2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

acemiciğim labaratuar bebeği diyorsun yaklaşık 15 yıllık kimyacıyım ömrüm labaratuarda geçti desem yeri ama labaratuar kelimesi hiç bu kadar güzel gelmemişti kulağıma

maşallah canım rabbim enerjini arttırsın kilo konusunda çok haklısın harekete devammmmmmm:13:eşimde bana sürekli senin pilin bitmiyormu der

acemiciğim labaratuar bebeği diyorsun yaklaşık 15 yıllık kimyacıyım ömrüm labaratuarda geçti desem yeri ama labaratuar kelimesi hiç bu kadar güzel gelmemişti kulağıma
bak işte gördün mü labaratuvarı ayrı bir seversin şimdibu arada sen o labaratuvarda ne imalat yapıyorsun tatlış,yada neleri denetliyorsun,şimdi aklıma geldi:26:
herkese merhabalar kızlar nerelerdesiniz
merhaba sadumancım biz buralardayız sen nerelerdesin,okullarda açıldı tempoya devam herhalde,çok çok kolay gelsin canım
maşallah canım rabbim enerjini arttırsın kilo konusunda çok haklısın harekete devammmmmmm:13:eşimde bana sürekli senin pilin bitmiyormu der
aman iyi ve sağlıklı olalım da pillerimiz hiiiç bitmesin ben koşuşturmaya razıyım,biraz boş oldum mu benim canım sıkılıyor zaten her ne kadar bazen aylak aylak yatmayı hayal etsem debu nazarlar ,ikimize

çok haklısın canım .korma kız bitmez biz şarzlı pil kulallanıyoruz bitme şansı yok allahın izniyle .işin şakası rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah nazarlar içinde teşekkür ederim bunlarda benden sana canım

günaydın kızlar nerelerdesiniz
ben herkese güzel bir gün dileyip çıkıyorum,yine uğrarım
ayşeciiim güzel haberler bekliyorum tatlım bugün senden

semracıııım sen neden buralara uğramıyorsun ki:26:bize mi darıldın tatlımyoksa ağırlaştın iyice de ondan mı buraya vakit ayıramıyorsun,son anların artık gelmeyince aklıma bin türlü şey geliyor,iyisin değil mi?

CANLARM CİĞERLERİM HEPİNİZİ AYRI AYRI TEK TEK ÖPÜYORUM VE HEMEN KAÇIYORUM.

UMARIM HERKESLER İYİDİR.
BİZDE Bİ SORUN YOK RABBİM'E ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA

SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUMMMMMM

YESEMİN NE ZAMAN GELİYON BAKEM SEN BİZE HEEEE

ay birileri kulaklarımı çınlattı galiba :))))

geldim..

ben size hiç küser darılırmıyım aşkolsun...

YASEMİİİİNNN canım daha dün gibi dimi o test çubuğunun fotosunu burda paylaştığım akşam... mübarek Miraç kandiliydi.. ve benim elim ayağım heyecandan tir tir titriyordu.. şimdi Allahın izniyle yüzdük kuyruğuna geldik.. 20 gün sonra kollarımda olacak İNŞALLAH.
Rabbim sizlerede nasip etsin..

son 3 hafta ve ben ağırlaştım artık, oturduğum yerde kalırdım ama kızım sağolsun onun sayesinde hareketliyim çok şükür.. kar kış bi yere de çıkamıyoruz ( haftada bir eşim izinliyken ancak dışarı çıkıyoruz malesef((

AYŞE bugün teste gidecekmiş, Bilgi söyledi az önce.. İnşallah hayırlı haberlerle gelir.

bende yarın olan randevumu iptal edip dün eşim izinliyken gittim hastaneye.
nst ye girdim sancım çıkmadı, 2 hafta sonra gidicem ameliyat için ekg ye filan giricem, sonra da 27 şubatla -1 mart arası bi tarihe gün vericekler. hafif bi tansiyon yükselmem var, onuda doğuma kadar takip etmem gerekiyormuş..
bizden haberler böyle..

aman da aman kimler gelmişiki kaçak topiğin yolunu bulmuşlar sonundaneyseki iyi haberlerle gelmişler

bizde seni seviyoruz yawrimşincik bir hesap yapıyorum,yapıyorum,yapıyorum.......hala yapıyorumişin içinden çıkamıyorumgülüm adetimin üçüncü günü çatlamak üzere bir yumurtam vardı,yani pazartesi günü,onun en geç çarşamba çatladığını var sayarsak.....ayın 8'i 15 gün ekle :26: 23 şubata denk geliyor yani haftaya değil ondan sonraki perşembe....perşembe 1.gün dersek,cumartesi 3.günçalışıyor musun kız sen cumartesitabii bu herşey normal seyredersebenim yumurta çatlamazsa işte ona hesap dahi yapamıyorum,çünkü 23 şubatın üstüne bir ay daha eklemem gerekicek ilaç için bir alternatif daha hamile kalırım o zamanda hiiiç semtinden bile geçmem hastanenin ama seni görmeye keyifle gelebilirim o zaman
hanfendi kulaklarınızı çınlatmasak hiiiç uğrayacağınız yok yanimerak ettik şurada:26:neyseki iyimişsin
semra yaa ben o günü çok iyi hatırlıyorum daha dün gibisağ sağlim alırsın inş bebeiğini kucağına canım benim...bizde böyle güzel haberler veririz inş semracım en kısa zamanda sen zaten oturma defne çok iyi yapıyor,miskin miskin çık olmaz o iş,şöyle bir hareketlen,son hazırlıkları bitir,defneyle bol bol vakit geçir çünkü bir süre onu daha az görebilirsin değil mi ama,,,,,bu arada bana söylemesi kolay tabiiinş hiçbirşeyde sorun çıkmaz da bundan sonra su gibi gelir geçer canım benim
bende ayşeyi bekliyorum,inş herşey yolundadır
siz bilgiyle face den yazışıyorsunuz değil mi

güzelim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahh..
senden de güzel haberi almayı öyle çok istiyorum ki, eğer doğumdan önce hamile haberini alırsam sevinçten uçarak girerim ameliyata.. doğumdan sonra alırsamda dikiş mikiş dinlemeden oynarım heralde:)
Valla her fırsatta söylüyorum ya, sizlerin arkadaşlığı benim için çok kıymetli.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

evet canım Bilgiyle facede görüşüyoruz.. sana dedik o kadar ACEMİERA nickinle bi hesap aç biz bize görürüşürüz diye.. kimse senin sen olduğunu bilmez..
bunu eşine bi söyleyiver..

ben doğumu ilk faceden duyururum bak, sonra semra nerelerde deme:)))

Kızlar geldim geçmişi okudum
Yaseminnnnn canışko inşallahhhhhh hamilesindir de hey gidi cerraaah paşa geçmem yolundan geçmeem
türküsünü söylersin,kııız göbek adını Nazlı koy barime
pek nazlı geldi ya

Polyy hadi hayırlısı şimdiden hast. çantan hazırmiduuur???
Flancııım sizin gibi velilere lafımız yok canıım keşke herkes senin gibi düşünse

dün sorumluluk sınavı yaptık hani dersten borçlu geçen öğrenciler için
bi tane kız dolanıyor ortalıkta kızım senin adın listede vardı niye gelmedin sınava dedim
sınav mı vardı bana kimse haber vermedi diyor,oalya bak bu sorumluluk sınavı adı yani:26:

amaaannn neyse canlarım Şaduman sen de demek öğretmensin valla hazirana kadar canımız okuyacak bunlar bizim
herşey iyi olsa arada kötüler çıksa ne ala ama malesef arada iyiler çıkıyor bizim okul böyle en azından
üzülüyorum,geriliyorum yaaa

merhaba kizlar,bugün doktordaydim, 5 gibiydi randevum, onun icin kan sonucunu yarin 12 de alicam, sizleride merakta biraktim biliyorum ne olur kizmayin bana olurmu?
aslinda kontrolde oldum, ama doktorum bisey göremedi ,bu hamile degilsin anlamina gelmez , cok yeni bi hamilelikte olabilir, kan sonucunu bekleyelim dedi..
ben pek umutlu degilim kizlar ya,hamile degilim gibime geliyo,icimde hic heyecanda yok,niye böyle oldum bende anlamadim :44::44: sonu hayir olur insallah....

gÜNAYDIN ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR

sağol GÜl canım hastane çantam yaklaşık 1 aydır hazır bekliyor..ne olur ne olmaz erkenden hazırladım. kızımda da 7.ayda hazırlamıştım:)) bi bebek bezi eksikti onuda dün eşim aldı tamamlandı.
senin hamilelik nasıl gidiyor??

Ayşecim hakkında hayırlısı olsun güzelim.. sen moralini yüksek tut, yeniden başlaman bile çok güzel..
doktor rahimde kalınlaşma filan göremedi mi??
İnşallah hayırlı bi sonuç alırsın canım.. bekliyorum haberini

canım çocuğumuzu okula göndermemizdeki amaç nedir?bir mesleği olsun,bunun yanında da iyi bir insan olsun bu ancak öğretmenlerle işbirliği içinde yol alarak mümkün olur aile bunun bilincinde değilse,sen bir yere kadar elinden tutabilirsin öğrencinin üzülüyorum diyorsun anlıyorum tatlım da sen de şu anda bebek bekliyorsun dikkat et kuzum kendine

inşallah herşeyin hayırlısı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…