2 aylık hamileyim midye yedim

ebru_82

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
209
105
303
43
Kızlar az önce işyerine 200 tane midye getirdi bir müşteri temiz dediler. 20-30 tane yemişimdir. sonra aklıma geldi internetten bakayım deidm. Ne kadar zararlıymış. Wc ye gittim tuzlu su, parmak hiç işe yaramadı, kusamadım. Offf canım çok sıkıldı. Bişey olur mu bebeğime?

Keşke yemeseydiniz ama olan olmuş. En iyisi doktorunuza danışın.

Afiyet olsun canim .bence çok fazla stres yapma bilmeden okadar cok zararlı şeyler yiyiyoruzki.
Için rahat etsin dersen dr bi danis . Ben bisi olacağını sanmıyorum .kuzum çok sıkıntı etme kendine .

Zaten sen kendini di eşiğinde bi gariplik varmı hissedersin .olursa öyle bisi dr a bi görün canim.

Allah seni ve evladını korusun .inşallah

20-30 tane...
Nasil yedin o kadar cok masaALLAH. :) gerci cerez gibi gidiyor mubarek.

Afiyet olsun canim .bence çok fazla stres yapma bilmeden okadar cok zararlı şeyler yiyiyoruzki.
Için rahat etsin dersen dr bi danis . Ben bisi olacağını sanmıyorum .kuzum çok sıkıntı etme kendine .

Zaten sen kendini di eşiğinde bi gariplik varmı hissedersin .olursa öyle bisi dr a bi görün canim.

Allah seni ve evladını korusun .inşallah
Hiç bir şey olmadı. Kusamadım bile, canım istemiş demekki... İçimi rahatlatan tek şey bilindik temiz yerden gelmiş olması... Allaha emanet minnoşum

Hiç bir şey olmadı. Kusamadım bile, canım istemiş demekki... İçimi rahatlatan tek şey bilindik temiz yerden gelmiş olması... Allaha emanet minnoşum
Çok mutlu oldum kuzum geçmiş olsun.Allah korusun evlatlarimizi. .
Vardır elbet bunda da bi hayır bidaha yeme kuzum.

Çok mutlu oldum kuzum geçmiş olsun.Allah korusun evlatlarimizi. .
Vardır elbet bunda da bi hayır bidaha yeme kuzum.
Ayyyy yermiyim hiççç... zaten çok zor hamile kaldım gözünün içine bakıyorum bir daha öyle araştırmadan lokma yemem... Bu arada desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarımmm

Back
X