- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
ske slm cnm, dr ye gitcekmişsin hadi hayırlısı olsun
canım ben 6 yıllk evliyim ve 1 oğluşum var.(ayy kurban olur annesi onu verene) 2. bebişimizi istededik ama bazı sorunlar çıktı canım ben pko luyum ve troidlerim az çalışıyo.şu an yumurta takibindeyim .
sende durumlar nasıl cnmzemuszemus
kızlar bugün 4 de doktora gidicem.yumurtalarım büyümüşmü diye bakılıcak bana dua edin nolur.klomen kullanıp gitmiştim 2 gün önce ve yumurtam büyümemişti 10na 10du bakalım bugün ne olucak çok tedirginim hem bir an önce saat gelsin istiyorum hemde çok korkuyorum sonuçla yüzleşmekten.yaa bide çok acıyo vajinal ultrasyon içeride çevirdikçe canım çok yanıyo
merhaba kızlar benide ekleyin listeye bende ikinciyi istiyorum 3.5 yaşında bir kızım var nasip inşallah sağlıklı bir tane daha nasip eder Allah beklenen adet tarihim 7 haziran 4.5 senelik evliyim
kıızzzzlaaarr çoookkk mutluyum.şimdi doktordan geldim ve yumurtam 14 mm olmuş.2 günde 4mm büyümüş ve doktor sol tarafında 1 yumurtan çok gelişiyo dedi.cuma günü tekrar çağırdı ve eğer istediğimiz boyuta gelirse çatlatma iğnesini yaparız dedi.çokk mutluyum çok.eşimde bu güzel haber üstüne beni yemeye götürdü.ikimizde çok mutluyuz rabbim herkese gönlündekini versin işşşaaalllaaahhhh.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
oğlum daha olayın farkında değil biz neden hep bu doktora geliyoruz anne diyo.gelde anlat şimdi yumoş olyını,içerden acıyla çıkınca annecim bu doktor sana iğnemi yapıyo dior canm bnm yaaa.
opuyorumnanaktanGünaydın Arkadaşlar.. dilerim gününüz sağlık neşe ve bereket içinde geçer..opuyorumnanaktan
AHHH kızlar olsun şu 2. bebişte hemen büyüsün ya
kızım büyümeden...
doğum kontrol hapını şubatta bıraktım
hala yoook
sizce daha ne kadar koruyacak ki bu hap beni :umursamaz:
süper canımya cok sevindimmmmmm allahım mutlulugunuzu daim etsin 2 bebeişlede bir kez daha taçlandırsınnnnhihoyyythihoyyyt:sm_cool::teytey:
kızlar hepinize mutlu günler diliyorum.içinde booooollll sağlık olanındanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?