2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

Haklısınız hepsinde

Eve almamak çok garip ve birinin gazına gelmiş gibi olmuş ne var yani geçsin evr yüzüne bakmayın küsün ama almamak ne.
Birde cinsellik olmazsa erkekler hırçınlık da zirve oluyorlar bunu unutmayın . Siz hala bu adam olmaz deyip yatmazsaniz başlamadan bitecek bu evlilik.esinizle konuşun eve bağlamak istiyorsanız o eski adama dönsün istiyorsanız onu mutlu edin özellikle yatakta annesini de haftada bir bir kaç saat görmeye gidin . Bakın bunları eşinizi kazanmak istiyorsanız yapın ama yok gözden çıkardım derseniz birşey diyemem . Şunu unutmayın boşanmak kolay değil . Ki siz daha başlamadiniz . Hayatınıza şans verin yoksa pişmanlık yaşarsınız.

Benim ailem nişanlılık dönemindede evliykende hep yapıcı konuştu benim hatalarımı yüzüme vurdular onun yanında ve asla onu benim yanımda incitmediler.Teyzeside bana diyorki biz iğenime ablamla col söyledik nişanlıylen kavga ediyorsunuz ayrılın diye dinleyemedik.Seviyorum dedi başka birşey demedi diyor.yani iki taraftaki aile yapısı farklılıklarına bir bakın..

Farknda msn evliligmi kurtarmak istiyorum demiyorsun..
Kendinde bi emin ol once
Burda anlattım bir iki olayla bana bu tarzda yorum yapamazsın.Ben bir konu açtım ve sadece iki olay anlattım.Numara istememdeki sebep digerlerinide anlatıp tek bir konuya odaklanmadan objektif bir şekilde cevap bekledim.Kurtarmak veya boşanmak önemli degil.Evlenmek farzsa boşanmak sünnettir.Burada çok okuyoruz 7 8 yıl evliyim 3 cocugumla ortada kaldım mesajlarını.Bende eve almamak gibi bir hata yaptıktan sonra bundan sonraki hareketlerimde temkinli olmak istedim.Burayada bu konuyu hobi amaçlı yazmadım

Bende böyle düşünüyorum.Yarısı benim derken neyi kastettiğini anlamadım cünkü yarısını kendi dügün masraflarımıza vermiştik zaten

Anliyorm ben sende o hevesi gormuyorm belki yanls bir kanidayim. Oylesetabiki ozur dilerim. Evliligi kafanda bitirmis bi halin var bana yansiyan o.
Cnku aslnda cok rahat cozebilcegn seylerin uzerinde o kdr cok durmussun ki yada bn cok fazla seyin ustesnden gelmeye calistim bnm icin bu tarz durumlar cozelcdek seyler kvga bile etmem.
Sadce su dikkatmi cekti. Esinle sankibirlkte olmak istemiyormussun. Bu dusuncen beni o yorumu yapmama itti. Ne demek istedgmi anlamssndir cok acik yazamiyorum

Hayır severek evlendim ben.Çok mutlu olmak isterdim.Herşeyimiz olması gerektigi gibi olsun isterdim.Mesela sorunumuz buyken ne ben ailemden bahsedeyim ne o.Cinsel hayatımıza yönelelim istedim.Ama ailesi ve şu aileye kaynaşma olayları beni cok yordu...doğal olarakta o olaydan onuda benide uzaklaştırdı.Çıkış yolu bulamıyorum.İyi olmaya çalışsamda ailesiyle mutlaka annesnin huzursuz olacagı birley cıkıyor.Daha öncede yazdım mesela normal bakıyorum neden kötü baktı bana diye ogluna söylüyor.Evimin alışverişini yapıyorum.Sen yapma ben surdan zeytin yagı getirtiyorum ben alırım.Ben burdan peynir grtirtiyorum ben alırım.oglum sunu cok sever ben sana getireyim.Ya yeni evliyim hayallerim bu degildi.İstedimki evimin alışverişini herşeyini ben yapayim.Mesela pilav için prinç alayim deneyim hangisi iyi hangis kötü.Eşim için işten çıktım evdeyim kendimi evime temizliğime yemegime adamak istedim.çok mu şey istedim ben anlayamıyorum ya....

Bende böyle düşünüyorum.Yarısı benim derken neyi kastettiğini anlamadım cünkü yarısını kendi dügün masraflarımıza vermiştik zaten

Kalan yarısını kasdetmiştir. Madem kendisi gece 2de eve gelip aynısını kadın olduğunuz için sizin yapamycaginizi söyleyecek kadar cinsiyetçi, öyleyse kadın olduğunuz için altınların tamamı da sizindir. Boşanma durumunda mahkeme de aynısını söyleyecektir.

Bir anne sırf kv diye bu kadar önyargıya maruz kalmamalı... sabit fikirlilikten vazgeçip, ortadan bakmamız gerek olaya. Annelik içgüdüsü, daha 2 ay olmuş, eve almamışsınız eşinizi. Olay nedir ne değildir açıklamamışsınız fakat; kesinlikle hiç doğru değil yaptığınız. Ayrıca yeni evli bir çift olarak arzularınızı yaşamak varken hiç beraberliğimiz olmadı demişsiniz. O da haliyle eşinizi bir düşündürmüştür. evlilik hayat seçimi. Boşanmak bu kadar kolay mı...

Bu sunu alim bunu alim mevzulari bndede vardi . dedim ki kendime bosver hayat uzun daha bunlari alacak cok vaktin olck oda hevesini alsn parasini da o oduyordu.
Size ne alaym derse hicbirini reddetmedm aldi aldi aldi. Bakti maddi manevi yoruldu. Birakti yani en azndn azaltti. Bazen bukemiyorsak operek duzeltmeyi deneyecez.smdi ben istiyorm anne bundn vrsa verir msn alisveris yapamadm diyorm cikarti veryo.
Esine gelnce vallahi de billahide esim annesine asiri bagli bi adam . bununla yasamayi ogrenmek lazm. Kv nin o yuzunu bakislarini gormezden gelerek en azndn hergn olmasads 2 3 gnde bi arayip hal harir sorarak kocanla arandami buzlari eritmye baslyablrsn. Kuzenleriyle kaynas ne vr ki hem sa a arkadas olurlar bakarsin sende seversin belki.
Esimz sevdgmz adam omur boyu yasayacagmz kisi biraz malesef hayatina uymak zornda kalyrz. Bu seni uzmesn.yepyeni bi baslangic yap. Ara kocani seni ozledim de . ne blm senden kolay vazgecmemesi gerektigini goster. Erkekler bocaliyor. Smdi anneside oglum evlendi beni unuttu demesjn die ayri bi alaka goateriyor bnmki oyleydi cnku uzun uzun sarilrdi gittimzde.
Umarm anlatablmsmdir.ha bu kdr cabaya ragmwn olmyosa tamam . tym bnlari duzeltiktn snra cnsellige ozaman bakacak keyfnz ve enerjnz kalir

Bende aynısını düşünüyorum..

İnanın hiç önyargılı davranmadım.Ama eşi olmadığı için ogluna aşırı düşkün.Aklımda olmayan şeyleri aklıma sokuyor.mesela Oglum bana cok düşkündür bunu sakın kıskanma diyor

Bence biraz düşünmeli ve çaba göstermelisiniz boşanmak en kolayı

Söylediklerinizi dikkate alıcam teşekkür ederimm

Evliliğin ilk aylarında valizi kapida hazır gozleri yaşlı her seyi geride birakmak istemeyen bir kadin var mi acaba cok merak ediyorum. Gercekten merak ediyorum. Iki farkli birey, kültür, alışkanlıklar evleniyor. Orta yolu bulmak,kabullenmek, biz olabilmek cok kolay degil ki. Yasanilan problemler yepyeni bir hayaton getirdiği zorluklar. Psikolojik, fiziksel ya da ekonomik vb siddet, aldatma olmadığı sürece tolere edilebilir durumlar diye düşünüyorum. Problem degil de farklılık olarak bakmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…