Kızlar merhaba 2 aylik bi kizim var kayinvalidem kızım 20 günlükken bulunduğum şehire geldi çocuğa bakmak yerine benden hizmet bekledi lohusa lik psikolojisiyle annesiyle kavga ettik ( özet geciyorum) aslında kavgadan kastım bir 5dk uzanmistim çocuk ağlayınca niye den çocuğuna bakmıyorsun diye bana bağırdı akşamda çocuğum ağlarken kucağından almaya kalkinca ben bakarım çocuğuma dedim orda bana deli bu ya diye hakaret etti bende yeter diye bağırdım ben bağırınca eşimde bana bağırdı kendimde değildim onuda al git bu evden demisim inanın hatırlamıyorum ama öncesinde esim senden bosanicam deyince gözüm dönmüş olay bu ve biz hala toparlanamiyoruz eşim bana senden nefret ediyorum diye haykırıyor 20 günlük bebegi bırakıp gecenin 1i nde kalkıp gitmeye kalktılar kayinvalidem de hadi oğlum gidelim dedi sabah annemler geldi konuşmaya çalıştı ne anesi ne eşim yanasmadilar evi terkettiler eşim. Eve geri döndü bikaç gün sonra ama konuşmuyoruz sürekli suratı asık tüm ailesinden özür dilememi istiyor benim aileme de saygısızlık etmiş bi adam bugüne kadar hiç bi zaman ailesine karşı bi hatam olmadı sadece o akşam dan ötürü yuvamız şuan dagiliyor boşanalim dedim bende ama eşimi hala çok seviyorum o beni silmiş maalesef ne yapıcam nasıl bi yol ilerliycegimi inanın bilmiyorum kizimin yüzüne baktıkça içim acıyor