- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #7.041
Canım çooook sevindim sen çok iyi bir şey yaptın bir bebeği aile sıcaklığına kavuşturdun müthişsin)
teşekkür ederim sadumancımsen nasılsın,miniğin nasıl
teşekkür ederim sadumancımsen nasılsın,miniğin nasıl
ben de kendi adıma çok mutluyum sadumancım.onun adına da mutluyum,....herşey çok güzel başladı,sonu da güzel olur umarım....Teşekkür ederim canım iyi çok şükür ben de hayat koşuşturması okula gidip geliyoruz çok sevindim senin adına)
Maşallah Allah sana kocaman bir yürek vermiş.ailenle rabbim her dileğini kabul etsın.
Yaseminim canim benim sonunda bu hayirli ISIN senin adina olmasina,kuzucununda bir kardesi olmasina,hayatinin tamamen bu kuzucukla degismesine senin adina cok ama cok sevindim,rabbim Sana okadar güzel bir yürek vermiski canim arkadasim kimsenin kolay kolay cesaret edemedigi buyuk bir hayir bu,rabbim evinden huzuru hic eksik etmesin insallah ,canim o güzel yüzün kuzucuklarinla hep gülsün....kızlar topiğe uğrar mısınız bilmem ama benden haber vermesi...çarşamba günü evime dünyalar tatlısı,sekizinci ayını yeni bitirmiş,sevmeye doyamadığımız bir oğlan geldi.artık evimizin daimi üyesi.haberiniz olsun bende iki çocuklu bir anneyim artıkiyiki böyle birşey yapmışım kızlar,....hayatımda yaptığım en güzel şeylerden birisi....çok yorgunum oğluşumun çok arayıp soranı var.sağolsunlar....hiç kimse yalnız bırakmadı diyebilirim,arada birkaç kişi çıktı,onlara da pişman değilim yine olsa yine yaparım diyorum bu ne ki,biraz büyüsün ikinci içinde başvuracağım deli muamelesi yapıyorlar
hepinizi çok öptüm,sizin miniklerde kocaman oldu zaten,hepsini teker teker öpüyorum....bilgicim sen de bebişini büyütüyorsun,benden selam söyle,o muhakkak duyar
GÜNAYDINLARR HAYIRLI HAFTALARRR..
YASMİİİNNNNNNNN CANIMMMMM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN MİNİĞİNZ ÇOK AMA ÇOOOKKKK MUTLU OLDUMM CANIMM YAAA...
ABİSİ NAPTI ODA ÇOK SEVİNMİŞTİR DİMİ...
NE KADAR GÜZEL SENDE ARTIK İKİ ÇOCUKLU BİR ANNESİN...
NE MUTLU SANA EŞİNE VE MİNİK PRENSİNE..
Rabbim'e milyonlarca kez şükürler olsun benimde herşey yolunda.
nasip olursa yarın kontrolümüz var.
büyük ihtimalle bizimde ikinci prenses geliyo kısmetse yarın kesinleşir herhalde.
bu korkuarım endişelerim bitmiyo bitmeyecekte sanırım.
şöyle hareketlerini takip edecek kadar hissetmeye bi başlasaydım iyiydi ama sanırım daha bi kaç haftamız var.
sadumancım ebrucum aysecim reyhancım sizler ve bebeleriniz nasıl hepinizi kocamannn öpüyorum.
Rabbim'e emanet olun inşallah.
Yaseminim canim benim sonunda bu hayirli ISIN senin adina olmasina,kuzucununda bir kardesi olmasina,hayatinin tamamen bu kuzucukla degismesine senin adina cok ama cok sevindim,rabbim Sana okadar güzel bir yürek vermiski canim arkadasim kimsenin kolay kolay cesaret edemedigi buyuk bir hayir bu,rabbim evinden huzuru hic eksik etmesin insallah ,canim o güzel yüzün kuzucuklarinla hep gülsün....
Bende yaseminim bu güzel haberiyle sevinmisken sizlere selam vereyim biz iyiyiz sükürler olsun Özlemim büyüyor 5 aylik olucazRabbimin izniyle zaman nasil geciyor hic anlamiyorum ve Hala kizimin benim olduguna rabbime nekadar sükr Etsem azdir, rabbim hepimizin kuzucuklarina uzun saglikli ömürler Versin benim kuzularimada ins...tekrar görüsmek üzere insallah
GÜNAYDINLARR HAYIRLI HAFTALARRR..
YASMİİİNNNNNNNN CANIMMMMM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN MİNİĞİNZ ÇOK AMA ÇOOOKKKK MUTLU OLDUMM CANIMM YAAA...
ABİSİ NAPTI ODA ÇOK SEVİNMİŞTİR DİMİ...
NE KADAR GÜZEL SENDE ARTIK İKİ ÇOCUKLU BİR ANNESİN...
NE MUTLU SANA EŞİNE VE MİNİK PRENSİNE..
Rabbim'e milyonlarca kez şükürler olsun benimde herşey yolunda.
nasip olursa yarın kontrolümüz var.
büyük ihtimalle bizimde ikinci prenses geliyo kısmetse yarın kesinleşir herhalde.
bu korkuarım endişelerim bitmiyo bitmeyecekte sanırım.
şöyle hareketlerini takip edecek kadar hissetmeye bi başlasaydım iyiydi ama sanırım daha bi kaç haftamız var.
sadumancım ebrucum aysecim reyhancım sizler ve bebeleriniz nasıl hepinizi kocamannn öpüyorum.
Rabbim'e emanet olun inşallah.
selam kızlaarr..
yaseminiiimm senin ve bebeğinin adına çok mutlu oldum..eşinde sende öyle hayırlı bir dileği gerçekleştirdiniz ki Rabbim mükafatını bol bol versin sizlere inşallah..oğlumla aynı aylarda galiba değil mi canım..ne tatlıdır şimdi minik bey..maşallah adı ne evin minik üyesinin.Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin inşallah canıım beniiimm..
ayşeemm büyümüş maşallah özlem hanımda..artık abla olma yolunda ilerliyo kızımız barekallah..
bilgiimm kaç aylık oldunuz bacıımm..zaman su gibi akıp gidiyor.sen şimdi hareketlerini hissedeyim diyorsun ama bu seferde birgün hareketi yavaşlasa tedirgin oluyo insan..hareketlere başlar bu seferde karnın yavaş yavaş ağırlaşır hemen doğurup sevsem diye beklersin.. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin bebeişini inşallah..güzel haberlerini arasıra paylaş bizimle merakta bırakma bizi tatlm..
şadumancıım sen nasılsın canıım..
oğlumda büyüyo teyzeleri 9. aya girdik şükürler olsun..ama bu ara hastayız ikimizde..önce grip şimdide öksürükoğlumun öksürüğü çok iki gündür..kızımında 2 yaşından beri vücudunda sulu alerjileri oluyo geçen gün yine götürdüm dr a artık ankarada alerji testi yaptırn dedi olmazsa 1 ay sonra sevkle kızımı ankaraya götürecez bakalım..:44:hastaneye git gel artık çekiniyorum dr lardan..
neyse bizden de haberler böyle canlarıım..beni özleyin anacıım byyycümleten Allaha emanet olun..bu arada pazar günü ygs ye bende giriyorum..Rabbim izin verirse inşallah açköğretim ilahiyat okumayı düşünüyorum..dualarnızı bekliyorum inşallah..
kendime uygun bir topik arıyordum sonunda buldum, Allah izin verirse 2. bebeğe niyetlenmek istiyoruz bi kaç ay sonra, Rabbim ne zaman nasip ederse. şimdiden çok heyecanlıyım. bu sayfa biraz durulmuş. hiç mi yok yani 2. bebek düşünenlerrr ya da 2. bebeği olmuşlar? sizlere ihtiyacımız var kızlar, fikir paylaşmamız lazım, gelin gelin gelinnnn
Bende ikinci bebegime hamileyim herkese hayirli dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?