2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

aaayyyyy valla gözlerim doldu bu topiği hiç bu kadar kalabalık görmemiştim ne güzel yyyaaaa

9 şubatta 6+5 olan bebeğimi kaybetmiştim. 2 ay korundum şimdi tekrar hamileyim inş bu hayırlısı ile kucağımıza gelir. Rabbim sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin

arkadaşlar hepiniz erkek annesisiniz ama ben kız annesiyim....durum şu anda 3-1 :))))))) bakalım hamiş kaldığımızda durum ne olacak....inşallah bu ay hamiş kalırız..bu arada listede tarihim yok benim...15 haziran benide ekler misinizz..

bende öyl eçok midem bulanıyordu 7 aya kadar anca durdu kan kusuyordum olsunda yine acıları çekmeye hazırım ya szice ben çokmu abrtıyorum neee

oğlumun hamileliğinde hiç bulantım olmadı çoook hafifti yani. ama bunda yemek yedikten sonra taş yemişim gibi oluyor ve sürekli soda içiyiroum artık

9 şubatta 6+5 olan bebeğimi kaybetmiştim. 2 ay korundum şimdi tekrar hamileyim inş bu hayırlısı ile kucağımıza gelir. Rabbim sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin

aamin cnm inşl. kendine çokk dikkat et bol bol dinlen bu 3 ay çok önemli

nur ada inşallah bu defa Allah kucağına almayı da nasip eder....hamişlerin duası kabul olur muş dua et bizim içinde bu ay hamile kalmayı çok istiyorumm

hakkımızda hayırlısı cnm.bende bir kızımın olmasını çoooookkkkkk istiyorum

bende öyl eçok midem bulanıyordu 7 aya kadar anca durdu kan kusuyordum olsunda yine acıları çekmeye hazırım ya szice ben çokmu abrtıyorum neee

bence abartmıyosun.. annelik çok güzel bir duygu bunu bir kez daha yaşamak istiyoruz çok normall....benim hamileliğimde zor geçti ama ben yinede olsun da çekmeye hazirım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…