Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek sonrasıOh oh sağlıkla yaşasın inşallah, toparlasın bir an önce.
İkinci foto yemek sonrası mıflora_10 ? Karnı çok şiş geldi bana, yemek sonrası değilse hala iç parazit olabilir. Şu kanlı ishal zımbırtısını atlatsın sağlıkla da iç parazit çözülür bir şekilde.
Parazit halledilir ya onu düşünmeyin. Benimki çiftlik dönüşü parazit döktü kaç yaşında köpek... Şu meret bir geçsin onların hepsi hallolur :)Yemek sonrası![]()
Inşallah tamamiyle geçtiğine emin olunca parazit aşısı olucaz yine umarım yoktur inşallah. Burnumda tütüyor sıpam![]()
Gazeteye yapıyor ordan toplayıp atıyorum sıkıntı olmuyor temizliği hijyeni ama yeter kızım cok zayıf zaten ondan dolayı olmasın diorum yiyip bitirdiler kuzumu.Parazit halledilir ya onu düşünmeyin. Benimki çiftlik dönüşü parazit döktü kaç yaşında köpek... Şu meret bir geçsin onların hepsi hallolur :)
Yalnız dışkısıyla siz muhatap olmayın. Halen iç parazit taşıyor olabilir, hamilesiniz, size sıkıntı olmasın.
Çok şükür rabbime. Çok iyiyiz artık atlattık normal kaka yapıyoruz artık enerjimiz süper atlama ziplamada bugün tawan yaptik resmenflora_10 canım çok çok geçmiş olsun.. İnşallah çok kısa bir süre içinde atlayıp sıçramaya başlasın miniğin..
Seni ve eşini yürekten kutlarım. Allah güzel gönlünüze hep güzellik versin inşallah..
Gönderdim size :)Gazeteye yapıyor ordan toplayıp atıyorum sıkıntı olmuyor temizliği hijyeni ama yeter kızım cok zayıf zaten ondan dolayı olmasın diorum yiyip bitirdiler kuzumu.
Yinede ewet şu iğrenç ötesi hastalık bi bitsin gerisi kolay allahın izniyle :)
Benim kızımda seninkiler gibi büyüyecek :)
Foto atarmisin çok merak ediorum senin akıllı kızları.
Bana niye göndermedin hoşşikGönderdim size :)
Ben kibleyeyim seni de küfürse de tedbirimi alayımBana niye göndermedin hoşşik
Hoşşik küfür mü acaba ya, Avrupa yakası dizisinden kelime hazineme eklenmişti, küfürse eğer, sana küfür etmem shotım biliyorsun.
Flora, çok sevindik, gelişmeler süper, iyi ki unutmadınız bizi. Göbüşünden öperim![]()
Yakın gördüklerinden korkacaksın diye boşuna dememişler, hoşşik kere hoşşikBen kibleyeyim seni de küfürse de tedbirimi alayım
Aman küfredersen sen et be kavunum nolcak![]()
Çok teşekkür ederimBana niye göndermedin hoşşik
Hoşşik küfür mü acaba ya, Avrupa yakası dizisinden kelime hazineme eklenmişti, küfürse eğer, sana küfür etmem shotım biliyorsun.
Flora, çok sevindik, gelişmeler süper, iyi ki unutmadınız bizi. Göbüşünden öperim![]()
Bu arada göbüşünden öperim derken, sizin değil; kuyruklunun göbüşüÇok teşekkür ederim![]()
Benim deil okeyBu arada göbüşünden öperim derken, sizin değil; kuyruklunun göbüşü![]()
![]()