Smdi anneside oglum evlendi beni unuttu demesjn die ayri bi alaka goateriyor bnmki oyleydi cnku uzun uzun sarilrdi gittimzde.
Umarm anlatablmsmdir.ha bu kdr cabaya ragmwn olmyosa tamam . tym bnlari duzeltiktn snra cnsellige ozaman bakacak keyfnz ve enerjnz kalir
Evliliğin ilk aylarında valizi kapida hazır gozleri yaşlı her seyi geride birakmak istemeyen bir kadin var mi acaba cok merak ediyorum. Gercekten merak ediyorum. Iki farkli birey, kültür, alışkanlıklar evleniyor. Orta yolu bulmak,kabullenmek, biz olabilmek cok kolay degil ki. Yasanilan problemler yepyeni bir hayaton getirdiği zorluklar. Psikolojik, fiziksel ya da ekonomik vb siddet, aldatma olmadığı sürece tolere edilebilir durumlar diye düşünüyorum. Problem degil de farklılık olarak bakmak gerekir.Merhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?