2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım öyle bi hataya düşme ilerde pişman olursun Rabbim kolaylığını verir

canım bebeğini veren rabbim onu alıp almamakla karar verecek yine rabbimdir zaten arkadaş güzel bir ayetle açıklamış bencede yapma aldırma annenin söyledikleri hiç birşeyi haklı çıkarmaz annen bakmak istemese bile mutlaka rabbim sana yardımcı olacaktır her zorlukta bir kolaylık vardır bol bol dua et lütfen dua et ve rabbimizden yardım dile hayırlısını dile inan bana bunu bütün kalbinle yaparsan ellerin boş dönemzsin ama bebeğinden vazgeçme lütfennnn...

uzun süre gelemeyince malüm semracımda unuttu beni:2::2::2::2:

şaka bir yanada cümleten nasılsınız arkadaşlar yasemincim sen nasıl oldun canım..

hepinizi öpüyorum arkadaşlar görüşürüzzzz:))

tüh bana tüh bana, nasıl unutmuşum REYHANIMI yaaaa((

kusura bakma gülüm. iyisin inşallah. kocaman öpüyorum..

bu sene çift senesi demişsin ya bende doğruluyorum bunu:))

senin çift kız,
Fatoşun çift erkek,
benim çift kız
:))))

Son düzenleme:

Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
bende 2. bebeği istiyorum ya bi kzım var.çift senesi ya benimde bi kızım daha olur gibime geliyo zati
olursa tabi...

canım eğer bebeğini aldırmadıysan yapma veren allah rızkıyla veriyor belki ilerde birdaha olmıcak korkusuyla değilde ona can olduğu için kıyma ben 2 senedir canla başla ikinciyi istiyorum ama olmuyor
yaşamıyan bilmez bellki sen şimdi dersin bunlar ne alar beni ama yapma çok üzüldüm durumuna benim yengem 7 aylık hamileyken doktorlar yok doğuramassın sana zarar veriyor doğumda seni kaybederiz halan ama almadı şimdi 5 yaşında ana okula gidiyor

selam canlarıımm..kaçak geldi:82: nasılsınız kızlaarr..kızım anaokuluna başladı eşimde bu sene 1. sınıfları okutuyo bu yüzden bilgisayarı da kendisiyle okula götürüyo..bende iş güç derken bi türlü geçemiyorum netin başına..bugün götürmeyecem dedi de açtım neti..uzun bir aradan sonra hepinize merhabaaaa

var mı yeni hamişler?bende hala tık yok yine adetim geçti bu ay belirti felan hiçbişey yok..ne zaman hamile kalacam çok merak ediyorum ..:44:

hepinizi çok çok öpüyorum Allaha emanet olun vakit buldukça ve net ne zaman evde kalırsa uğramaya çalışıcam inşallah..sizleri unuttum zannetmeyin sakın.. semraaaaa terketmedim sizleri ona göreeyaseminim geçmiş olsun canım beniimm..

hepinizi öpüyorum canlarıımmm

Kızlar ben geldim,valla okuldu,evdi,kızımdı,temizlikti,soğuklardııııı derkeeennnn
buraya pek vakit bulamadım
şöyle azıcık geçmişe baktım da,kötü haberler aldım yaa

bir arkadaşımız bebeğini kaybetmiş,geçmiş olsun diyorum allahtan hayırlısı canım..
bir arkadaşımız kürtaj düşünüyomuş,ona da allahtan hayırlısını diliyorum
en doğru kararı kendi vicdanı verecektir ama her bebek kendi rıskıyla geliyor be gülüm
çalışmıyormuşsun,napacan bakarsın ikisine de gül gibi,eskilerin canı yokmuymuş 5-6 çocuk
bi de ev işi,bi de kalabalık cümbür cemaat aileler
bence kıyma meleğine...

bu arada benim çalışma günlerim ama hiiiç çalışacak iştahım yok valla,havalarda soğuk be yaa

selammmmmm öncelikle hepinizi çok özlediğimi söylemek istiyorum.nolur beni affedin hamileliğim biraz yoğun geçiyor bu günüme şükür .ama bilgisayar başında duramıyorum. geçenlerde iki gün miğde bulantısından dolayı hastanede yattım mecburan yaklaşık üç dört kilo kaybettim ama şimdi biraz biraz kendime geliyorum sanki dediğim gibi bu günümüze şükür hiç bir şikayetim yok durumumdan yeterki bebeğim sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı bir evlat olsun tek dileğim bu.hepinizi kocma kocaman öpüyorum allaha emanet olun hepinizden iyi haberler duymak dileğiyle.

oo reyhancım sizde kocaman olmuşsunuz şöyle ferhat gibi bizde müjdeli haberler verelim artık

semracım kız doğru bende çiftledim oğlanları 3. çocuk pek sıcak glmiyo kızım olsunda istiyorum 3. nün ne olacağıda belli değil ben şimdiden 3 . yü konuştuğuma göre eşim kesin ikna eder beni

pınar sakın aldırma ne olur ben özürlü olduğunu bilerek 4-5 dr gezmeme rağmen o kadar pişmanımki anlatamam keşkelerim hiç bitmiyorabbim 2. yi nasip etti ama o hep aklımda nasıl kıydım nasılll dini açıdanda çok araştırdık onay aldık ama ben onun minik parmaklarını öpemedim 7haftalık bile değildi aldırdığımızda ama ne bileyim Allah şaşırtmasın

bebişimi gördüm düm devlette ne kadar olursa sıpa 38 haftalık gözüküyo şeker falanda çıkmamıştı üzüldüm biraz baş aşağı dönmüştü şimdi tekrar dönmüş sezaryan olursam dye çok sıkılıyorum efe de iri bi bebekti dr çok ısrar etti sezaryanda ben kabul etmedim 15 gün erken doğuncada 3800 doğdu rahattım buda şimdiden 2900 olmuş ve dönmemiş ne olur dua edin normal olsun sezaryandan korkuyorum istemiyorum ya nasıl kestiricem kendimi offfffffffff

Çelikcim hadi hayırlısı canımcııım

bi selam atıp gidem dedim topik kurumasın bariii

saçlarımı yaptırdım,fındık kabuğu üstüne balyaj attırdım afilli oldu
ben çok beğendim yani

öptüm sizi de minnoşları da hatta daha doğmamışlarıda ilk ben öptüüüm

selam herkeseee,
2 yaşında bir oğlum var
ikinci bebeği düşünmüyorduk yani en azından bir süre sonra belki diyorduk
ve spiral ile korunmama rağmen öğrendimki hamileyim
hala üzerimizdeki şoku atlatamadık ama bu bebeğe alışmaya çalışıyoruz
olaylara iyi tarafından bakmaya çalışıyorum
ne yapalım kısmet böyleymiş oğluma kardeş gelecekmiş

benim gibi olanlarla birarada olmak biraz olsun rahatlamak istedim burayla tanıştım
ben hala bişey hissedemedim anlam vermedim
acaba zamansız davetsiz birden geldi diye mi böyle oluyor yaa

şimdi 7 haftalık kalp atışları da duyuldu
ama doktorum dikkat et ilk aylar dedi..

evde oğlum var o yoruyor beni akşamları nasıl dikkat edecem kendime ben dah alışamadım
çocuklu ve hamile olmaya yaa

Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.

Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
"Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın.
Herc ü merc ettiğin edvâra da yetmez o kitâb...
Seni ancak ebediyyetler eder istiâb.
"Bu, taşındır" diyerek Kâ'be'yi diksem başına;
Ruhumun vahyini duysam da geçirsem taşına;
Sonra gök kubbeyi alsam da ridâ namıyle,
Kanayan lâhdine çeksem bütün ecrâmıyle;
Mor bulutlarla açık türbene çatsam da tavan,
Yedi kandilli Süreyyâ'yı uzatsam oradan;
Sen bu âvizenin altında, bürünmüş kanına;
Uzanırken, gece mehtâbı getirsem yanına,
Türbedârın gibi tâ fecre kadar bekletsem;
Gündüzün fecr ile âvizeni lebriz etsem;
Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana...
Yine bir şey yapabildim diyemem hatırana.

günaydınn canlarrrrrr..

meryemmmmmm hoşgeldinnnnnnnn.tanıdınmı beni
ayyy çok sevindimmmm canımmm yaaaa.
Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah..

biz daha başlamadık çalışmalara şu yıl bi bitsin hayırlısıyla istiyoz bizde bakaılmmm. ama sana çok sevindimmm canımm yaaa.

semraaaaaa nerelerdesin hiç uğramıyon burayada face ede. bak ebru bilem geldi sen yoksunn.

mommy saçlarını güle güle kullan canım ama bizlerede gostert gorelim bizde o güzelliği.

berilinide uğradıgı yok.hamileliği nasıl gidiyo acaba..

yaseminnn nasılsın kuzummmmm. bak ben seni unutmadım gördünmü

reyhancımm sen nasılsın ne güzel çok az bi zamanınız kaldı. hadi bakalım geri sayım başlasınn..

ayşemmmmm özledik seni..

kızlar unuttugum varsa nolur kusura bakmayın alelacele yazıp çıkıyorum.

öptümmmm hepinizi

selam canım ay tanıdım seni tabiki çok sevindim.. nasılsın iyimisin çocuk nasıl keyfiniz yerindedir inşallah..
yaa beni hiç sorma korunmama rağmen allah verdi bir can elimden geldiğince korumaya çalışıyorum
kan sulandırıcı iğnelere de başladım hayırlısı bakalım allah nasip ederse inşallah ikinci kez anne olacam

Son düzenleme:

hadi tekrar hayırlısı olsun canımm dualarına da kocaman bir aminnnn diyorum.
meryemcim yine aynı ilk gebeliğinde gittiğin doktoramı gidiyosun.
bu iğne raporunu yeniden çıkartması kolay oldumu.
yani söylemen yeterli oluyomu böyle böyle diye.
yoksa baştan tahlillermi yapılıyo..

biz iyiyiz Rabbim'e çok şükür canımm.herşey yolunda.
kızımda iyi teyzesi büyüyoruz arada hastalıklarla uğraşıyoruz.
gecen hafta dişlerimizide tamamladık çok şükür.

senin minik kurbağan nasıl sen nasılsın??

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalımm çok özlüyorum sizleriii ama bu aralar biraz rahatsızım nezle ve vajinit olmuşum hamilelik biraz zor geççmeye başladı şükür bebişim iyi geçmişe hiç bakamadım umarım güzel haberler vardır sizlerden hepinizi çok özledim şöle koyu bi muhabbet etmeyi off offf kenidinize iyi bakın canlar öpüldünüzz

kızlar hiçbirinizi tanımıyoruım ama tanışırız zamanla inşallah.benim regl yeni bitti.bu ay kendiliğinden gebelik olması için uğraşacaz hayırlısı allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…