2 aylık yavru köpeğim kanlı ishal ancak ilacı bulunmuyor :(

:nazar::KK200:

Eklentiler

• 20160402_115816.webp
    20160402_115816.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 99
  • 20160402_115527.webp
    20160402_115527.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 113
Oh oh sağlıkla yaşasın inşallah, toparlasın bir an önce.

İkinci foto yemek sonrası mı flora_10 flora_10 ? Karnı çok şiş geldi bana, yemek sonrası değilse hala iç parazit olabilir. Şu kanlı ishal zımbırtısını atlatsın sağlıkla da iç parazit çözülür bir şekilde.

Oh oh sağlıkla yaşasın inşallah, toparlasın bir an önce.

İkinci foto yemek sonrası mı flora_10 flora_10 ? Karnı çok şiş geldi bana, yemek sonrası değilse hala iç parazit olabilir. Şu kanlı ishal zımbırtısını atlatsın sağlıkla da iç parazit çözülür bir şekilde.
Yemek sonrası ;)
Inşallah tamamiyle geçtiğine emin olunca parazit aşısı olucaz yine umarım yoktur inşallah. Burnumda tütüyor sıpam :KK51:

Yemek sonrası :KK66:
Inşallah tamamiyle geçtiğine emin olunca parazit aşısı olucaz yine umarım yoktur inşallah. Burnumda tütüyor sıpam :KK51:
Parazit halledilir ya onu düşünmeyin. Benimki çiftlik dönüşü parazit döktü kaç yaşında köpek... Şu meret bir geçsin onların hepsi hallolur :)

Yalnız dışkısıyla siz muhatap olmayın. Halen iç parazit taşıyor olabilir, hamilesiniz, size sıkıntı olmasın.

Parazit halledilir ya onu düşünmeyin. Benimki çiftlik dönüşü parazit döktü kaç yaşında köpek... Şu meret bir geçsin onların hepsi hallolur :)

Yalnız dışkısıyla siz muhatap olmayın. Halen iç parazit taşıyor olabilir, hamilesiniz, size sıkıntı olmasın.
Gazeteye yapıyor ordan toplayıp atıyorum sıkıntı olmuyor temizliği hijyeni ama yeter kızım cok zayıf zaten ondan dolayı olmasın diorum yiyip bitirdiler kuzumu.
Yinede ewet şu iğrenç ötesi hastalık bi bitsin gerisi kolay allahın izniyle :)
Benim kızımda seninkiler gibi büyüyecek :)
Foto atarmisin çok merak ediorum senin akıllı kızları.

flora_10 flora_10 canım çok çok geçmiş olsun.. İnşallah çok kısa bir süre içinde atlayıp sıçramaya başlasın miniğin..
Seni ve eşini yürekten kutlarım. Allah güzel gönlünüze hep güzellik versin inşallah..

flora_10 flora_10 canım çok çok geçmiş olsun.. İnşallah çok kısa bir süre içinde atlayıp sıçramaya başlasın miniğin..
Seni ve eşini yürekten kutlarım. Allah güzel gönlünüze hep güzellik versin inşallah..
Çok şükür rabbime. Çok iyiyiz artık atlattık normal kaka yapıyoruz artık enerjimiz süper atlama ziplamada bugün tawan yaptik resmen:21:
Serum tedawimiz bitti taburcu olduk artık :KK71:
Sadece günlük ilaçları war onun için gidip gelicez :KK9:
Çok teşekkür ederim canım Rabbim kimseye yasatmasin çok zordu. Eşimden bin kere allah razı olsun o olmasaydı basaramazdik.

:KK68:

Gazeteye yapıyor ordan toplayıp atıyorum sıkıntı olmuyor temizliği hijyeni ama yeter kızım cok zayıf zaten ondan dolayı olmasın diorum yiyip bitirdiler kuzumu.
Yinede ewet şu iğrenç ötesi hastalık bi bitsin gerisi kolay allahın izniyle :)
Benim kızımda seninkiler gibi büyüyecek :)
Foto atarmisin çok merak ediorum senin akıllı kızları.
Gönderdim size :)

Gönderdim size :)
Bana niye göndermedin hoşşik :KK11:
Hoşşik küfür mü acaba ya, Avrupa yakası dizisinden kelime hazineme eklenmişti, küfürse eğer, sana küfür etmem shotım biliyorsun. :KK74:

Flora, çok sevindik, gelişmeler süper, iyi ki unutmadınız bizi. Göbüşünden öperim:KK68::KK15:

Hoşşik küfür mü acaba ya, Avrupa yakası dizisinden kelime hazineme eklenmişti, küfürse eğer, sana küfür etmem shotım biliyorsun. :KK74:

Flora, çok sevindik, gelişmeler süper, iyi ki unutmadınız bizi. Göbüşünden öperim:KK68::KK15:
Ben kibleyeyim seni de küfürse de tedbirimi alayım:KK53:
Aman küfredersen sen et be kavunum nolcak :KK19:

Çok teşekkür ederim :KK15::oops:

Back
X