- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.441
GÜNAYDIN BAYANLARCISTAK CISTAK diyesim var ama yorgunluktan kımıldayacak halde değilim ters de yatmışım,başımın sağ tarafını ağrıdan hissetmiyorum çok kötü çooook
tanışalım yakından semracım,ama çoğu zaman arkadaşlarım yeter yasemin başımız döndü derlergün içinde o kadar şey hallediyorum ki bazen eşim sen insan değilsin der ben pestilim çıkmış vaziyette olurum akşamları güzel enerjik olmak da arasını bulmak lazım semracım,ama tek bir işe çok güzel yarıyor,kilo aldırmıyor devamlı ayakta birşeyler le uğraşınca çok süper oluyor,,,yoksa ben dört senedir az veya çok aldığım onca hormona şöyyyle yarım dünya olmuş olurdum şimdi bile 56 ta gidip geliyorum 57 olmamam gerekiyor,o dengeyi kaçırırsam vay halime.......e o zaman neymiş daha enerjik olmam lazımmış
telekkür ederim tat
kısmetten öteye gidilmiyormuş bunu hep beraber tecrübe ediyoruz canımbencede çok doğru düşünüyorsun:128::128:adet olmuşsun üzülme tatlım bu ay daha çok çalışırsın bilgim ve sen,,,,,ben artık çalışmasam da olur,malum labaratuvar çocuğu olacak olursa size kolay gelsin anacım
bilgicim,semracım nerelerdesiniz
ebrucum nasıl oldun acaba?
ayşede güzel haberlerle gelir umarım
acemiciğim labaratuar bebeği diyorsunyaklaşık 15 yıllık kimyacıyım ömrüm labaratuarda geçti desem yeri ama labaratuar kelimesi hiç bu kadar güzel gelmemişti kulağıma
merhaba sadumancım biz buralardayız sen nerelerdesin,okullarda açıldı tempoya devam herhalde,çok çok kolay gelsin canımherkese merhabalar kızlar nerelerdesiniz
maşallahcanım rabbim enerjini arttırsın kilo konusunda çok haklısın harekete devammmmmmm:13:eşimde bana sürekli senin pilin bitmiyormu der
bak işte gördün mü labaratuvarı ayrı bir seversin şimdi bu arada sen o labaratuvarda ne imalat yapıyorsun tatlış,yada neleri denetliyorsun,şimdi aklıma geldi:26:
merhaba sadumancım biz buralardayız sen nerelerdesin,okullarda açıldı tempoya devam herhalde,çok çok kolay gelsin canım
aman iyi ve sağlıklı olalım da pillerimiz hiiiç bitmesin ben koşuşturmaya razıyım,biraz boş oldum mu benim canım sıkılıyor zaten her ne kadar bazen aylak aylak yatmayı hayal etsem de bu nazarlar ,ikimize
bizde seni seviyoruz yawrimCANLARM CİĞERLERİM HEPİNİZİ AYRI AYRI TEK TEK ÖPÜYORUM VE HEMEN KAÇIYORUM.
UMARIM HERKESLER İYİDİR.
BİZDE Bİ SORUN YOK RABBİM'E ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA
SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUMMMMMM
YESEMİN NE ZAMAN GELİYON BAKEM SEN BİZE HEEEE
hanfendi kulaklarınızı çınlatmasak hiiiç uğrayacağınız yok yaniay birileri kulaklarımı çınlattı galiba :))))
geldim..
ben size hiç küser darılırmıyım aşkolsun...
YASEMİİİİNNN canım daha dün gibi dimi o test çubuğunun fotosunu burda paylaştığım akşam... mübarek Miraç kandiliydi.. ve benim elim ayağım heyecandan tir tir titriyordu.. şimdi Allahın izniyle yüzdük kuyruğuna geldik.. 20 gün sonra kollarımda olacak İNŞALLAH.
Rabbim sizlerede nasip etsin..
son 3 hafta ve ben ağırlaştım artık, oturduğum yerde kalırdım ama kızım sağolsun onun sayesinde hareketliyim çok şükür.. kar kış bi yere de çıkamıyoruz( haftada bir eşim izinliyken ancak dışarı çıkıyoruz malesef ((
AYŞE bugün teste gidecekmiş, Bilgi söyledi az önce.. İnşallah hayırlı haberlerle gelir.
bende yarın olan randevumu iptal edip dün eşim izinliyken gittim hastaneye.
nst ye girdim sancım çıkmadı, 2 hafta sonra gidicem ameliyat için ekg ye filan giricem, sonra da 27 şubatla -1 mart arası bi tarihe gün vericekler. hafif bi tansiyon yükselmem var, onuda doğuma kadar takip etmem gerekiyormuş..
bizden haberler böyle..
aman da aman kimler gelmişiki kaçak topiğin yolunu bulmuşlar sonunda neyseki iyi haberlerle gelmişler
bizde seni seviyoruz yawrimşincik bir hesap yapıyorum,yapıyorum,yapıyorum.......hala yapıyorum işin içinden çıkamıyorum gülüm adetimin üçüncü günü çatlamak üzere bir yumurtam vardı,yani pazartesi günü,onun en geç çarşamba çatladığını var sayarsak.....ayın 8'i 15 gün ekle :26: 23 şubata denk geliyor yani haftaya değil ondan sonraki perşembe....perşembe 1.gün dersek,cumartesi 3.gün çalışıyor musun kız sen cumartesi tabii bu herşey normal seyrederse benim yumurta çatlamazsa işte ona hesap dahi yapamıyorum,çünkü 23 şubatın üstüne bir ay daha eklemem gerekicek ilaç için bir alternatif daha hamile kalırım o zamanda hiiiç semtinden bile geçmem hastanenin ama seni görmeye keyifle gelebilirim o zaman
hanfendi kulaklarınızı çınlatmasak hiiiç uğrayacağınız yok yanimerak ettik şurada:26: neyseki iyimişsin
semra yaa ben o günü çok iyi hatırlıyorum daha dün gibisağ sağlim alırsın inş bebeiğini kucağına canım benim...bizde böyle güzel haberler veririz inş semracım en kısa zamanda sen zaten oturma defne çok iyi yapıyor,miskin miskin çık olmaz o iş,şöyle bir hareketlen,son hazırlıkları bitir,defneyle bol bol vakit geçir çünkü bir süre onu daha az görebilirsin değil mi ama,,,,,bu arada bana söylemesi kolay tabii inş hiçbirşeyde sorun çıkmaz da bundan sonra su gibi gelir geçer canım benim
bende ayşeyi bekliyorum,inş herşey yolundadır
siz bilgiyle face den yazışıyorsunuz değil mi
sağol GÜl canım hastane çantam yaklaşık 1 aydır hazır bekliyor..ne olur ne olmaz erkenden hazırladım. kızımda da 7.ayda hazırlamıştım:)) bi bebek bezi eksikti onuda dün eşim aldı tamamlandı.Kızlar geldim geçmişi okudum
Yaseminnnnn canışko inşallahhhhhh hamilesindir de hey gidi cerraaah paşa geçmem yolundan geçmeem
türküsünü söylersin,kııız göbek adını Nazlı koy barime
pek nazlı geldi ya
Polyy hadi hayırlısı şimdiden hast. çantan hazırmiduuur???
Flancııım sizin gibi velilere lafımız yok canıım keşke herkes senin gibi düşünse
dün sorumluluk sınavı yaptık hani dersten borçlu geçen öğrenciler için
bi tane kız dolanıyor ortalıkta kızım senin adın listede vardı niye gelmedin sınava dedim
sınav mı vardı bana kimse haber vermedi diyor,oalya bak bu sorumluluk sınavı adı yani:26:
amaaannn neyse canlarım Şaduman sen de demek öğretmensin valla hazirana kadar canımız okuyacak bunlar bizim
herşey iyi olsa arada kötüler çıksa ne ala ama malesef arada iyiler çıkıyor bizim okul böyle en azından
üzülüyorum,geriliyorum yaaa
merhaba kizlar,bugün doktordaydim, 5 gibiydi randevum, onun icin kan sonucunu yarin 12 de alicam,sizleride merakta biraktim biliyorum ne olur kizmayin bana olurmu?
aslinda kontrolde oldum, ama doktorum bisey göremedi ,bu hamile degilsin anlamina gelmez , cok yeni bi hamilelikte olabilir, kan sonucunu bekleyelim dedi..
ben pek umutlu degilim kizlar ya,hamile degilim gibime geliyo,icimde hic heyecanda yok,niye böyle oldum bende anlamadim:44::44: sonu hayir olur insallah....
Kızlar geldim geçmişi okudum
Yaseminnnnn canışko inşallahhhhhh hamilesindir de hey gidi cerraaah paşa geçmem yolundan geçmeem
türküsünü söylersin,kııız göbek adını Nazlı koy barime
pek nazlı geldi ya
Polyy hadi hayırlısı şimdiden hast. çantan hazırmiduuur???
Flancııım sizin gibi velilere lafımız yok canıım keşke herkes senin gibi düşünse
dün sorumluluk sınavı yaptık hani dersten borçlu geçen öğrenciler için
bi tane kız dolanıyor ortalıkta kızım senin adın listede vardı niye gelmedin sınava dedim
sınav mı vardı bana kimse haber vermedi diyor,oalya bak bu sorumluluk sınavı adı yani:26:
amaaannn neyse canlarım Şaduman sen de demek öğretmensin valla hazirana kadar canımız okuyacak bunlar bizim
herşey iyi olsa arada kötüler çıksa ne ala ama malesef arada iyiler çıkıyor bizim okul böyle en azından
üzülüyorum,geriliyorum yaaa
merhaba kizlar,bugün doktordaydim, 5 gibiydi randevum, onun icin kan sonucunu yarin 12 de alicam,sizleride merakta biraktim biliyorum ne olur kizmayin bana olurmu?
aslinda kontrolde oldum, ama doktorum bisey göremedi ,bu hamile degilsin anlamina gelmez , cok yeni bi hamilelikte olabilir, kan sonucunu bekleyelim dedi..
ben pek umutlu degilim kizlar ya,hamile degilim gibime geliyo,icimde hic heyecanda yok,niye böyle oldum bende anlamadim:44::44: sonu hayir olur insallah....
Hamile degilim kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?