Bu sunu alim bunu alim mevzulari bndede vardi . dedim ki kendime bosver hayat uzun daha bunlari alacak cok vaktin olck oda hevesini alsn parasini da o oduyordu.
Size ne alaym derse hicbirini reddetmedm aldi aldi aldi. Bakti maddi manevi yoruldu. Birakti yani en azndn azaltti. Bazen bukemiyorsak operek duzeltmeyi deneyecez.smdi ben istiyorm anne bundn vrsa verir msn alisveris yapamadm diyorm cikarti veryo.
Esine gelnce vallahi de billahide esim annesine asiri bagli bi adam . bununla yasamayi ogrenmek lazm. Kv nin o yuzunu bakislarini gormezden gelerek en azndn hergn olmasads 2 3 gnde bi arayip hal harir sorarak kocanla arandami buzlari eritmye baslyablrsn. Kuzenleriyle kaynas ne vr ki hem sa a arkadas olurlar bakarsin sende seversin belki.
Esimz sevdgmz adam omur boyu yasayacagmz kisi biraz malesef hayatina uymak zornda kalyrz. Bu seni uzmesn.yepyeni bi baslangic yap. Ara kocani seni ozledim de . ne blm senden kolay vazgecmemesi gerektigini goster. Erkekler bocaliyor. Smdi anneside oglum evlendi beni unuttu demesjn die ayri bi alaka goateriyor bnmki oyleydi cnku uzun uzun sarilrdi gittimzde.

Umarm anlatablmsmdir.ha bu kdr cabaya ragmwn olmyosa tamam . tym bnlari duzeltiktn snra cnsellige ozaman bakacak keyfnz ve enerjnz kalir