2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

tırtılım bende örgüyü çok seviyorum hatta allah nasip ederse bebişimi yelekleri hazır teyzesi tam 4 tane yelek ördüm.çççoooooooookkk güzel oldular.eminim sende neler vardır dimi

merhaba kızlar benide ekleyin listeye bende ikinciyi istiyorum 3.5 yaşında bir kızım var nasip inşallah sağlıklı bir tane daha nasip eder Allah beklenen adet tarihim 7 haziran 4.5 senelik evliyim

allah bagıslasın canım bende tiroid hastasıydım ama benimki düzeldi umarım hamilelikde tetikleez:uhm:

inaşşalah canım hayıtlı sonuçla dönersin ii haberlerini bekliyorummmm

merhaba kızlar benide ekleyin listeye bende ikinciyi istiyorum 3.5 yaşında bir kızım var nasip inşallah sağlıklı bir tane daha nasip eder Allah beklenen adet tarihim 7 haziran 4.5 senelik evliyim

hg canım eklyorum listemize
inşallah hepimiz bebeişlerimizi alırız kucagımıza saglıkla a.s.

kıızzzzlaaarr çoookkk mutluyum.şimdi doktordan geldim ve yumurtam 14 mm olmuş.2 günde 4mm büyümüş ve doktor sol tarafında 1 yumurtan çok gelişiyo dedi.cuma günü tekrar çağırdı ve eğer istediğimiz boyuta gelirse çatlatma iğnesini yaparız dedi.çokk mutluyum çok.eşimde bu güzel haber üstüne beni yemeye götürdü.ikimizde çok mutluyuz rabbim herkese gönlündekini versin işşşaaalllaaahhhh.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

oğlum daha olayın farkında değil biz neden hep bu doktora geliyoruz anne diyo.gelde anlat şimdi yumoş olyını,içerden acıyla çıkınca annecim bu doktor sana iğnemi yapıyo dior canm bnm yaaa.

kızlar anlaşılan herkezin işi var yine kimseler yok.napim bari biraz dolaşıyım bariii

yyyaaaaa inanmıyorum şu saat olmuş benden sonra kimse gelmemiş.hepinize iyi geceler.öpüyorum sizleri

süper canımya cok sevindimmmmmm allahım mutlulugunuzu daim etsin 2 bebeişlede bir kez daha taçlandırsınnnnhihoyyythihoyyyt:sm_cool::teytey:

opuyorumnanaktanGünaydın Arkadaşlar.. dilerim gününüz sağlık neşe ve bereket içinde geçer..opuyorumnanaktan

AHHH kızlar olsun şu 2. bebişte hemen büyüsün ya
kızım büyümeden...
doğum kontrol hapını şubatta bıraktım
hala yoook
sizce daha ne kadar koruyacak ki bu hap beni :umursamaz:

AHHH kızlar olsun şu 2. bebişte hemen büyüsün ya
kızım büyümeden...
doğum kontrol hapını şubatta bıraktım
hala yoook
sizce daha ne kadar koruyacak ki bu hap beni :umursamaz:

canım dogum kontrol hapını bıraktıkdan en az 6 sonra diyorlar siprelde en az 6 ay cevrendikler öyle bakalım onlarda bekliyorlar heyecanlaaaaaa a.s

kızlar hepinize mutlu günler diliyorum.içinde booooollll sağlık olanındanopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar...bende 2.için uğraşıyom ALLAHIN izninle.
bir oğlum var 9 yaşında...29 mayıs adet günüm inşallah gelmez kırmızı kötükedihüso

ALLAHIM hayırlısını versin hepimiz için :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…