- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
inşallah canım mse121822,ske,ferhatt siz de en güzel bir zamanda hamile kalırsınız. Rabbim sizi de çok bekletmesin inşallah
hakkımızda hayırlısı cnm.bende bir kızımın olmasını çoooookkkkkk istiyorum
9 şubatta 6+5 olan bebeğimi kaybetmiştim. 2 ay korundum şimdi tekrar hamileyim inş bu hayırlısı ile kucağımıza gelir. Rabbim sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin
arkadaşlar hepiniz erkek annesisiniz ama ben kız annesiyim....durum şu anda 3-1 :))))))) bakalım hamiş kaldığımızda durum ne olacak....inşallah bu ay hamiş kalırız..bu arada listede tarihim yok benim...15 haziran benide ekler misinizz..
benim kızım 22 temmuz 2008 doğumlu..daha 2 ay sonra 2 yaşını tamamlayacak...ben çok beklemek istemiyorum...beraber büyüsünler diyorumm..bakalım Allah verirse
canım cok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen 3 ayı atlat gerisi kolay gelir
saglıkla al bebeğini kucagına inaşallah:ecrin_bebek:
inşallah canım mse121822,ske,ferhatt siz de en güzel bir zamanda hamile kalırsınız. Rabbim sizi de çok bekletmesin inşallah
kızlar ya benim kapı komşumda çatltm.iğnsi.kullandı ve doktor 5 gün ilişki verdi 5 gün sonra idrar testi yaptı ve pozitif çıktı.acaba bende alsamda bir baksammı acaba ne dersiniz
ben verecem işllahh çünkü benim adetime son 4 gün kaldı ben daha çok yakınım işlalh bu ay olacak içim edoğdu oğlumda bebğimiz ne zaman çıkacak diyor gel doktora gidelim bıçakla çıkarsın diyor içinemi doğmuş ne
dene canım benceeeeeeeeeeeeeeeeee:lepi::CüvCüv:
ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama ben bilgisayar öğretmeniyim ve bazen çok iş oluyor o zaman sıkıntı oluyor, o zamanda akşam hep yatıyorum inş 6 hafta daha geçse rahatlayacağım. bugün bir bilgisayarcı arkadaşım da 4,5 aylık bebeğini düşürdü çok üzüldüm ona da, teminatı yok yani. Ama Allahtan tatil geliyor
benim oğlum da 21.09.2005 doğumlu. o da anne kışın kardeşim gelecek demi deyip duruyor ben de daha söylemedim bir önceki düşük olunca üzülsün istemiyorum. odasında ona yer ayarlıyor, bir sürü hayali var canım oğluşumun. onun dualarıyla inş sağlıkla gelir küçük kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?