- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.721
ilk bebeğim cem 8 aylık ve perianal fissür teşhisi oldu, gelecek ay ameliyat olacak 2 gün önce de ben hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık. hayatımızı, düzenimizi yeni yeni oturtuyoruz eşimle. yurtdışında yaşarken ben bebeğime bakmak için çalışamicam diye türkiyeye döndük. annem bakıyor şimdi cem'e. 2. bir bebek haberini alan annem, hayatımızı daha yeni oturttuğumuzu ve 2. bir bebek olduğunda yardımcı tutsam da kendisine 2 bebeğe birden bakamicanı söyledi. ben de çalışmak zorundayım herşeyden önce hasta bebeğim için. doğum yaptıktan sonra işimi bırakmak bizi mahveder. anneme yalvardım yakardım sana yardımcı tutayım bak işte ikisine de dedim dinlemedi. restini çekti. ben de mecburen kürtaj kararı aldım ama kendimi çok kötü hissediyorum. sanki karnımda taşıdığım da kız gibi geliyor. sanki allah kız bebek isteğimi duydu da bana verdi ben onu öldürecekmişim gibi geliyor. cemde hiç mide bulantım olmamıştı ama bu bebekte var. çok kararsızım, çok kötüyüm . allahım acaba duyuyor mudur sesimi annemin resti yüzünden istemeden aldıracağımı, mecbur kaldığımı biliyor da bana birkaç yıl sonra cem okula gitmeye başladığında bir daha verir mi?? beni allah affeder mi
ilk bebeğim cem 8 aylık ve perianal fissür teşhisi oldu, gelecek ay ameliyat olacak 2 gün önce de ben hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık. hayatımızı, düzenimizi yeni yeni oturtuyoruz eşimle. yurtdışında yaşarken ben bebeğime bakmak için çalışamicam diye türkiyeye döndük. annem bakıyor şimdi cem'e. 2. bir bebek haberini alan annem, hayatımızı daha yeni oturttuğumuzu ve 2. bir bebek olduğunda yardımcı tutsam da kendisine 2 bebeğe birden bakamicanı söyledi. ben de çalışmak zorundayım herşeyden önce hasta bebeğim için. doğum yaptıktan sonra işimi bırakmak bizi mahveder. anneme yalvardım yakardım sana yardımcı tutayım bak işte ikisine de dedim dinlemedi. restini çekti. ben de mecburen kürtaj kararı aldım ama kendimi çok kötü hissediyorum. sanki karnımda taşıdığım da kız gibi geliyor. sanki allah kız bebek isteğimi duydu da bana verdi ben onu öldürecekmişim gibi geliyor. cemde hiç mide bulantım olmamıştı ama bu bebekte var. çok kararsızım, çok kötüyüm . allahım acaba duyuyor mudur sesimi annemin resti yüzünden istemeden aldıracağımı, mecbur kaldığımı biliyor da bana birkaç yıl sonra cem okula gitmeye başladığında bir daha verir mi?? beni allah affeder mi
uzun süre gelemeyince malüm semracımda unuttu beni:2::2::2::2:
şaka bir yanada cümleten nasılsınız arkadaşlaryasemincim sen nasıl oldun canım..
hepinizi öpüyorum arkadaşlar görüşürüzzzz:))
tüh bana tüh bana, nasıl unutmuşum REYHANIMI yaaaa((
kusura bakma gülüm. iyisin inşallah. kocaman öpüyorum..
bu sene çift senesi demişsin ya bende doğruluyorum bunu:))
senin çift kız,
Fatoşun çift erkek,
benim çift kız
:))))
günaydınn canlarrrrrr..
meryemmmmmm hoşgeldinnnnnnnn.tanıdınmı beni
ayyy çok sevindimmmm canımmm yaaaa.
Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah..
biz daha başlamadık çalışmalara şu yıl bi bitsin hayırlısıyla istiyoz bizde bakaılmmm. ama sana çok sevindimmm canımm yaaa.
semraaaaaa nerelerdesin hiç uğramıyon burayada face ede. bak ebru bilem geldi sen yoksunn.
mommy saçlarını güle güle kullan canım ama bizlerede gostert gorelim bizde o güzelliği.
berilinide uğradıgı yok.hamileliği nasıl gidiyo acaba..
yaseminnn nasılsın kuzummmmm. bak ben seni unutmadım gördünmü
reyhancımm sen nasılsın ne güzel çok az bi zamanınız kaldı. hadi bakalım geri sayım başlasınn..
ayşemmmmm özledik seni..
kızlar unuttugum varsa nolur kusura bakmayın alelacele yazıp çıkıyorum.
öptümmmm hepinizi
selam canım ay tanıdım seni tabiki çok sevindim.. nasılsın iyimisin çocuk nasıl keyfiniz yerindedir inşallah..
yaa beni hiç sorma korunmama rağmen allah verdi bir can elimden geldiğince korumaya çalışıyorum
kan sulandırıcı iğnelere de başladım hayırlısı bakalım allah nasip ederse inşallah ikinci kez anne olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?