Tşk ederim vakit ayirdigniz icin.Rahat olun öncelikle.bebeginkz sağlıklı yaşam ,yani kalpte vs sorunu yoksa sorun olacağını sanmıyorum.doktora Şırnak'ta fayda var.ucak o kadar zor olmuyor.emzik kullanıyorsa rahatlatır,yoksa şu emzirir çünkü basınç yüzünden kulakları rahatsız oluyor bu da emmeyle geçiyor
cok rahat ucak yolculugu yaparsınız bu bır..Merhaba biz almanya da yasiyoruz ve 2 aylik bir oglumuz var. Esimle spontan bir tatil karari aldik istanbula ucakla 2- 3 saat sonra da yazligimiza gemi ile 3 saat.
Ama cok korkuyorum tamam gidelim dedim ama ucak yolculugunu nasil geciricek. Türkiye cok mu sicak orda hastalanacakmi. Günes, sivri sinek, hersey aklimdan geciOr. Nerdeyse biletleri iptal edecek kivamdayim su dakka.
Üzerine arkadasim bilgilenim diye video lar göndermis. Orda da yok 2-4 ay cok dikkat edilmelli uyku da kalp durma riski var vs.endiseden ölecegim lütfen ayni seyleri yasayan veya bilgisi oöan varsa yazabilirmi sagolun.
Bebegim 3 aylikken ABD den Tr ye 10 saatlik ucak yolculugu yaptik. Kucuk bebek buyuk cocuktan daha kolay oluyor, emzir, uyut. Zaten pusetli koltuklarda oturduk, pusette uyuyordu. 3 saatlik yolculukta ne var ki... Ama kizim 1 yasindayken ABD icinde 7 saatlik git-gel bir yolculuk yapmistik, of o cok zordu iste, cok hareketliydi, durmuyordu, oturmuyordu, uyumuyordu.Merhaba biz almanya da yasiyoruz ve 2 aylik bir oglumuz var. Esimle spontan bir tatil karari aldik istanbula ucakla 2- 3 saat sonra da yazligimiza gemi ile 3 saat.
Ama cok korkuyorum tamam gidelim dedim ama ucak yolculugunu nasil geciricek. Türkiye cok mu sicak orda hastalanacakmi. Günes, sivri sinek, hersey aklimdan geciOr. Nerdeyse biletleri iptal edecek kivamdayim su dakka.
Üzerine arkadasim bilgilenim diye video lar göndermis. Orda da yok 2-4 ay cok dikkat edilmelli uyku da kalp durma riski var vs.endiseden ölecegim lütfen ayni seyleri yasayan veya bilgisi oöan varsa yazabilirmi sagolun.
40 gunlukken 3.5 saat ucmustukMerhaba biz almanya da yasiyoruz ve 2 aylik bir oglumuz var. Esimle spontan bir tatil karari aldik istanbula ucakla 2- 3 saat sonra da yazligimiza gemi ile 3 saat.
Unuttum soylemeyi 6 aylikken bir daha uctuk ve cok zorlanmistim artik.hareketlenmeye basladigi icin40 gunlukken 3.5 saat ucmustuk
Ben de acayip stres olmustum ucakta cok aglar mi vs diye
Ama ucaga biner binmez uyudu ve inene kadar da kalkmadi kizim.Motorun gurultusu ninni gibi geliyor onlara
Geçen yaz Türkiye'deydim. O ağustos sıcağında hala kat kat giydirilmiş bebekleri görünce bana fenalık gelmişti. Ter artık kafalarından akıyordu. Biz nasıl sıcakta pişmekten hoşlanmıyorsak, bebekler de hoşlanmıyor. Kimi insanlar bebelerin sürekli donduğunu sanıyor sanki, bilmiyorum. Velhasılı, havalara uygun giydirirseniz bir şey olmaz. Örneğin bu sıcaklarda bebeklere bir kolsuz tulum, olmadı bir şort, bir tişört yeter de artar bile. Çoraba moraba da gerek yok. Terletilip rüzgar yedirilince hasta oluyorlar, yoksa sıcaktan veya soğuktan değil.
Ben de daha dün facebookta bir arkadaşın 6 aylık civarı bebeğini mont veya monta benzer bir ceketle gezdirdiğini gördüm. Anasına babasına bakıyorum, şortla tişörtleler. Allah aşkına bu insanlar neyin kafasını yaşıyor da bu çocuklara bu eziyeti ediyorlar anlamıyorum. Sonra isilik oldu, pişik oldu, neden oldu, bu çocuk neden hep mızmız diye ağlanırlar. Bebekler çok sıcaktan rahatsız olunca da huysuzlanırlar zira.Bayramda kışlık çoraplı bir 2 yaş bebeği gördüm, üstünde ne vardı demeyeyim, ben o gün kendi bebeğimi hava çok sıcak diye 2 kez yıkadım bir de.
Merhaba biz almanya da yasiyoruz ve 2 aylik bir oglumuz var. Esimle spontan bir tatil karari aldik istanbula ucakla 2- 3 saat sonra da yazligimiza gemi ile 3 saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?