- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.481
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUUUUUUUUN
ferhattçım hoşgeldin canımmmne güzel oluyor bizim iki çocuk annelerinden haber almak yerim ben o prensesi annesi,boşveer bırak herşeyi kızınla vakit geçir,bize de arada iyiyim diye yazarsan ondan gerisi boş tadını çıkar kızının onu ne kadar stresle beklediğini unutma veee doya doya büyümesini izle canım benim,tabii abiyi de ihmal etme
bende o zamanı bekliyorum canım,oğlumun kardeş(leri)inin geleceği zamanıçok öpüyorum canım seni
yaşın daha gençmiş canım,ben 35 in üstü falan diye düşünmüştüm,hiiiç sıkıntı yapma.belkide bebişin seninledir
semracım geçmiş olsun tatlım,kan kaybıyla ilgisi olabilir,kan ilacı falan kullanıyormusun?malum bu dönemde çok kana ihtiyacın var bebişle ortak kullanıyorsunbelki de olaydan çok etkilenmiş olabilirsin...bir doktora danışsan:94:çok çok geçmiş olsun canım,en kısa zamnda düzelirsin umarım.ayağa falan çok kalkma başın döner sonra,
canım bu aralar iş yerinde biraz yoğunluk var:102::126:giriyorum pat bir tel,fax,mail bir sürü birşey tekrar çıkıyorum ama yazamasamda muhakkak okumaya çalışıyorum kuzum :101:bende şuan için bir değişiklik yok bat 28 şubat,gelmemesini istiyorum ve beklemiyorum ama sanırım gelir gibi çünkü ne belirti ne bir şeyçok yazamasamda buralardayım yani kuzum
ya kızlar ben çok zorlanıyorum oğlumdan dolayı bebeğe çok karışıyor hiç onun yüzünden uyuamıyor zaten kapı bile çalınsa cadı uyanıyor abisi çok değişti beebk doğduğundan beri aşırı kıskanıyor araalrında 5 yıl var am yinede çok uğraşıyoruz bebeğin mamasına kadar bend eistiyorum diyor beimi seviyorsunuz beebğimi diyor ikidebir of nasıl olacak kardeşleri olsun diyoruz oluncada kıskançlık var hep diyordu herkesin kardeşi var benim niye yok diye şimdi ise cdeğişti çok şımarıyor kan kusturuyor bana
merhabalar herkese ben yeni katıldım aranıza benin 1,5 yaşında oglum var ve tüp bebekdi olup olmayacagıda belli deyil ama bir tane daha istiyorum çokmu zor olur acaba bi,r fikir verirmisiniz :26::26:
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:)kızlar bu aralar topik durgun hepimizin işleri yoğun galiba
ben geldim hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
semracım ben senin o koca göbeğini severim
şincik evde olanlardan biri olarak kaç gündür giremedimzaten hiçkimsecikler uğramıyor diye de biraz ağırdan aldım ondan şey oldu tatlım.....bilgisayar doğru düzgün bende olmadığı için ve de ben de evde oturmadığım için anca fırsat buldum temizlik yapmışsın tertemiz olmuşsun ohhhhh mis mis,güle güle kirlen tatlım
ferhat uğramış,çelik uğramış ne güzeeeeeel....semracım sen de doğum yapınca arada böyle uğrayacakmısın bizeee:26:boşlamak yok tamam mı
ferhatçım kardeşler arasında olur tatlım,olmayan çok çok az,,,,biraz kendi seyrine bırakmak gerek herhalde ikisi de biraz büyüyünce çok ama çok iyi anlaşacaklardır emin ol...abi de haklı şimdiye kadar bütün ilgi onun üstündeydi şimdi ilgi dağıldı,haliyle karnı biraz ağrıyacaksen kızı değil oğlanı tut canım
flancım,semra2,sadumancım,bilgicim,gül,çelik,ayşe,ebru,,,herkesleri kocaman öpüyorum,herkesler kendine iyi baksın ben artık buralardayım siz dde buralarda olursanız görüşürüz hatunlar
bu arada benim yarın bilemedin en geç cumaya adet olmam lazım eğer olmazsam soğan kürüne başlıyacağım bakalım hayırlısı
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
herkese çoook güzel bir hafta diliyorum,
bilgicim çok çok geçmiş olsun tatlım,çarşamba günü herşey çok daha güzel olur umarım.çok üzüldüm tatlım...çocuk işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor
adetin de gelmez dilerim 28 şubatta,testimizde iki çizgi çıktı mı deymeyin keyfimize,sonraaa hemen ev hanımlığına terfi ettiririz seni sen rahat biz rahat
semram canım sen de geziceksin bebiş doğsuun hemen biraz kendini toplasın bahar gelicekkendini hemen sokağa atıcaksın sen de merak etme..ben geziyorum çünkü kafamı dağıtmama bire bir geliyor evde herşeyi kafama takıyorum,vücudumu dinliyorum,hep kafamda acaba hamilemiyim tuttu mu tutmadı mı,çatladı mı çatlamadı mı eeee böyle ömür geçmez,,,normal yolla olmuyor işte bu kadar strese değmez bende kendimi gezmelere adadım sabahtan işlerimi hallediyorum,yemek temizlik,öğlen geziyorum,akşama yemek ti oğlanın dersleriydi gün bitiyor ve bir bakıyorum kendimi hiiiç üzmemişim,acaba dememişim,böylesi daha iyi galiba
bu arada senin doğuma çok az kaldı bizi unutma olur mu?
semracığım ne kadar yaş farkı olursa olsun bebeğe alışana kadar bu sıkıntı yaşanıyorbir akrabam anlatmıştı,kızları 17 yaşına gelince düşünmüşler ikinci bebeği,bebek doğduğu gün kız atlamış bisiklete akşama kadar gelmemiş,bunlarda sıkmayalım çocuğu gelir nasıl olsa diye aramamışlar,artık akşam olmuş gelmeyince 'arayalım' demişler neyse kız gelmiş 'vay beni aramadınızda,bebek geldi ikinci plana atıldıkta'bir sürü laf,söz.yani arasan rahat bırakın derler,aramasan aramıyorsun derler bu çocuk kısmı insanı sürekli ters köşe yapıyor.:95:17 yaşındaki bir çocuk ilk olarak böyle bir tepki verirse daha küçük yaştaki çocukların alışma süresi daha uzun ve yorucu olabilir,normaldir bence bir örnek daha vereyim,giden bebeğimi öğrendiğimizde oğlum(ki 15'inin içinde)farklı davranışlar göstermeye başlamıştı,aklına geldikçe sarılıp sarılıp öpmeye başlamıştı yaş ne olursa olsun illaki bir alışma süreci olur,yaşı küçük olanlar daha farklı tepkiler verir,biraz daha büyük olanlar farklı davranır,normaldir hazırlıklı olmakta fayda var:87:
selamlar cümleten
2 gündür giremedim.. eşim izinliydi, dün temizlik yapıldı derken bayağı yorulmuşum.. ama evim mis gibi oldu.. tertemiz..
bi kaç parça perde kaldı takılmayı bekleyen, onları da akşam eşime taktırıcam..
son günlerimi yaşıyorum ve iş yapmasam da çok yoruluyorum artık.. şafak 13 gibi :))
hepinizi kocaman öpüyorum
amin canım sağolasın..
çalışanlara lafım yok da evde olanlar niye girmiyor bilmiyorum
ben bu koca göbeğimle oturup yazıyorum ama herkes kendi halinde..
öyle olsun bakalım..
ben geldim hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
semracım ben senin o koca göbeğini severim
şincik evde olanlardan biri olarak kaç gündür giremedimzaten hiçkimsecikler uğramıyor diye de biraz ağırdan aldım ondan şey oldu tatlım.....bilgisayar doğru düzgün bende olmadığı için ve de ben de evde oturmadığım için anca fırsat buldum temizlik yapmışsın tertemiz olmuşsun ohhhhh mis mis,güle güle kirlen tatlım
ferhat uğramış,çelik uğramış ne güzeeeeeel....semracım sen de doğum yapınca arada böyle uğrayacakmısın bizeee:26:boşlamak yok tamam mı
ferhatçım kardeşler arasında olur tatlım,olmayan çok çok az,,,,biraz kendi seyrine bırakmak gerek herhalde ikisi de biraz büyüyünce çok ama çok iyi anlaşacaklardır emin ol...abi de haklı şimdiye kadar bütün ilgi onun üstündeydi şimdi ilgi dağıldı,haliyle karnı biraz ağrıyacaksen kızı değil oğlanı tut canım
flancım,semra2,sadumancım,bilgicim,gül,çelik,ayşe,ebru,,,herkesleri kocaman öpüyorum,herkesler kendine iyi baksın ben artık buralardayım siz dde buralarda olursanız görüşürüz hatunlar
bu arada benim yarın bilemedin en geç cumaya adet olmam lazım eğer olmazsam soğan kürüne başlıyacağım bakalım hayırlısı
günadınlarrr hayırlı haftalar canım arkadaşlarım.
kızlar bi kaç gündür yoktum izinliydim sagolsun semram bahsetmiş
ecrin rahatsızdı şükür iyileşti derken bakalım şimdide ayak çıktı çarşamba günü nasip olursa yeniden bi ortopediste götürcez inşallah kötü bişey demez doktor amcası.
tek tek herkese yazamıyorum nolur kusuruma bakmayın.
malum yoktum işler yığılmış.
bu arada benim bat 28 şubat bakalım hayırlısı olsun cümlemiz için..
semram yaseminim aysem flan semraozsoy ferhat ebru çelik ve diğer arkadaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum.
Allah'a emanet olun..
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
herkese çoook güzel bir hafta diliyorum,
bilgicim çok çok geçmiş olsun tatlım,çarşamba günü herşey çok daha güzel olur umarım.çok üzüldüm tatlım...çocuk işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor
adetin de gelmez dilerim 28 şubatta,testimizde iki çizgi çıktı mı deymeyin keyfimize,sonraaa hemen ev hanımlığına terfi ettiririz seni sen rahat biz rahat
semram canım sen de geziceksin bebiş doğsuun hemen biraz kendini toplasın bahar gelicekkendini hemen sokağa atıcaksın sen de merak etme..ben geziyorum çünkü kafamı dağıtmama bire bir geliyor evde herşeyi kafama takıyorum,vücudumu dinliyorum,hep kafamda acaba hamilemiyim tuttu mu tutmadı mı,çatladı mı çatlamadı mı eeee böyle ömür geçmez,,,normal yolla olmuyor işte bu kadar strese değmez bende kendimi gezmelere adadım sabahtan işlerimi hallediyorum,yemek temizlik,öğlen geziyorum,akşama yemek ti oğlanın dersleriydi gün bitiyor ve bir bakıyorum kendimi hiiiç üzmemişim,acaba dememişim,böylesi daha iyi galiba
bu arada senin doğuma çok az kaldı bizi unutma olur mu?
bende tünaydın diyeyim bari :)))
seni öyle kıskandım ki, bugünde Ankarada hava günlük güneşlikken bu fırsatı kaçırmayım dedim.. eşimin halası bize yakın oturuyor ona gideyim dedim.. hem vakit geçer bana bi yürüyüş muhabbet olur, hemde defne kuzum azcık hava alır insan yüzü görür :))))
akşamda eşim bizi alıp gelir işte.. bugünü de böyle geçirmiş oluruz.. çarşambayı bekle bekle bi hal oldum.. evde günler geçmiyo yaaa( çarşamba testlerim yapılacak ve doktor sezeryan tarihimi vericek.. çooookkkkk heyecanlıyım çoooklkkkk
Geçen Bilgi ye de bahsettim.. doğuma yakın cepnet paketi alıcam ve inşallah fırsat olursa sizlere haber vericem.. faceden olsun, burdan olsun haber veririm.. ve doğuma giderken sizleri unutmıycam inşallah.
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Dün gezmelere gidemediiiiimmmmmm, gidemediiiimmmmm(
bişeye heves ettiğimde hep böyle oluyor yaw.. aradım gitmeden önce kadın evde değildi.. akşam üstü aradım yine yoktu( bizde kızlarımla devirdik kasayı uyuduk :))
bugün bi kez daha deniycem şansımı:))) kurtuluşu yok benden.. ben azcık dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum yaaaaa.. şurda sayılı günler kaldı, bi daha da çok zor dışarı çıkmam(
SEMRAAA canım öpüyorum seni
BİLGİ fıstığım nasılsın??? Ecrin daha iyice mi?
YASEMİİİİNNNNN sen neler yapıyosun şeker????
merhaba güzel anneler hepiniz iyisinizdir inşlahh bizde abiyle uğraşıyoruz artık kardeşine vuruyor ilk doğduğunda çok seviyordu ama şimdi değişti oda haklı çok şımarık büyüttük şimdi bütün ilgi bebekte olunca oda öyle yapıyor ALLAHTAN okula gidiyor
yasemincim valla kafan rahat olmayınca gebelik pek olmuyor bende hamile kalmadığımda acaba oldumu adetime yakın iş yapmıyordum ya varsa düşerse diye ooo bir sürü şey ama kızıma hamile kaldığım ay abimin düğünü oldu yoğundum çok iş yaptım diüğün hazırlıklarıyla hep ben ilgilendim yoruldum anca bir ikikere ilişki oldu zaten yok diye oğlum hastaydı ankaraya götürdüm uçakla giitm hatta oğlum hasta olduğu için hep kucağımda gezdirdim bi kerede düştüm buzdan dolayı nasılsa yok diye bir baktık melek kızm gelmiş düşünmemek daha iyi kafanı rahat bırak olacak inşalhh oğlunun kardeşleri gelecek ben çok inanıyorum dualarım hep seninle gönlüne göre versin bebek isteyen tüm insanlara yüce rabbbim versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?