- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
slm kızlar
listeye beni de ekleyin aranıza kabul ederseniz uğrarım hep
1 yaşında bir kızım var
27 haftalık hamileyim oğluşum olacak
bizden böyle şimdilik
günaydın kızlar malesef yin eolmadı adet oldum çok üzüldüm neyse vardır bunddd bir hayır artık tedavi olcam bakalım n eolacak
slm kızlar
listeye beni de ekleyin aranıza kabul ederseniz uğrarım hep
1 yaşında bir kızım var
27 haftalık hamileyim oğluşum olacak
bizden böyle şimdilik
günydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydııınnn..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.nasılsınız kızlaaarrr..herkese hayırlı cumalar.:Saruboceq:.Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin..amiiinnn.:Saruboceq:.
beyaz 16 canım aramıza hoşgeldin.opuyorumnanaktan.Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.canım...amiiinn:Saruboceq::Saruboceq:..
günaydın kızlar malesef yin eolmadı adet oldum çok üzüldüm neyse vardır bunddd bir hayır artık tedavi olcam bakalım n eolacak
merhba suzan bne tedavi için yarın gidiyoum 10 ügn yokum
çok teşekkürler cnmhg canım seflar getirdin allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin ilk dogum yapıcak sensin aramızda
saglıkla gelsin paşamızzzzzzzzzzzzzzzza.s.
hoşbulduk cnm sağolasıngünaydııınnn..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.nasılsınız kızlaaarrr..herkese hayırlı cumalar.:Saruboceq:.Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin..amiiinnn.:Saruboceq:.
beyaz 16 canım aramıza hoşgeldin.opuyorumnanaktan.Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.canım...amiiinn:Saruboceq::Saruboceq:..
hayırlısı olsun cnm moralini bozma sakın stres yapmagünaydın kızlar malesef yin eolmadı adet oldum çok üzüldüm neyse vardır bunddd bir hayır artık tedavi olcam bakalım n eolacak
hoşgeldin tatlım aramıza.
allah tamamına erdirsin,ne güzel sen 2. meleğini bekliyorsun
allah bizede nasip eder inşl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?