2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

herkeslere kocamaaaaan selamlar benden
kandiliniz de mübarek olsun bu arada,herkeslerin tüm di,lekleri kabul olsuuuuuun,bebiş isteyenlerin göbüşleri en kısa zamanda bebişle dolsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunbilgimin,ayşemin,flanın,taylanınannesinin,
göbüşü dolu olanlar zahmetsizce doğum yapsın,
bebişi doğanların sağlığı,sıhhati yerinde olsuuuuuun(sedacım bu sen,in için,vefalı arkadaşım)

taylanın annesi canım hoşgeldin,en kısa zamanda bebeğin gelir umarım.bende 34 yaşındayım tatlım yalnız değilsin,merak etme...çekincelerim var demişsin bir sağlık sorunun yoktur umarım
semraaaam doğru diyorsun tatlım,iç anadolunun soğuğu gibisi yokburda bugün hava o kadar yumşak ki yağmur var zaten,kardan eser kalmadıbebiş gelmeden havalar yumşasa barikaç gün kaldı semracım,doktora falan gittinmi yakın zamanda sen yoksa ben m i kaçırdım:26:
flanım bacım geçmiş olsun,ben bile okurken korktum,inş tekrarlamaz arkadaşımbelkide bebişin işaretidir kim bilir
bilgicim çok çok kolay gelsin tatlım,sende biran önce hamile kalıp ev hanımı olursun inşo zamanda bebişi mazeret gösterip yine uğrayıp çıkarmısın ki:26:herşey gönlünce olsun
ebrucum eşine söyle arada bilgisayarı evde bıraksın olmuyor böyle biz merklanıyoruz amaumarım herşey yolundadır tatlım
ayşecim umarım herşey istediğin gibi gidiyordur,bundan sonra gözünde yaş olmasın arkadaşımheeep gülen gözlerle bakalım aynalara,ağzımız kulaklarımızda

ne güzel dilekler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yaseminciiim coşturmuşsun gene güzelim
kocaman bi amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:13::13::13:

geçmişi çok fazla okuyamadım söylemesi ayıptır şekrim romaya gittim italyaya
1 hafta gezdik kocamla ama ben bittim yorgunluktan benim hamişlik ortaya çıkmadan ayarlamıştık
iptal de edemedik ama öldüm yani tatil değil işkence oldu çok şükür
başıma bi iş getirmeden geri geldim ama...
sizler iyisiniz inşallah moraller tavan yapıyodur inşallah

çocukları da sizi de çook öpüyorum

hayırlı kandiller,dileklerimiz dualarımız kabul olur inşallah...

acemiciğim sanmıyorum tatlım bebiş olduğunu bu ay çünkü 2 gündür lekelenme başladı ve yine zamanından önce maalesef olsa rahatlayacağım aslındada bekliyorum mommy hoşgeldin canım

selam arkadaşlar...

Yasemin canım en son 26 ocakta gitmiştim, bebiş uzun boylu ancak zayıftı..o zamana kadar önde gidiyordu, geçen gittiğimde 3 gün geriydi. aman sağlıklı olsunda.. kontroller artık 2 haftada 1 oldu. 10 şubatta tekrar gitcem. bakalım ne alemde.. tahminen 25-26 gün var doğuma :18::18::18::18: azcık tırsmaya başladım. 2.sezeryan nasıl olur bilmiyorum ilkinde çok acı çeken, toparlanması bayağı zaman alan biri olarak( evde 2 cadıyla uğraşmak, dengeyi kurmak... Rabbim yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
herkese merhaba kizlar..
yine merak etmis ve yine güzel dileklerde bulunmussunuz,cok cok sagolun allah razi olsun kizlar..
yaseminimin burdaki mesaji ve bilgimin faceden yazdiklarina kayitsiz kalamadim sizleri haberdar edeyim dedim...
öncelikle ;
yaseminim canim güzel dileklerin icin cok cok tesekkür ediyorum,benim güzel yürekli arkadasim ,allahim buradan senin güzel haberlerini almayi nasip eylesin...
semram canim masallahgecip gitti bak gelicek kuzucugun kollarina rabbim hayirla kurtarsin insallah canim ,peki güzel kizimizin ismi hazirmi??
bilgim canim bak geldim,bende seni özledim canim,sen neler yaptin hala yok bebis degilmi? bak güzel bir ilac ismi aldim doktorumdan ,ismini yazicam simdi mutlaka dene insallah trde vardir..
ebru canim bebegin nasil?? bi kac mesajini okudum cok korkuttun beni insallah iysinizdir, canim dikkat et kendine olurmu??
flan hemserim,canim sende insallah buay güzel haberler verirsin canim,giden bebegin sana en kisa zamnada kardesini yollar insallah...
semra 2 canim sende gecenlerde okurum 5 ayi tamamladin galiba,bak ne güzel senin oglusinin kardesi geliyor ,gözyaslari bitiyor ,allahim hayirla kucaginiza almayi nasip eylesin dairsida benim oglusimin basina....
celik canim bebisin nasil? kac aylik oldunuz??bizim icin öp bebegini olurmu...
momy canim bak 9 haftayi tamamlamissin bile, darisi bizlere insallah...

evet gelelim son gelismelere ,gecen ayki satim 14 ocak kizlar, o adetimin ilk gününden beri yumurtalik gelistirici bitkisel bir ilac kullaniyorum ,doktorum tavsiye etti adi (SARAI) tamamen bitlisel bir ilac ,trde varmi bilmyiorum ama mutlaka hamile kalmakta zorlananlar varsa, özellikle yaseminim senin icin ,adetlerin ve haormanlarin düzene girmesinde birebirmis,hatta bundan bir sene önce kücük eltim icin yine doktoruma danisip bir ilav istemistim iste o olac buydu ilk ozaman görmüstüm bu ilaci ,oda 8 ay ugrasmisti fakat hamile kalamadi,8 ay sonra bu hap sayesinde hamile kalmisti, kismet tabiki ama denenmeyecek birseyde degil bence
bakalim bendede ise yarayacakmi??
,neyse gecen hafta pazartesi puregeston degerime bakildi,düsük dedi doktorum ,sali gününden beri günde 3 kez olacak sekilde kullaniyorum,diger gebeligimdede kullanmistim,bende bu deger cok cok düsüsüyor hamileyken ,onun icin eger hamileysem simdiden baslayalim dedi doktorum,bu önümüzdeki persembede hcg ve yine puregeston degerim icin kan vericem,eger hamileysem ayni gün kan sulandiricilara gecilecek korkuyorum kizlar, cok hemde cok .............
dularinizi eksik etmeyin ne olur
güzel haberler almak ve getirmek üzere insallah ,:

Son düzenleme:
seydam ne güzel bilgiler vermişsin
eğer bitkiselse bence burda hamile kalmaya çalışan herkes drlara danışıp,araştırıp bi kullansınlar
sonuçta klomenlerle,aşılarla,iğnelerle uğraşmış insanlarız bunu da denemek lazım.
senin içinde hadi hayırlısı en azından dermansız dert değilmiş bak,neyse tedavisi yaptırırsın inşallah

Polly azzzzzz kalmış canııımmmmm,heyecan dorukta
kuzucuğu sağlıkla kucağına al inşallah,ayyy şimdi ben de bi kıpırdaştım heyecan yaptım
hastane çantan hazırdır artık
neler koydun içine say bakalım,kırmızı bant,ruj,allık,göz kalemi sakın unutmaaa

Arkadasım guzel dileklerin icin tesekkurler...Tanıstıgımza memnun oldum ben de bir sağlık sorunu yok fiziksel olarak ama panik atak hastasıyım ve ilaç kullanıyorum, o ilacı kesmem lazım once ve bu benı endıselendırıyor..ilk hamılelıgım cok zor gecmıstı bu yuzden...oncelıkle bı psıkıyatrıste gıdıp oyle dusunucem hamılelıgı ..ama oglum tek kalsın da ıstemıyorum..umarım hakkımızda hayırlısı olur..bı de 35 yas amnıyosentez konusu bıraz geriyor tabi Allah isteyen herkese saglıklı bebekler nasip etsin insallah..

çok güzel olmuş bir müsait zamanında bana da şöyle üstten bir anlatır mısın?belki yapabilirim

Tesekkur ederim canım:) Bak şöyle tarif edeyim..Ocelikle Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. sitesine girip cetveli hazırlıyosun..sonra cetvel olusunca image url kısmını kopyalıyosun..sonra forum sayfammızıdan kendı kontrol panelıne gelıyorsun..Profili duzenle'ye tıklıyorsun..orada cetvel diye bır kısım var..kopyaladıgın urlyi oraya yapıstırıyp degısıklıklerı kaydedıyosun ve tamam oluyooo

günaydın günaydın günaydınlarr .16:

aysem gelmiş hoş gelmiş sefalar getirdin güzel arkadaşımm

hadi bakalım inşşallah perş. günü bizlere çok ama çok güzel haberler veririsin.
bende de durumlar şöyle canım.
biliyosun calışmlara başladım denemde bu 4. ayımız bat ise 28- 29 şubat.
her gecen ay biraz daha korkum artıyo ama Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin cümlemize inşallah.
gerçi ecrin de korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra olmustu ama bilemiyorum yaa.
iliişkiyi yumurtalama günlerine denk getiriyoruz ama bakalım şimdilik bi gelişme yok.
yazdığın ilaç ile de ilgilenicem arkadaşım çok sağol.
bu arada benim ecrinde son adet tarihim 14 ocaktı senin yazını okuyunca dedim aysenin de sat ı bu olacak ve çooook güzel 2012 ekim annesi olacak benim arkadasım dedim..

yaseminimmm bebbeğimmm .16:
bunlar ne güzel dilekler ne güzel temenniler böyl Rabbim seninde yüzününü güldürsün tez zamanda inşallah benim güzel yürekli arkadaşımmm..

semram kuzucuugmm
sen nasılsın canımm. gerçi senle görüşüyorz ama burda da hal hatır sormak daha bi başka..
öpüyorum canım seni ve cimcimeyi :))

ohh gül gelmiş hoşgelmiş.
Allah içine sindirsin canım gezdin gfeldin ne güzelll.
ama bugün zor gelmişit okulun ilk günü.
nasılsın bakalım minnakın nasıl..

hadi canlarım kaçıyorum ben
Rabbim'e emanet olun
herbirinizi tek tek öpüyorum

çooook geçmiş olsun canım yaşayan biri olarak iyi bilirim bu hastalığı sormak istediğin bir şey olursa buradayım sıkıntılarımızı paylaşarak daha kolay atabiliriz bence ilk olarak şunu söyleyeyim gerçi biliyorsundur ama olsun ben yinede söyleyeyim sakın dr.a danışmadan ilaç bırakma benim dr. epey bir zamana yaymıştı bu ilaç bırakma işini yaş da önemli haklısın ama sağlık da önemli 6 ay bir sene sonra olsun ama önce sen sağlıklı ol ben de 37 yaşındayım alnımıza yazılanı yaşayacağız ama önce sağlıklı olmak gerek kontrollü gitmek lazım

seydam dualarımız seninle kuzum korku hangimizde yok ki tatlım zaten korkuyla yaşamaya alışmadık mı?hamile kalıyoruz doğana kadar birşey olacak mı diye korkuyoruz doğuruyoruz aman çocuğuma birşey olmasın diye gece gündüz dualar ediyoruz büyüyorlar okuldan azıcık servis geç getirse ortalığı birbirine katıyoruz nerde kaldı diye(şahsen ben öyleyimde) .inan ödüm kopuyor yine hamile kalırsam bebeğim gider mi diye ki sen bunu yaşadın çok normal korkman Rabbim beterinden korusun diyip devam ediyoruz çünkü biz güçlüyüz

Ben de gecen hamılelıgımde aşamalı bırakmıstım ılacı..şimdi hafıf kullanıyorum zaten..heralde daha kolay bırakırım..umarım cok sıkıntı olmaz..Aybasında doktoruma gıtmeyı dusunuyorum..Haklısın bence de gec olsun güç olmasın, ben de zamana yayıyorum bu sefer..

merhaba kızlar ben geldim
ayşem gelmiş hoşgelmişgayet de iyi gelmişo korkuyorumları bir kenara bırakmanın zamanı geldi de geçiyor ayşecim,bak doktorun kontrollerini ne kadar sıkı tutuyor,hemen progesteron başlaması süperdaha sonrada iğneler,işi sağlama alıyor,sende stres yapma,herşey çok daha güzel olsun canım benim.perşembe günü büyük gün hıhamileyim dersin inş ayşecim

semram tatlım ne kadar az kalmış öyle:18:ben heyecan yaptım emin olinş korktuğun başına gelmez arkadaşım,çok rahat bir doğum geçirirsin ve miniğinin keyfini defne izin verdiği süreceçıkarırsınhem biliyorsun her doğum bir olmuyor,doktordan doktora göre de değişiyor,şimdiden panik yapma,hatta doktora kontrole gittiğinde ilk doğumunda yaşadığın sıkıntılardan bahset,o da ona göre tedbir alsın tatlım işi şansa bırakma

güüüüüüüüüüüüüülllllllllllllll valla kıskanmadım dersem yalan olurroma,italya hıbende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84::84::84::84::84::84:hemide acilenşaka bir yana iyi olmuştur senin için,tabii bugün ders başıkendine,kızına,bebişine dikkat et canım....bende bir sevgililer günü turu hazırlayım bari kendimetabii hayallerimde

bilgicim tatlım merhaba,bugün yine sizin oradaydımaşağıda olanları anlatırım canım.....sende panik yapma bak kızın sekizinci ayda gelmiş bu da gelir annesi,üzmez seni

taylanınannesi geçmiş olsun canım,yazını okuyunca ilk önce aklıma flan geldi,sana yardım edebilir diye düşündüm,o da aynı sorunla başa çıkmaya çalışıyor çünkü,,,,ama canım arkadaşım hemen yazmış zaten nelere dikkat etmen gerektiğini,sen de biliyorsun bu ilaçlar hemen kesilmiyor,o yüzden doktorunun onayı çok önemli,sen iyi olursan bebeğinde sana gelir....bende ve buradaki tüm arkadaşlarımızda seninle aynı fikirde,çocuklarımızın kardeşi olsun inşşşşu aminiyosentez meselesi aklıma takıldı 35 yaş sınır mı?bu yaş ve üstüne bir şart varmı bunun yapılacağına dair?merak ettim canım,bir bilgin varsa yazarsan sevinirim,35 yaş sınırında olan biri olarak endişelendim

flanım canım arkadaşım nasılsın?bugün okullar açıldı,ben derin bir nefes aldım açıkçası

ben kendiciğimi anlatayım malum bugün doktora gittim:111::111:ama yine eli boş geri geldimbu kadar engele vardır birşey diyorum artıkbu sefer tahlile bile gidemedimkistim vartam kist değil de işte bence kist olacakçatlamaya hazır bir yumurtam var soldaşuan adetimin üçüncü günü:))))neyssseee,doktor istersem alabileceğini,döllenirse dondurulabileceğini,boş çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu ama bazen dolu da çıkabileceğini söyledi:26:bende geçen ay hormonlarımın hiç iyi olmadığını,hormonlarımın düzgün olduğu ay toplama işlemini yapmak istediğimi söyledimdoğrumu yaptım bilmiyorum ama eşim doğru karar verdiğimi söyledi.hem dolu olma ihtimali yüksek olsaydı doktor alalım derdi,kararı sana bırakmış dedi,öyle işte kızlar........ilaç falan yazmadı,o yumurta çatlarsa ilaçsız adet olma ihtimalin yüksek adetin üçüncü günü yine gel dediiibakalım bu gel gitler ne kadar sürecek,adet olmak için bitkisel birşeyler içmem gerek ama canım hiçbirşey istemiyor,ne diyeyim sizler güzel haberler verirsiniz inş,bebek isteyenler hamile haberlerini,bebişi karnında olanlar doğum haberlerini,,,,bende sizin sevincinize ortak olurum buradangaliba benden bu saatten sonra bişeycik olmaz,artık kabul etmem gerekiyor,evren sağlam mesajlar gönderiyor,hep engel hep engel

Amniyosentezi detaylı arastırmadım henuz canım ama 35ten ıtıbaren yapılıormus, 35ten ıtıbaren hamılelık rısklı gruba gırıyormus..Bunu ılk hamılelıgımde drum soylemıstı..Ama sımdı bazı yerlerde okuyorum da tarama testı ıyı cıkanlara yapılmayada bılıyormus galıba..tam emın degılım ama amnıyosentez konusu ıcımı urpertıyor dogrusu:26:

acemiciğim evrenin verdiği mesajlar diyorsun tamam tatlım da bazen hiç olmaz denildiği halde gelen bebekler var , tıpta dr.lar 2+2 her zaman 4 etmez 3 de olur 5 de derler moral bozmak yok bence önce adeti bekle derim belki kist olmaz normal adetini olursun hormonların düzelmesini bekliyorum diyorsun onada tamam ama dr.tutabilirde demiş sonuçta bu Allah'a kalmış bir şey şans az yada çok var mı var önemli olan budur benceoğlan okula başladı bugün tekrardan ama sessizdi ortalık alışmışım bağır çağır günü geçirmeye tuhaf oldum sende de ki otur işte sessiz sedasız kafanı dinle yok işte öyle de olmuyor sanırım kafayı yedim iyiceson olarak amniyosenteze gelelim ben dr.a sordum sınır 37 gibi dedi bana zaten bildiğim kadarıyla normal testlerde sorun yoksa gerek olmuyor aslında çok mu takıyoruz bilmiyorum ki biraz da akışına bırakmak lazım belki de hakkımızda hayırlısı ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…