2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

aa negüzel canım
benim oğluş büyüdü arada yılllarrrrrrrrrrrrrr olacak 07-12-2001 dogumlu oğluşummmmmmmmm

senin yas arası az olunca paylasımda cok olurvereliniortak

ben de paylaşımları çok olsun diye hemen olsun istedim..ben kızım 1.5 yaşında iken korunmayı bıraktım ama 5. denemem bu zamana kadar olsaydı 5 aylık hamiş olurdum..ama kısmet değilmiş demek ki..ilk hamileliğimde korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra oldu..benim bebişler biraz nazlı:))))))))))))))

allahın izniyle sağlıcakla kucuşuna alırsın inşl.aynen benim oğlumda anne keşke karnında bebek olsaydı ve oyuncaklarını ayırıyo bebeklik battaniyesini bunları kardeşime vericm diyor cnm oğluşum benim seni veren allahıma şükürler olsun

ne güzel nazlı gelsinler de gelsinlerrrr
benim ilk denemde oömustu oğlan bir kerede
bir dahada denemedik 9 senedir bakalım
busefer nasıl olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemus

kimse tek çizgi görmek istemiyo tabiii..senin regi günün 13 haziran ise kan tsetinde çıkar zaten idrarda çıkmaz kiii..idrar için adetin geçmesi gerekir diye bilyorumm

cnm ben çatlatma iğnesi vuruldum cuma günü ve o günden beri çalışıyoruz söylemesi ayıp,daha çok yeni korunmayı bıraktık ve doktorum çarşamba belli olur dedi.yoksa dediğin gibi regli tarihinin geçmesi gerekiyor idrar testi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…