2 aylik kizim var esimle bosaniyoruz

Basak8686

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
17
8
6
38
Kızlar merhaba 2 aylik bi kizim var kayinvalidem kızım 20 günlükken bulunduğum şehire geldi çocuğa bakmak yerine benden hizmet bekledi lohusa lik psikolojisiyle annesiyle kavga ettik ( özet geciyorum) aslında kavgadan kastım bir 5dk uzanmistim çocuk ağlayınca niye den çocuğuna bakmıyorsun diye bana bağırdı akşamda çocuğum ağlarken kucağından almaya kalkinca ben bakarım çocuğuma dedim orda bana deli bu ya diye hakaret etti bende yeter diye bağırdım ben bağırınca eşimde bana bağırdı kendimde değildim onuda al git bu evden demisim inanın hatırlamıyorum ama öncesinde esim senden bosanicam deyince gözüm dönmüş olay bu ve biz hala toparlanamiyoruz eşim bana senden nefret ediyorum diye haykırıyor 20 günlük bebegi bırakıp gecenin 1i nde kalkıp gitmeye kalktılar kayinvalidem de hadi oğlum gidelim dedi sabah annemler geldi konuşmaya çalıştı ne anesi ne eşim yanasmadilar evi terkettiler eşim. Eve geri döndü bikaç gün sonra ama konuşmuyoruz sürekli suratı asık tüm ailesinden özür dilememi istiyor benim aileme de saygısızlık etmiş bi adam bugüne kadar hiç bi zaman ailesine karşı bi hatam olmadı sadece o akşam dan ötürü yuvamız şuan dagiliyor boşanalim dedim bende ama eşimi hala çok seviyorum o beni silmiş maalesef ne yapıcam nasıl bi yol ilerliycegimi inanın bilmiyorum kizimin yüzüne baktıkça içim acıyor

Çok zor işin. Kocan içten içe boşanmak istiyor mu istemiyor mu bilemem ama boşanmak istemiyorsa kv den boşatır sonunda.

Hatalar elbette ki insanlar içindir. Seninde kvnin de kocanında bu olayda yanlışları var.

Ben hep derim doğum esnasında kv eve gelmemeli.

Desteğinden çok kösteği olur.

Ben de ilk doğumumda depresyona girmiştim. Kvdemden nefret etmiştim. Halbuki onu çağırmadım. Kendi geldi sülük gibi yapıştı. Hem de 4 ay kaldı iyi mi.

O zamanlar boşanma lafları çıktı kvdemin ağzından. Ortalığı karıştırır hep oğlunu doldururdu.

Kocam ne kadarda beni hatalı görse de (keza annesi melek ya) boşanma olmaz dedi.

Ve halaaaa nefret ediyorum bana yaptıklarından. Ve unutamıyorum.

İkinci oğlumda gelmedi şükür. O kadar rahat ve mutluydum ki.

İnşallah kocan aklını başına alır. Şuan yapıcak birşeyin yok. Bekleme de kal.

Ben bu kayinvalideleri de araya cizgi koyamayan erkekleri de anlamiyorum

Yerinde olsaydim hadi bana deger vermiyor kizimiza da deger vermiyor. Boyle bi kocayi ben istemem zaten Gitsin anasiyla yasasin tepe tepe kullansin. Sende kendi rahatin ve kizinin iyiligi icin donuna kadar al.

Çok zor işin. Kocan içten içe boşanmak istiyor mu istemiyor mu bilemem ama boşanmak istemiyorsa kv den boşatır sonunda.

Hatalar elbette ki insanlar içindir. Seninde kvnin de kocanında bu olayda yanlışları var.

Ben hep derim doğum esnasında kv eve gelmemeli.

Desteğinden çok kösteği olur.

Ben de ilk doğumumda depresyona girmiştim. Kvdemden nefret etmiştim. Halbuki onu çağırmadım. Kendi geldi sülük gibi yapıştı. Hem de 4 ay kaldı iyi mi.

O zamanlar boşanma lafları çıktı kvdemin ağzından. Ortalığı karıştırır hep oğlunu doldururdu.

Kocam ne kadarda beni hatalı görse de (keza annesi melek ya) boşanma olmaz dedi.

Ve halaaaa nefret ediyorum bana yaptıklarından. Ve unutamıyorum.

İkinci oğlumda gelmedi şükür. O kadar rahat ve mutluydum ki.

İnşallah kocan aklını başına alır. Şuan yapıcak birşeyin yok. Bekleme de kal.

Sen nasıl.onu da al git dedin benim.annemi resmen kovdun unutamıyorum ben zaten eve kızımız için döndüm neler neler resmen sevmiyor beni artık bi olay nelere kadirmis o cümleden dolayı kadın bosanir mi

Ben bu kayinvalideleri de araya cizgi koyamayan erkekleri de anlamiyorum

Yerinde olsaydim hadi bana deger vermiyor kizimiza da deger vermiyor. Boyle bi kocayi ben istemem zaten Gitsin anasiyla yasasin tepe tepe kullansin. Sende kendi rahatin ve kizinin iyiligi icin donuna kadar al.
Söyledim zaten aç davayı diye sen olsanda olmasanda kızimiz benle kalcak diyor :) trajikomik beni gözden çıkarmış çocuğumla mi ilgileniym bunamı uzuliym

Söyledim zaten aç davayı diye sen olsanda olmasanda kızimiz benle kalcak diyor :) trajikomik beni gözden çıkarmış çocuğumla mi ilgileniym bunamı uzuliym

Oldu canim hemen de verirdi mahkeme ona cocugu. Mahkemeler hep anneden yana sıkma canini onsuz kalsin ve sensizde akli basina gelir srfsz.

Ay üzüldüm gerçekten yeni bebek doğunca böyle şeyler yaşanabiliyor.
Kv ile geçmişini bilmiyorum ama haklı olduğuna inanıyorsan geri adım atma derim. Sana hakaret etmiş sonuçta
Eşinin de zamanla öfkesi geçecektir.
Sonra bayramda alır çocuğu gidersiniz olay kapanır.
Bazen alttan aldıkça olaylar büyür çünkü en iyisi çok öensemiyormuş gibi davranmak. Zamana bırakmak.
Hayatı normalleştir bir an evvel
Huzurlu ol, yuvan da huzurlu olsun.
Gerçekten dava açacağını sanmıyorum.
Bahaneyle kayınvaldenin de ayağı kesilir evden iyi tarafından bak.

Kv hakkında yorum yapmicam herşey ortada kadını eve almasan dahi yeridir
Afedersin de kocan adamlığı öğrenememiş bebeğinin hasretiyle yanarda belki babalığı öğrenir ailesine sahip çıkar . Üzme kendini bebeğinle mutlu olmaya bak

Kızlar merhaba 2 aylik bi kizim var kayinvalidem kızım 20 günlükken bulunduğum şehire geldi çocuğa bakmak yerine benden hizmet bekledi lohusa lik psikolojisiyle annesiyle kavga ettik ( özet geciyorum) aslında kavgadan kastım bir 5dk uzanmistim çocuk ağlayınca niye den çocuğuna bakmıyorsun diye bana bağırdı akşamda çocuğum ağlarken kucağından almaya kalkinca ben bakarım çocuğuma dedim orda bana deli bu ya diye hakaret etti bende yeter diye bağırdım ben bağırınca eşimde bana bağırdı kendimde değildim onuda al git bu evden demisim inanın hatırlamıyorum ama öncesinde esim senden bosanicam deyince gözüm dönmüş olay bu ve biz hala toparlanamiyoruz eşim bana senden nefret ediyorum diye haykırıyor 20 günlük bebegi bırakıp gecenin 1i nde kalkıp gitmeye kalktılar kayinvalidem de hadi oğlum gidelim dedi sabah annemler geldi konuşmaya çalıştı ne anesi ne eşim yanasmadilar evi terkettiler eşim. Eve geri döndü bikaç gün sonra ama konuşmuyoruz sürekli suratı asık tüm ailesinden özür dilememi istiyor benim aileme de saygısızlık etmiş bi adam bugüne kadar hiç bi zaman ailesine karşı bi hatam olmadı sadece o akşam dan ötürü yuvamız şuan dagiliyor boşanalim dedim bende ama eşimi hala çok seviyorum o beni silmiş maalesef ne yapıcam nasıl bi yol ilerliycegimi inanın bilmiyorum kizimin yüzüne baktıkça içim acıyor
Bebeğin çok küçük ve sanılanın aksine sen hala lohusasın çünkü lohusalık en az 6 ay en çok 1 yıl sürüyormuş. Doğumdan sonra kv gelmesi o lonusa psikolojisinde herşeyi mahveden bi hareket.. annesini alıp giden bir adam ve boşanmak istiyor..çocuk küçük şuan baba ile bağ kuramıyor tabi, biraz büyüyüp onunla iletişim haline ğelince herşey çok başka olacak.. bence eşinizle güzemce konuşun bebeğinizle üçünüz başbaşa kalın,bu bir alışma süreci hem yeni hayata uyum hem ilişkileri düzeltmek hem ağır sorumluluk biraz fazla..kendinizi yaşadığınız sorunları anlatın kv ile ilişkinizi zamana bırakacağınızı şuan öncelikli işiniz bebeğiniz olduğunu bunun ona da zarar verdiğini anlatın.. inatla evlilik bitirmek en kolayı.. siz bebeğinize yoğunlaşın sorun problem konuşmak istemiyorum diyin kapatın.. sevgiler

Kv ile aram bu zamana kadar hep iyiydi benide çok sevdiklerinden bahsediyorlardi onuda al git dedim diye tüm aile beni sildi esimede hala üzülüyorum hiç kimse evine gelmek istemiyor artık zaten bu şehirde hiç akrabası yok bide üstüne evin kapısını da acmiycaklar biraz beklemeye aldım bakalım ne olcak çook teşekkür ederim hepinize

benım kayın validemde benım kızım iki aylıktı gelip benden kızımı ıstedı kızı ver köye götureyım gıt sen çalış dedi bende o gece evi zindan ettim sabah oğlu evine götürüp bıraktı . eğer seninki gibi yapsaydı emin ol ben boşanırdım . madem anacı ozaman gitsin anasının dizinin dibinde otursun .

benım kayın validemde benım kızım iki aylıktı gelip benden kızımı ıstedı kızı ver köye götureyım gıt sen çalış dedi bende o gece evi zindan ettim sabah oğlu evine götürüp bıraktı . eğer seninki gibi yapsaydı emin ol ben boşanırdım . madem anacı ozaman gitsin anasının dizinin dibinde otursun .
velayetini de vereyim deseydin , gerçekten zeka yok bazı insanlarda.

Keske kayinvalide yerine anneniz gelseymis yaniniza.Bu kadin yardim etmeye değil yuva bozmaya gelmiş.Şimdi barissaniz bile anasinin ağzına bakan esinizden bundan sonra da çok çekersiniz.Geçmişler olsun.

Hayatimda en nefret ettigim insanlar herseye burnunu sokan insanlar. Sirf boyle insanlar yuzune kac evlilik bitmistir allah bilir. Ben sizi hakli buldum, ben olsam herhalde ayni tepkiyi verirdim. Evladina sahip cikmiyan, sizi tek basiniza birakan bir insandan ne babalik ne kocalik bekleyin....

Keske kayinvalide yerine anneniz gelseymis yaniniza.Bu kadin yardim etmeye değil yuva bozmaya gelmiş.Şimdi barissaniz bile anasinin ağzına bakan esinizden bundan sonra da çok çekersiniz.Geçmişler olsun.
Annem yanımda kaliyordu zaten eşime de söyledim daha çok erken bir iki aylık olsun öyle gelsin annen diye ama dinletemedim annesi gelince annemde eve geçti hepimizin anneleri kıymetli de ama bi aile olduğumuzu unutan bi adam var ve unutması zor sarfedilen sözler oda unutmuyor yaşanılan ı nasıl toparlariz bilmiyorum

Back
X