- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
günaydııınnn kızlaaaaaaaaaaaaaarr....herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bol kazançlı günleeeerr....
canım sen corum damısın bende merzifondayımmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan[/QU
çorumun ilçesindeyim canıııım sungurluda oturuyorum..olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
canım sen corum damısın bende merzifondayımmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan[/QU
çorumun ilçesindeyim canıııım sungurluda oturuyorum..olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
yakın gene anakaraya giderken yol üstümüz sungurluuuuuuuuuuuuuuuugamyoncuiremsu
yakın gene anakaraya giderken yol üstümüz sungurluuuuuuuuuuuuuuuugamyoncuiremsu
evet canım ankara yolu üzerinde güzel ilçemizopuyorumnanaktangeçerken uğra gayfemi iç olur mukaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilebu arada bloğun çok güzel tırtılıımm ballııımnmŞenizhele patiklere bayıldımakannehiryerimsenibenöptüm canım benimŞeniz
evet canım ankara yolu üzerinde güzel ilçemizopuyorumnanaktangeçerken uğra gayfemi iç olur mukaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilebu arada bloğun çok güzel tırtılıımm ballııımnmŞenizhele patiklere bayıldımakannehiryerimsenibenöptüm canım benimŞeniz
tesk ederim canımmmmmmmmmmmmmmm
inaşllah arabayla giderken ugraraım bebeişini görürüm hemmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
tesk ederim canımmmmmmmmmmmmmmm
inaşllah arabayla giderken ugraraım bebeişini görürüm hemmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
inşallah canım benim..beklerim herzaman..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
slm kızlar nasılsınız?keyifler nasıl?hepinize iyi bir hafta diliyorum,,,,,,,,,,,,
a.selam canııımm..opuyorumnanaktankeyifler iyi diyelim iyi olsun kaydirigubbakcemile5inşallah..sağol canım benim..sanada hayırlı bir hafta diliyorum..Şeniz
slm kızlar nasılsınız?keyifler nasıl?hepinize iyi bir hafta diliyorum,,,,,,,,,,,,
ay nerdesiniz kızlar geliyorum kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
merhaba kızlar nasılsınız
suzan hemende kaçıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?