- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.401
Flan bak yaptııımmmmm
herkeslere kocamaaaaan selamlar benden
kandiliniz de mübarek olsun bu arada,herkeslerin tüm di,lekleri kabul olsuuuuuun,bebiş isteyenlerin göbüşleri en kısa zamanda bebişle dolsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunbilgimin,ayşemin,flanın,taylanınannesinin,
göbüşü dolu olanlar zahmetsizce doğum yapsın,
bebişi doğanların sağlığı,sıhhati yerinde olsuuuuuun(sedacım bu sen,in için,vefalı arkadaşım)
taylanın annesi canım hoşgeldin,en kısa zamanda bebeğin gelir umarım.bende 34 yaşındayım tatlım yalnız değilsin,merak etme...çekincelerim var demişsin bir sağlık sorunun yoktur umarım
semraaaam doğru diyorsun tatlım,iç anadolunun soğuğu gibisi yokburda bugün hava o kadar yumşak ki yağmur var zaten,kardan eser kalmadı bebiş gelmeden havalar yumşasa bari kaç gün kaldı semracım,doktora falan gittinmi yakın zamanda sen yoksa ben m i kaçırdım:26:
flanım bacım geçmiş olsun,ben bile okurken korktum,inş tekrarlamaz arkadaşımbelkide bebişin işaretidir kim bilir
bilgicim çok çok kolay gelsin tatlım,sende biran önce hamile kalıp ev hanımı olursun inşo zamanda bebişi mazeret gösterip yine uğrayıp çıkarmısın ki:26: herşey gönlünce olsun
ebrucum eşine söyle arada bilgisayarı evde bıraksın olmuyor böyle biz merklanıyoruz amaumarım herşey yolundadır tatlım
ayşecim umarım herşey istediğin gibi gidiyordur,bundan sonra gözünde yaş olmasın arkadaşımheeep gülen gözlerle bakalım aynalara,ağzımız kulaklarımızda
herkeslere kocamaaaaan selamlar benden
kandiliniz de mübarek olsun bu arada,herkeslerin tüm di,lekleri kabul olsuuuuuun,bebiş isteyenlerin göbüşleri en kısa zamanda bebişle dolsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunbilgimin,ayşemin,flanın,taylanınannesinin,
göbüşü dolu olanlar zahmetsizce doğum yapsın,
bebişi doğanların sağlığı,sıhhati yerinde olsuuuuuun(sedacım bu sen,in için,vefalı arkadaşım)
taylanın annesi canım hoşgeldin,en kısa zamanda bebeğin gelir umarım.bende 34 yaşındayım tatlım yalnız değilsin,merak etme...çekincelerim var demişsin bir sağlık sorunun yoktur umarım
semraaaam doğru diyorsun tatlım,iç anadolunun soğuğu gibisi yokburda bugün hava o kadar yumşak ki yağmur var zaten,kardan eser kalmadı bebiş gelmeden havalar yumşasa bari kaç gün kaldı semracım,doktora falan gittinmi yakın zamanda sen yoksa ben m i kaçırdım:26:
flanım bacım geçmiş olsun,ben bile okurken korktum,inş tekrarlamaz arkadaşımbelkide bebişin işaretidir kim bilir
bilgicim çok çok kolay gelsin tatlım,sende biran önce hamile kalıp ev hanımı olursun inşo zamanda bebişi mazeret gösterip yine uğrayıp çıkarmısın ki:26: herşey gönlünce olsun
ebrucum eşine söyle arada bilgisayarı evde bıraksın olmuyor böyle biz merklanıyoruz amaumarım herşey yolundadır tatlım
ayşecim umarım herşey istediğin gibi gidiyordur,bundan sonra gözünde yaş olmasın arkadaşımheeep gülen gözlerle bakalım aynalara,ağzımız kulaklarımızda
çok güzel olmuş bir müsait zamanında bana da şöyle üstten bir anlatır mısın?belki yapabilirim
Arkadasım guzel dileklerin icin tesekkurler...Tanıstıgımza memnun oldumben de bir sağlık sorunu yok fiziksel olarak ama panik atak hastasıyım ve ilaç kullanıyorum, o ilacı kesmem lazım once ve bu benı endıselendırıyor..ilk hamılelıgım cok zor gecmıstı bu yuzden...oncelıkle bı psıkıyatrıste gıdıp oyle dusunucem hamılelıgı ..ama oglum tek kalsın da ıstemıyorum..umarım hakkımızda hayırlısı olur..bı de 35 yas amnıyosentez konusu bıraz geriyor tabi Allah isteyen herkese saglıklı bebekler nasip etsin insallah..
çooook geçmiş olsun canım yaşayan biri olarak iyi bilirim bu hastalığı sormak istediğin bir şey olursa buradayım sıkıntılarımızı paylaşarak daha kolay atabiliriz benceilk olarak şunu söyleyeyim gerçi biliyorsundur ama olsun ben yinede söyleyeyim sakın dr.a danışmadan ilaç bırakma benim dr. epey bir zamana yaymıştı bu ilaç bırakma işini yaş da önemli haklısın ama sağlık da önemli 6 ay bir sene sonra olsun ama önce sen sağlıklı ol ben de 37 yaşındayım alnımıza yazılanı yaşayacağız ama önce sağlıklı olmak gerek kontrollü gitmek lazım
merhaba kızlar ben geldim
ayşem gelmiş hoşgelmişgayet de iyi gelmiş o korkuyorumları bir kenara bırakmanın zamanı geldi de geçiyor ayşecim,bak doktorun kontrollerini ne kadar sıkı tutuyor,hemen progesteron başlaması süper daha sonrada iğneler,işi sağlama alıyor,sende stres yapma,herşey çok daha güzel olsun canım benim.perşembe günü büyük gün hı hamileyim dersin inş ayşecim
semram tatlım ne kadar az kalmış öyle:18:ben heyecan yaptım emin olinş korktuğun başına gelmez arkadaşım,çok rahat bir doğum geçirirsin ve miniğinin keyfini defne izin verdiği sürece çıkarırsın hem biliyorsun her doğum bir olmuyor,doktordan doktora göre de değişiyor,şimdiden panik yapma,hatta doktora kontrole gittiğinde ilk doğumunda yaşadığın sıkıntılardan bahset,o da ona göre tedbir alsın tatlım işi şansa bırakma
güüüüüüüüüüüüüülllllllllllllll valla kıskanmadım dersem yalan olurroma,italya hı bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84::84::84::84::84::84:hemide acilen şaka bir yana iyi olmuştur senin için,tabii bugün ders başı kendine,kızına,bebişine dikkat et canım....bende bir sevgililer günü turu hazırlayım bari kendime tabii hayallerimde
bilgicim tatlım merhaba,bugün yine sizin oradaydımaşağıda olanları anlatırım canım.....sende panik yapma bak kızın sekizinci ayda gelmiş bu da gelir annesi,üzmez seni
taylanınannesi geçmiş olsun canım,yazını okuyunca ilk önce aklıma flan geldi,sana yardım edebilir diye düşündüm,o da aynı sorunla başa çıkmaya çalışıyor çünkü,,,,ama canım arkadaşım hemen yazmış zaten nelere dikkat etmen gerektiğini,sen de biliyorsun bu ilaçlar hemen kesilmiyor,o yüzden doktorunun onayı çok önemli,sen iyi olursan bebeğinde sana gelir....bende ve buradaki tüm arkadaşlarımızda seninle aynı fikirde,çocuklarımızın kardeşi olsun inşşşşu aminiyosentez meselesi aklıma takıldı 35 yaş sınır mı?bu yaş ve üstüne bir şart varmı bunun yapılacağına dair?merak ettim canım,bir bilgin varsa yazarsan sevinirim,35 yaş sınırında olan biri olarak endişelendim
flanım canım arkadaşım nasılsın?bugün okullar açıldı,ben derin bir nefes aldım açıkçası
ben kendiciğimi anlatayım malum bugün doktora gittim:111::111:ama yine eli boş geri geldimbu kadar engele vardır birşey diyorum artık bu sefer tahlile bile gidemedim kistim var tam kist değil de işte bence kist olacak çatlamaya hazır bir yumurtam var solda şuan adetimin üçüncü günü:))))neyssseee,doktor istersem alabileceğini,döllenirse dondurulabileceğini,boş çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu ama bazen dolu da çıkabileceğini söyledi:26:bende geçen ay hormonlarımın hiç iyi olmadığını,hormonlarımın düzgün olduğu ay toplama işlemini yapmak istediğimi söyledim doğrumu yaptım bilmiyorum ama eşim doğru karar verdiğimi söyledi.hem dolu olma ihtimali yüksek olsaydı doktor alalım derdi,kararı sana bırakmış dedi,öyle işte kızlar........ilaç falan yazmadı,o yumurta çatlarsa ilaçsız adet olma ihtimalin yüksek adetin üçüncü günü yine gel dediii bakalım bu gel gitler ne kadar sürecek,adet olmak için bitkisel birşeyler içmem gerek ama canım hiçbirşey istemiyor,ne diyeyim sizler güzel haberler verirsiniz inş,bebek isteyenler hamile haberlerini,bebişi karnında olanlar doğum haberlerini,,,,bende sizin sevincinize ortak olurum buradan galiba benden bu saatten sonra bişeycik olmaz,artık kabul etmem gerekiyor,evren sağlam mesajlar gönderiyor,hep engel hep engel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?