2 ayrı üniversite 2 ayrı bölüm yardım edin!

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
31
Ankara
Arkadaşlar bartında halkla ilşkiler tanıtım kazandım bu yıl geçen yılda afyonda Çağdaş Türk lehçesi ve edebiyatı ( Fen edebiyat) kazanmıştım gidemedim için dondurdum bu yıl hangisine gidiyim sizce hangisi daha avantajlı bölüm biliyosunuz bölümlerde formasyon derdi var. sizin öneriniz ne?

özelde iş bulma imkanına atamasına göre karar ver derim ben günümüzde atanmakta iş bulmakta büyük sorun

Çtle okuyan arkadaşlarım var çok zor bir bölüm zorlanıyolar akademik kariyerden başka iş bulma imkanıda kısıtlı bence halkla ilişkiler oku çünkü kpss olmazsa özelde iyi kötü bi iş bulursun

Çtle okuyan arkadaşlarım var çok zor bir bölüm zorlanıyolar akademik kariyerden başka iş bulma imkanıda kısıtlı bence halkla ilişkiler oku çünkü kpss olmazsa özelde iyi kötü bi iş bulursun

Evet öyle diyolar formasyon alıp öğretmen olucakmıssın yada parayla alıcaksın öyle olucaksın ama bi arkdasımda şey diyo formasyon dersleri geldi formasyon için 1 sene ıgrasmana gerek yok okurken alıyosun diyo ama ne kadar doğru bilmiyorum gerçi haklısın okumak zor halkla ilskıler kolay ve eğlenceli gibi

halkla ilşkıler cok güzel bir bölum kardesım okudu bıtırdı. sonrada hıc beklemeden memur olarak atandı.
şimdide işletmeye tamamladı lısans dıploması aldı.:)
çoğu önlısans bırcok lisanstan daha ıyı. başarılar sana:)

Halkla ilişkileri tercih edin derim en azından memurluk olmasa bile özellerde iş bulabilirsiniz ayrıca 2 yıllık diye üzülmeyin okulunuz bitince Allah nasip ederse 4 yıllıga tamamlarsınız.Diger bölüm hakkında fikrim yok ama yukarıda bir arkadaş yazmış o bölüm hakkında yorumlarını ona göre degerlendir.

ben 2 yıllık hakla ilişkiler mezunuyum abimse fen edebiyat fak. Türk Dili. Abim bitirene kadar çok uğraştı tüm yaz okulları dahil 5 yılda bitti. bense hiç alttan ders bırakmadan zevkle (çok zevkli bir bölüm gerçekten) 2 yılda bitirdim. sonuç; ben 4 yıldır bi kamu kuruluşunda memurum. Abim ise 3. özel dersanesinde. 10 ay anlaşma şartıyla çalıştırılıyor ve 300-400 tl gibi de bir farkla ben daha fazla kazanıyorum o da bu yıl oldu. önceki 2 sene çok komik paralara çalıştı sırf tecrübesiz diye.

ben 2 yıllık hakla ilişkiler mezunuyum abimse fen edebiyat fak. Türk Dili. Abim bitirene kadar çok uğraştı tüm yaz okulları dahil 5 yılda bitti. bense hiç alttan ders bırakmadan zevkle (çok zevkli bir bölüm gerçekten) 2 yılda bitirdim. sonuç; ben 4 yıldır bi kamu kuruluşunda memurum. Abim ise 3. özel dersanesinde. 10 ay anlaşma şartıyla çalıştırılıyor ve 300-400 tl gibi de bir farkla ben daha fazla kazanıyorum o da bu yıl oldu. önceki 2 sene çok komik paralara çalıştı sırf tecrübesiz diye.

Kaç puanla atandığınızı sorabilir miyim? :34:

aslında doğruyu söylemek gerekirse halkla ilişkiler için bundan 4 yıl öncesinde hiç de iyi bir puan değildi bu. çünkü sadece postacı kadrosuna yerleşiyorlardı bir de genel kadrolar. tabi o zaman puan 90 lar üzeri olmalıydı. fakat artık önü açıldı. Büro yönetimi kadar alımı var. bence tek eksik kısmı dgs sonrası daha farklı bölümlerde değerlendirilebilir h. ilişkiler mezunu. biraz kısır kalıyor maalesef.

halkla ilşkıler cok güzel bir bölum kardesım okudu bıtırdı. sonrada hıc beklemeden memur olarak atandı.
şimdide işletmeye tamamladı lısans dıploması aldı.:)
çoğu önlısans bırcok lisanstan daha ıyı. başarılar sana:)

Ayy içimi rahatlattın kardeşin adına cok sevındım canım darısı bana :) inşallah bende başarılı olucam :)

Halkla ilişkileri tercih edin derim en azından memurluk olmasa bile özellerde iş bulabilirsiniz ayrıca 2 yıllık diye üzülmeyin okulunuz bitince Allah nasip ederse 4 yıllıga tamamlarsınız.Diger bölüm hakkında fikrim yok ama yukarıda bir arkadaş yazmış o bölüm hakkında yorumlarını ona göre degerlendir.

Evet en büyük avantajı özelde iş imkanı çok özelde perişan ediyor tatili az gerçi çok başarılı öğrenci gibi yorum yapıyorum :)) sanırım halkla ilıskıler okuycam en azından okuması diğer bölüme göre daha kolay onda 6 dil var.

İstediğim cevap buydu yaa çok sevindim senın adına abinde inşallah şuan atanmıştır :) darısı bana çok rahatladım şuan çok teşekkür ederim :)

aslında doğruyu söylemek gerekirse halkla ilişkiler için bundan 4 yıl öncesinde hiç de iyi bir puan değildi bu. çünkü sadece postacı kadrosuna yerleşiyorlardı bir de genel kadrolar. tabi o zaman puan 90 lar üzeri olmalıydı. fakat artık önü açıldı. Büro yönetimi kadar alımı var. bence tek eksik kısmı dgs sonrası daha farklı bölümlerde değerlendirilebilir h. ilişkiler mezunu. biraz kısır kalıyor maalesef.

bende öyle düşünüyorum 4 yıllıga tamamlarken farklı bi bölüm tercih etmek istyrumda onların önü ne kadar açık bilemiyorum.

mrb canm bnce eğer kendini geliştirebileceğine inanıyorsan halkla ilişkiler daha güzell.. çok iyi yerlere gelebilirsn ama söylediğim gibi kendini gelştrmen lazımm tbi ynede senin kararın,,,

Back
X