2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Acemira canım,hayırlı olsun damatlığını da görürüz inşallahBoşver arkadaşım akışına bırak çok isteyince olmuyor,Rabbim hayırlısını versin.Biz de şubat gibi düşünüyoruz Allah verirse tabiKendine iyi bak öptüm çok))

günaydıııııııııııııııııııın güzel hanımlar

semracım,sadumancım teşekkür ederim.inş o günlerini de görürüm yakışıklı oğlumuntemizlik yapıyorum yarın büyük gün bizim için,küçük bir tören olacak ama yine de heyecanlı,fotolarını paylaşırım bir aksilik olmazsa,şimdilik hepinizi öptüm......

selam kızlaaarr..nasılsınız canlarıımmm..bizde iyiyiz çok şükür oğlum 3 . ayına girdi çok şükür büyüyo ama çok huysuz beni uğraştırıyo valla..

yaseminiimm sünnetini hayırlı olsun canıım beniimm..Rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin inşallah..düğününü de hayırlısıyla böyle mutlu mesut gör inşallah..çok sevindim bak ne güzel adetin kendi kendine geliyormuş..inşallah kısa zamanda güzel haberler verirsin bizlere..dualarım seninle meleğiiimm.

saduman 2. nin vakti yavaş yavaş gelmiş canım..ben kızım 1 yaşındayken korunmayı bıraktım belki tedaviyle olur uzun sürer diye bak 5 sene sonra geldi oğlum. uzun tedaviler ardından tam aşılamaya karar vermişken Rabbimin mucizesi geldi inşallah darısı yaeminime,bilgime ve sana en kısa zamanda..

semraa büyütmüşsün prensesleri maşallah pek güzel çıkmışlar face de..nete pek giremiyorum bebeğim hiç durmuyo işlerim çoğu zaman aksıyo kızımın okulu eşimin işleri derken baya bi stresteyim :18:hayırlısıyla geçirseydim bu günleri..

hepinizi öpüyorum..bu arada ayşeemmm güzelim doğum haberini bekliyorum hayırlısıyla Rabbim hayırlı ve kolay doğum nasip etsin..sağ salim bebeğini kucağına al inşallah..

cümleten Allaha emanet olun..yine müsait bi zamanımda gelirim inşallah..

Son düzenleme:

Maşallah kızlar ikincileri büyüttünüz üç ay oldu mu zaman ne çabuk geçiyor ya hu evet gönlüm evet diyo mantığım hayır hayırlısı artık

iyi geceler hanımlar,uğrayan yok ki topiği 11. sayfada buldum.haber vermek için girdim,biz evraklarımızı teslim ettik şimdi haber bekliyoruz,yılbaşından önce sonuçlanırmışsanırım heyecanlıyım ve sizinle paylaşmak istedim

Hayırlısı olur inşallah canım))

iyi geceler kızlar uğramıştım baktım bizim topik onikinci sayfalarda iki satır yazayım dedim,belki uğrarsınız.hepimiz ayrı ayrı topiklere yazıyoruz belki buraya da göz atarsınız.sırf göz atmayın ama bir selam verip iyi haberlerinizi de yazın
ayşecim birkaç güne doğumun var,haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumsağ sağlim kucağına alsan kızını nasıl sevineceğim var ya,şurda şöyle döktüre döktüre oynuyacağım,kurtlarım da birikti zaten
bir de şöyle geçmişe bakarken gülün avatarını değiştirdiğini gördüm,kendi ve miniğinin fotoğrafını koymuşkırkbir kere maşallahgülcüm okursan çok tatlı çıkmışsınız,bilgin olsun
semracım,bilgicim,ebrucum,sadumancım nasılsınız?uzun zaman oldu görüşmedik
semracım kızlar nasıl sen nasılsın
bilgi var mı bir gelişme tatlım
ebrum sen nasılsın,nasıl gidiyor
sadumancım çalışmalara başladın mı?
biz de herşey aynı bir gelişme olursa yazacağım

Canım iyiyim,çalışmalara daha başlamadık) Sen neler yapıyorsun,hayat asıl gidiyor)

merhaba kızlar ilk defa rasladım bu topiğe .benimde 3.5 yaşında kızım var 6 aydır 2.için uğraşıyoruz.bat 17 kasım bakalım bu ay kızıma kardeş gelecekmi.

yaseminiimm iyiyim çok şükür canım..haftaya 4. ayımız bitiyo hayırlısıyla.oğlum büyüyo teyzesi ama haylazlığı aynen devam sen naslsın canım beniimmm..gül doğum yapmış mı niye yazmamış topiğe:44:ayşe 4 kasımda doğum yapmış yaseminiimm..face kk ya koymuş fotoğraf..adınıda özlem koymuş..maşallah pek tatlı..

Rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah bitaneemm.. semranında prensesi 8 aylık olmuş..

hepinizi çoook çook öpüyorum canlarımm..yaseminim bilgim ve sadumanım dualarımız sizlerle inşallah..en ksa zamanda tekrar gelirim

ayyyy ayşecim doğum yapmış mıilk önce ağladım ama sevinçtenşimdi de döktüreyim içimde kalmasın ayşeciiiiiim çok mutlu oldum,özleminle sana bir ömür mutluluk diliyorum analı babalı büyüsün tatlım:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:sana özel izmir çiftetellisi,ohhhh sefam olsun

şimdi gelelim topiğe uğrayıp bir selam veren canım arkadaşlarıma
sadumancım başlamadın mı bacımhayırlısı olsunbizde şimdilik bir değişiklik yok en sevindiğim şey kendim adet oluyorumbugün oldum meselakendimi çok iyi hissediyorum böyle olunca,hormon değerlerimde umrumda değil,çünkü evime gelecek olan yeni miniğin haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla.bir arasalar da hazırlıklara başlasam diye çok heyecanlıyımhaber gelsin haber vereceğim buradan

ebrucum bacım haberler sende vallaverdiğin sevindirici haberler için de teşekkür ederim,inş 6 ay sonra senin için de döktürürüm burada,kimse gelmese ben döktüreceğim haberin olsun şimdidentabii inş diyeyim
bendeki haberler de yukarda yazdıklarım gelişmeleri yine haber veririm,iyi dileklerin için teşekkür ederim.inş bende birgün hamile haberi veririm

izell hayırlısı olsun hamilesin galiba,sağlıkla kucağına al

fatmaipek sen de en kısa zamanda miniğine kardeş haberi veririsin umarım.herşey gönlüne göre olsun

Canım benim Rabbai gönlüne göre verir inşallah,en çok da seni merak ediyorumÇok yoğunum canım ya branşım Türkçe ya her şeye biz koşuyoruz öpt çok)

yasemiinniiimm canıımm 6 ay sonra niye döktürüyoruz kızz..inşallah sen güzel haber verdiğin zaman ben döktürecem burdaaaahakkında hayrlısı olsun canım ..dualarım seninle inşallah..

günaydın kızlaaaarrrr..hepinizi çook çook öpüyorum..oğlumu hem ayağımda sallıyorum hemde size yazıyorum yaramaz durmuyo bu ara da emmeye direniyo ne yapacam bilemiyorum..sabırla bende direniyorum bakalm kim kazanacak :44:

yine uğrarım inşallah..allaha emanet olun cümleten..

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr nerelerdesiniz bakeemm..:44::44: :44:topik iyice sessizleşmiş..kimlerde ne haberler var hadi herkes tek tek uğrasın kendinden haber versin bakalım..

biz iyiyiz çok şükür. oğlum 5.ayının içinde önümüzdeki hafta inşallah 5 bitecek.kızımda okula gidiyo 1. sınıf hem çocuk hem kızıma okuma yazma öğretme beni mahvediyo..saçlarım döküldü stresten hemde birçookk..oğlumun emmesi hala zorlamayla sürüyo niye böyle yapıyo bu çocuk anlamadım gitti ..:44:

sizler naslsınız bakalım..yasemiiiinn,bilgiiiiiii,semraaa,sadumaann,ayşeeee,sedaaa,güüüllll nerelerdesiniz kızlaarrrr....

hepinizi öpüyorum merakla yazılarınızı sizlerden haberler bekliyorum..

Son düzenleme:
Canlarım ciğerlerimmmm uzun zamandır uğrayamadım.
Nasılsınız keyifer bebeler sağlıklar nasıl.
Inşallah herkeslerde herbişeyler yolundadır.
Suan acelem var cıkmam lazım.
Hadi toplaşalım gene yaaaa

bu arada size güzel bi haber benden.
Rabbim'in izniyle 6 haftalık hamileyim.
17 ocakta kalp atışları için gitçez kısmet olursa.
Dualarınızı esirgemeyin nolurrr.
Haydin rabbim'e emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…