2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ya kızlar ben çok zorlanıyorum oğlumdan dolayı bebeğe çok karışıyor hiç onun yüzünden uyuamıyor zaten kapı bile çalınsa cadı uyanıyor abisi çok değişti beebk doğduğundan beri aşırı kıskanıyor araalrında 5 yıl var am yinede çok uğraşıyoruz bebeğin mamasına kadar bend eistiyorum diyor beimi seviyorsunuz beebğimi diyor ikidebir of nasıl olacak kardeşleri olsun diyoruz oluncada kıskançlık var hep diyordu herkesin kardeşi var benim niye yok diye şimdi ise cdeğişti çok şımarıyor kan kusturuyor bana

teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim .az önce sağlık ocağından geldim aşımı oldum .kolumda biraz sızlama var .bunun dışında iyiyim canım

flancım hayırlsı olsun canım

yazdıklarınla gözümü korkuttun bizde bunları yaşarmıyız acaba .ama benim kuzum büyük kardeşiyle arası 9 yaş olucak .ayyyyyy hakkımızda hayırlısı inşallah

merhabalar herkese ben yeni katıldım aranıza benin 1,5 yaşında oglum var ve tüp bebekdi olup olmayacagıda belli deyil ama bir tane daha istiyorum çokmu zor olur acaba bi,r fikir verirmisiniz :26::26:

semracığım ne kadar yaş farkı olursa olsun bebeğe alışana kadar bu sıkıntı yaşanıyorbir akrabam anlatmıştı,kızları 17 yaşına gelince düşünmüşler ikinci bebeği,bebek doğduğu gün kız atlamış bisiklete akşama kadar gelmemiş,bunlarda sıkmayalım çocuğu gelir nasıl olsa diye aramamışlar,artık akşam olmuş gelmeyince 'arayalım' demişler neyse kız gelmiş 'vay beni aramadınızda,bebek geldi ikinci plana atıldıkta'bir sürü laf,söz.yani arasan rahat bırakın derler,aramasan aramıyorsun derler bu çocuk kısmı insanı sürekli ters köşe yapıyor.:95:17 yaşındaki bir çocuk ilk olarak böyle bir tepki verirse daha küçük yaştaki çocukların alışma süresi daha uzun ve yorucu olabilir,normaldir bence bir örnek daha vereyim,giden bebeğimi öğrendiğimizde oğlum(ki 15'inin içinde)farklı davranışlar göstermeye başlamıştı,aklına geldikçe sarılıp sarılıp öpmeye başlamıştıyaş ne olursa olsun illaki bir alışma süreci olur,yaşı küçük olanlar daha farklı tepkiler verir,biraz daha büyük olanlar farklı davranır,normaldir hazırlıklı olmakta fayda var:87:

merhabalar herkese ben yeni katıldım aranıza benin 1,5 yaşında oglum var ve tüp bebekdi olup olmayacagıda belli deyil ama bir tane daha istiyorum çokmu zor olur acaba bi,r fikir verirmisiniz :26::26:

hoşgeldin canımAllah bağışlasın tatlım yavrunutüp bebek konusunda bilgim yok,o yüzden pek yardımım olmaz sana ama arkadaşlarımız yardımcı olabilirler,Rabbim ol dedikten sonra herşey olur,yeterki hayırlısıyla olsun

selamlar cümleten

2 gündür giremedim.. eşim izinliydi, dün temizlik yapıldı derken bayağı yorulmuşum.. ama evim mis gibi oldu.. tertemiz..

bi kaç parça perde kaldı takılmayı bekleyen, onları da akşam eşime taktırıcam..

son günlerimi yaşıyorum ve iş yapmasam da çok yoruluyorum artık.. şafak 13 gibi :))

hepinizi kocaman öpüyorum

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:)kızlar bu aralar topik durgun hepimizin işleri yoğun galiba

amin canım sağolasın..

çalışanlara lafım yok da evde olanlar niye girmiyor bilmiyorum

ben bu koca göbeğimle oturup yazıyorum ama herkes kendi halinde..

öyle olsun bakalım..

ben geldim hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

semracım ben senin o koca göbeğini severim
şincik evde olanlardan biri olarak kaç gündür giremedimzaten hiçkimsecikler uğramıyor diye de biraz ağırdan aldım ondan şey oldu tatlım.....bilgisayar doğru düzgün bende olmadığı için ve de ben de evde oturmadığım için anca fırsat buldumtemizlik yapmışsın tertemiz olmuşsun ohhhhh mis mis,güle güle kirlen tatlım

ferhat uğramış,çelik uğramış ne güzeeeeeel....semracım sen de doğum yapınca arada böyle uğrayacakmısın bizeee:26:boşlamak yok tamam mı
ferhatçım kardeşler arasında olur tatlım,olmayan çok çok az,,,,biraz kendi seyrine bırakmak gerek herhalde ikisi de biraz büyüyünce çok ama çok iyi anlaşacaklardır emin ol...abi de haklı şimdiye kadar bütün ilgi onun üstündeydi şimdi ilgi dağıldı,haliyle karnı biraz ağrıyacaksen kızı değil oğlanı tut canım

flancım,semra2,sadumancım,bilgicim,gül,çelik,ayşe,ebru,,,herkesleri kocaman öpüyorum,herkesler kendine iyi baksın ben artık buralardayım siz dde buralarda olursanız görüşürüz hatunlar

bu arada benim yarın bilemedin en geç cumaya adet olmam lazım eğer olmazsam soğan kürüne başlıyacağım bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

hoşgeldiiiiiiiiiiiinnnn...

amma çok geziyosun be güzelim :)) ayyy nasıl özeniyorum varya böyle gezenlere..

evet temziliğim yapıldı çok şükür.. Allah razı olsun annemle yengem geldiler yaptık hep bir elden.

BİLGİ mesaj attı da ecrin hastaymış.. yavrum yaaa kıyamam ben ona.. öksürük grip derken şimdi bide kuzunun ayağı çıkmış.. şükür doktora gidip düzelttirmişler ama işte böyle gelince üstüste geliyo ( çok ama çok geçmiş olsun diyorum burdan da.

günadınlarrr hayırlı haftalar canım arkadaşlarım.
kızlar bi kaç gündür yoktum izinliydim sagolsun semram bahsetmiş

ecrin rahatsızdı şükür iyileşti derken bakalım şimdide ayak çıktı çarşamba günü nasip olursa yeniden bi ortopediste götürcez inşallah kötü bişey demez doktor amcası.

tek tek herkese yazamıyorum nolur kusuruma bakmayın.
malum yoktum işler yığılmış.
bu arada benim bat 28 şubat bakalım hayırlısı olsun cümlemiz için..
semram yaseminim aysem flan semraozsoy ferhat ebru çelik ve diğer arkadaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum.
Allah'a emanet olun..

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
herkese çoook güzel bir hafta diliyorum,
bilgicim çok çok geçmiş olsun tatlım,çarşamba günü herşey çok daha güzel olur umarım.çok üzüldüm tatlım...çocuk işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor
adetin de gelmez dilerim 28 şubatta,testimizde iki çizgi çıktı mı deymeyin keyfimize,sonraaa hemen ev hanımlığına terfi ettiririz seni sen rahat biz rahat

semram canım sen de geziceksin bebiş doğsuun hemen biraz kendini toplasın bahar gelicekkendini hemen sokağa atıcaksın sen demerak etme..ben geziyorum çünkü kafamı dağıtmama bire bir geliyor evde herşeyi kafama takıyorum,vücudumu dinliyorum,hep kafamda acaba hamilemiyimtuttu mu tutmadı mı,çatladı mı çatlamadı mı eeee böyle ömür geçmez,,,normal yolla olmuyor işte bu kadar strese değmez bende kendimi gezmelere adadımsabahtan işlerimi hallediyorum,yemek temizlik,öğlen geziyorum,akşama yemek ti oğlanın dersleriydi gün bitiyor ve bir bakıyorum kendimi hiiiç üzmemişim,acaba dememişim,böylesi daha iyi galiba
bu arada senin doğuma çok az kaldı bizi unutma olur mu?

bende tünaydın diyeyim bari :)))

seni öyle kıskandım ki, bugünde Ankarada hava günlük güneşlikken bu fırsatı kaçırmayım dedim.. eşimin halası bize yakın oturuyor ona gideyim dedim.. hem vakit geçer bana bi yürüyüş muhabbet olur, hemde defne kuzum azcık hava alır insan yüzü görür :))))

akşamda eşim bizi alıp gelir işte.. bugünü de böyle geçirmiş oluruz.. çarşambayı bekle bekle bi hal oldum.. evde günler geçmiyo yaaa( çarşamba testlerim yapılacak ve doktor sezeryan tarihimi vericek.. çooookkkkk heyecanlıyım çoooklkkkk

Geçen Bilgi ye de bahsettim.. doğuma yakın cepnet paketi alıcam ve inşallah fırsat olursa sizlere haber vericem.. faceden olsun, burdan olsun haber veririm.. ve doğuma giderken sizleri unutmıycam inşallah.

evet canım malesef bu tarz şeyler yaşana biliyor canım. benimde şahit olduğum durumlar var. inşallah ufak tefek şeylerle atlatırız .muhtemelen alışma devresi yaşayacağız rabbim yardmcımız olsun ama ben oğluma güvaniyorum o yüreği kocaman bir çocuk çok akıllı ve anlayışlı yaşından büyük düşünür her zaman .bide beni en mutlu eden şey okullar tatile girerken doğucak bebeğimiz ben şimdiden oğluma diyorum iyiki bu zaman denk geldi sen olmadan ben bu işin altından kalkamazdım .bu bile oğlumu çok mutlu ediyor inşallah bu hevesi hiç kaçmaz

güle güle otur canım oh misgibi. bende çok istiyorum ama eşim kızıyor havalar ısınsın beraber yaparız diyor.
amin canım sağolasın..

çalışanlara lafım yok da evde olanlar niye girmiyor bilmiyorum

ben bu koca göbeğimle oturup yazıyorum ama herkes kendi halinde..

öyle olsun bakalım..

çok haklısın canım . ama sana gün içinde yaptıklarımı yazarsam bu kadar zaman bulmam bile mucize ama sizlere çok alıştığım için elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum .belki başkalarını kastettin canım ama bende yazmak istedim .allaha emanet ol canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini

inşallah .bende seni öpüyorum canım

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin kuzuna .tam iyi oldu derken tekrar acı yaşamışsınız çok üzüldüm canım .allah yardımcınız olsun .bende seni kocaman öpüyorum canım allaha emanet olun

en iyisini yapıyorsun canım . bebişin hiç beklemediğin bir zamanda gelicek kalbimden öyle geçiyor rabbimden hayırlısı .

güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah canım

Son düzenleme:
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Dün gezmelere gidemediiiiimmmmmm, gidemediiiimmmmm (
bişeye heves ettiğimde hep böyle oluyor yaw.. aradım gitmeden önce kadın evde değildi.. akşam üstü aradım yine yoktu ( bizde kızlarımla devirdik kasayı uyuduk :))

bugün bi kez daha deniycem şansımı:))) kurtuluşu yok benden.. ben azcık dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum yaaaaa.. şurda sayılı günler kaldı, bi daha da çok zor dışarı çıkmam (

SEMRAAA canım öpüyorum seni

BİLGİ fıstığım nasılsın??? Ecrin daha iyice mi?

YASEMİİİİNNNNN sen neler yapıyosun şeker????

merhaba güzel anneler hepiniz iyisinizdir inşlahh bizde abiyle uğraşıyoruz artık kardeşine vuruyor ilk doğduğunda çok seviyordu ama şimdi değişti oda haklı çok şımarık büyüttük şimdi bütün ilgi bebekte olunca oda öyle yapıyor ALLAHTAN okula gidiyor
yasemincim valla kafan rahat olmayınca gebelik pek olmuyor bende hamile kalmadığımda acaba oldumu adetime yakın iş yapmıyordum ya varsa düşerse diye ooo bir sürü şey ama kızıma hamile kaldığım ay abimin düğünü oldu yoğundum çok iş yaptım diüğün hazırlıklarıyla hep ben ilgilendim yoruldum anca bir ikikere ilişki oldu zaten yok diye oğlum hastaydı ankaraya götürdüm uçakla giitm hatta oğlum hasta olduğu için hep kucağımda gezdirdim bi kerede düştüm buzdan dolayı nasılsa yok diye bir baktık melek kızm gelmiş düşünmemek daha iyi kafanı rahat bırak olacak inşalhh oğlunun kardeşleri gelecek ben çok inanıyorum dualarım hep seninle gönlüne göre versin bebek isteyen tüm insanlara yüce rabbbim versin

bende seni öpüyorum canımmmmmm.akrabandan başka gidecek bir yerin yokmu canım benim .arkadşlarına git anlaşılan evde çok bunalmışsın .

sıkma canını sen orta yolu bulursun .ufak tefekte olsa böyle şeyler yaşanıyor allah yardımcın olsun yinede.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

PĞolly seni merak ettim canım daha doğurmamışsın
şimdiden hayırlı,sağlıklı doğumlar allah bir avazda kurtarsııın...

bu arada avatarını buldum ve çaldım

Yasemin seni de merak ediyorum napıyosun,moraller tavan inşallah..

hepinize selamlar,kuzuların da yanaklarından öpüyorum..

herkese iyi geceler hanımlar
ilk gözüme çarpanlardan başlayım))
MOMMY kuzum kıskandım valla,analı kızlı avatarları ekliyorsunuz
beni merak etmişsin moraller tavan valla ne yalan söyleyimyalnız tempoyu fazla arttırmışım yorgunluktan kendime gelemiyorumbiraz evde oturmam gerek sanırım:))))sen nasılsın tatlım,bebiş nasıl,kızın nasıl? hamilelik seni okulda zorlamıyordur umarım

FERHAT tatlım,hoşgelmişsin sefalar getirmişsinabi için sana sadece şöyle söyleyebilirim, çok sıkma hem kendini hem de oğlunu...herşey zamanla oturacaktır canım,bak arkadaşlar çok büyük yaştaki çocuklar için bile geçerli olduğunu anlatmışlar böyle durumların,üzerine fazla düşme,ilgiyi oğluna kaydır biraz,eve gelenlere de söyle(bebiş varken zor olur biraz ama())ilk etapta abiyle ilgilensinler,çok yakınlarından rica edebilirsin...
bana gelince inş herşey yoluna girecek sizin çok çok ama çok güzel düşüncelerinizle ve yazdıklarınızlabugün olmazsa yarın ama bir gün mutlaka(inş tabiiki)

SEMRAM canım arkadaşım benim,ahh ben yakın olsam seni hergün ufak ufak dışarı çıkarmaz mıyımkıyamam ben sana,son günler iyice bunaldın da tabiii,bir de havalar çok kötü gitti çıkamadın üstüne,bundan sonra da ne yaparım diyorsun ama az kaldı canım arkadaşım bak bahar gelsin,bir elinde defne,arabasında miniğin içeri girmeyeceksin inan bana...tabii ilk önce seni bu durumdan kurtarmak için eşine hafta sonu planı yaptırmalıyızdoğuma moralli gitmen gerekiyor,sen enişte nerede bir çağırıver,benim diyecek iki lafım var da kendisine müsaaden olursa:)))arkadaşımın gönlünü alsın canım,,,bir program bir organizasyon....hemen hemen tertip etmemiz lazım:))) işin şakası bir yana,yakın bir komşun falan varsa çok bunaldım yalnız çıkmak istemiyorum desen şöyle bit tur atıp gelseniz bile kafi yanihiç olmadı atla bana gel,ne kapı arıyon kendine,bakma gezdiğime sen alo de ben iki dakikaya evdeyim,sırf senin için

BİLGİCİM canım nasılsın,kızın nasıl oldu,bugün doktora gidecektiniz yanılmıyorsam ne dedi?
flan,semra2,ebru,saduman nasılsınız kızlar
ayşeee neler yapıyorsun,çalışmalara devam değil mi,bak ben güzel haberler bekliyorum

bana gelince çok yorgunum kızlar çoook,,elimi kaldıracak halim yok inanın.bahar mı çarptı ne(izmirde kaç gündür bahar havası var da söylemesi ayıp,diğer yerleri bilmediğim için öyle söyledim:)))yarın temizlik,cuma günüm var gezmeye gideceğim,cumartesi full doluyum pazar yemekli misafirim gelebilir,pazartesi yine bir yerlere gideceğim,akşam dahi herhalde buna tam bilmiyorum,salı kurs,çarşamba oğlanın basketi derken bu liste uzuyor ayy ben çok yoruldum daha yazarken,,,hadi ben kaçtım dinleneyim biraz
hıııı bu arada ben adet olmadım,haftaya kadar bekliyeceğim,ne zaman yumurtanın çatladığını bilmediğim için(belki geç çatlamıştırbelkide çatlamamıştır offffff kafam çok karışık işte,neyse soğan kürüne başlayınca haber veririm.....test mest yapmıyacağım,kendimi afedersiniz ama salak yerine koyuyormuşum gibi geliyor artık,ne bileyim....4 yıldır her ay aynı terane,ayy gecikti acabayok öyle birşey işte,o yüzden bu sefer kendime bu kötülüğü yapmamaya karar verdim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…