2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ohh hepimiz rahatız iş yok güç yok yemek derdi yok sohbet yapıyoruz ben yanlızım bneimkile rgelmedi yemekte yemişler işte biiti

hakkımızda hayırlısı cnm.bende bir kızımın olmasını çoooookkkkkk istiyorum

benim kızım var ...bu erkek olsa farklı diye sevinirim...kız olursa cinsiyetleri aynı diye sevinirim...öncelikli Allah hepimize sağlıklı evlat versiinn....
ben ilk çocuğumun kız olmasını çok istedim oldu ..eşim de kız istiyodu o da çok sevinmdi...ama şimdi soruyorum kız mı erkek mi istersin diye farketmez diyooo

9 şubatta 6+5 olan bebeğimi kaybetmiştim. 2 ay korundum şimdi tekrar hamileyim inş bu hayırlısı ile kucağımıza gelir. Rabbim sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin

canım cok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen 3 ayı atlat gerisi kolay gelir
saglıkla al bebeğini kucagına inaşallah:ecrin_bebek:

ben verecem işllahh çünkü benim adetime son 4 gün kaldı ben daha çok yakınım işlalh bu ay olacak içim edoğdu oğlumda bebğimiz ne zaman çıkacak diyor gel doktora gidelim bıçakla çıkarsın diyor içinemi doğmuş ne

benim kızım 22 temmuz 2008 doğumlu..daha 2 ay sonra 2 yaşını tamamlayacak...ben çok beklemek istemiyorum...beraber büyüsünler diyorumm..bakalım Allah verirse

kızlar ya benim kapı komşumda çatltm.iğnsi.kullandı ve doktor 5 gün ilişki verdi 5 gün sonra idrar testi yaptı ve pozitif çıktı.acaba bende alsamda bir baksammı acaba ne dersiniz

ekledim canım seni listeye sabah benn
inaşallah bakalım hamiş haberimiz ilk kimden gelicekkkkfisfisfis

benim kızım 22 temmuz 2008 doğumlu..daha 2 ay sonra 2 yaşını tamamlayacak...ben çok beklemek istemiyorum...beraber büyüsünler diyorumm..bakalım Allah verirse

aa negüzel canım
benim oğluş büyüdü arada yılllarrrrrrrrrrrrrr olacak 07-12-2001 dogumlu oğluşummmmmmmmm

senin yas arası az olunca paylasımda cok olurvereliniortak

canım cok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen 3 ayı atlat gerisi kolay gelir
saglıkla al bebeğini kucagına inaşallah:ecrin_bebek:

ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama ben bilgisayar öğretmeniyim ve bazen çok iş oluyor o zaman sıkıntı oluyor, o zamanda akşam hep yatıyorum inş 6 hafta daha geçse rahatlayacağım. bugün bir bilgisayarcı arkadaşım da 4,5 aylık bebeğini düşürdü çok üzüldüm ona da, teminatı yok yani. Ama Allahtan tatil geliyor

inşallah canım mse121822,ske,ferhatt siz de en güzel bir zamanda hamile kalırsınız. Rabbim sizi de çok bekletmesin inşallah

inşallah canım sağol güzel dileklerin için...ben bu ay olsun çok isterim çünkü öğretmenim ve izinler açısından en mantıklı zaman şimdii...doğum izni le yaz tatili birleşince bebğimin yanında 7 ay durmuş olur sonra işe başlarımm...hayırlısı artık

senin daha 4 günün var eğer allah nasip ettise yani hamişsem ben çarşamba günü yazıcam iyi yada kötüboshayallersmile

benim oğlum da 21.09.2005 doğumlu. o da anne kışın kardeşim gelecek demi deyip duruyor ben de daha söylemedim bir önceki düşük olunca üzülsün istemiyorum. odasında ona yer ayarlıyor, bir sürü hayali var canım oğluşumun. onun dualarıyla inş sağlıkla gelir küçük kuzum.

öyle tabi canım teanitaı yok ama ilk aylarda düşük riski cok azla son aylara dogruda erken dogum riski başlıyo cok ayakta kalmaya gelmiyoo
allahım hayırlsını versin
eskiden insalar kadınlar tarlada canabda calısıp tarlada doguruyormus
şimdi tıp ilerledi ama ölümler cogaldı
rabbim hayırlsını versin

öyeller canım benimki hergün gelip anne karnında ne zaman bebek olucak diyooooopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…