- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #7.001
sadumancım geç oldu ama cevap vereyim tatlımdoktora gitmedim,bu ay da adet oldum sanırım diğer aylara göre çok çok az dı ama doktor adetten sayıyordu,sesin anlıyacağın ben dört aydır doktora gitmiyorum üç aydır da normal adet oluyorum hafta sonu oğluma sünnet organizasyonu yapıyorum, inş diyim ve de maşallah. onunla uğraşıyorum daha doktora gitmedim,gidince haber veririm...sen yavaştan yavaştan hazırlıklara başla canım,seninki büyümüş ama bu kışı geçir sonra da siz doğum izninin zamanını falan ayarlıyorsunuz bildiğim kadarıyla,bir ayar çekip bebeğine kavuş diyorum ben.yine de karar senin.bakanım var diyorsan şimdiden çalışmalar için kolay gelsin
selam kızlaaarr..nasılsınız canlarıımmm..bizde iyiyiz çok şükür oğlum 3 . ayına girdi çok şükür büyüyo ama çok huysuz beni uğraştırıyo valla..
yaseminiimm sünnetini hayırlı olsun canıım beniimm..Rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin inşallah..düğününü de hayırlısıyla böyle mutlu mesut gör inşallah..çok sevindim bak ne güzel adetin kendi kendine geliyormuş..inşallah kısa zamanda güzel haberler verirsin bizlere..dualarım seninle meleğiiimm.
saduman 2. nin vakti yavaş yavaş gelmiş canım..ben kızım 1 yaşındayken korunmayı bıraktım belki tedaviyle olur uzun sürer diye bak 5 sene sonra geldi oğlum. uzun tedaviler ardından tam aşılamaya karar vermişken Rabbimin mucizesi geldi inşallah darısı yaeminime,bilgime ve sana en kısa zamanda..
semraa büyütmüşsün prensesleri maşallah pek güzel çıkmışlar face de..nete pek giremiyorum bebeğim hiç durmuyo işlerim çoğu zaman aksıyo kızımın okulu eşimin işleri derken baya bi stresteyim :18:hayırlısıyla geçirseydim bu günleri..
hepinizi öpüyorum..bu arada ayşeemmm güzelim doğum haberini bekliyorum hayırlısıyla Rabbim hayırlı ve kolay doğum nasip etsin..sağ salim bebeğini kucağına al inşallah..
cümleten Allaha emanet olun..yine müsait bi zamanımda gelirim inşallah..
iyi geceler hanımlar,uğrayan yok ki topiği 11. sayfada buldum.haber vermek için girdim,biz evraklarımızı teslim ettik şimdi haber bekliyoruz,yılbaşından önce sonuçlanırmış sanırım heyecanlıyım ve sizinle paylaşmak istedim
iyi geceler kızlar uğramıştım baktım bizim topik onikinci sayfalarda iki satır yazayım dedim,belki uğrarsınız.hepimiz ayrı ayrı topiklere yazıyoruz belki buraya da göz atarsınız.sırf göz atmayın ama bir selam verip iyi haberlerinizi de yazın
ayşecim birkaç güne doğumun var,haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumsağ sağlim kucağına alsan kızını nasıl sevineceğim var ya,şurda şöyle döktüre döktüre oynuyacağım,kurtlarım da birikti zaten
bir de şöyle geçmişe bakarken gülün avatarını değiştirdiğini gördüm,kendi ve miniğinin fotoğrafını koymuşkırkbir kere maşallah gülcüm okursan çok tatlı çıkmışsınız,bilgin olsun
semracım,bilgicim,ebrucum,sadumancım nasılsınız?uzun zaman oldu görüşmedik
semracım kızlar nasıl sen nasılsın
bilgi var mı bir gelişme tatlım
ebrum sen nasılsın,nasıl gidiyor
sadumancım çalışmalara başladın mı?
biz de herşey aynı bir gelişme olursa yazacağım
iyi geceler kızlar uğramıştım baktım bizim topik onikinci sayfalarda iki satır yazayım dedim,belki uğrarsınız.hepimiz ayrı ayrı topiklere yazıyoruz belki buraya da göz atarsınız.sırf göz atmayın ama bir selam verip iyi haberlerinizi de yazın
ayşecim birkaç güne doğumun var,haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumsağ sağlim kucağına alsan kızını nasıl sevineceğim var ya,şurda şöyle döktüre döktüre oynuyacağım,kurtlarım da birikti zaten
bir de şöyle geçmişe bakarken gülün avatarını değiştirdiğini gördüm,kendi ve miniğinin fotoğrafını koymuşkırkbir kere maşallah gülcüm okursan çok tatlı çıkmışsınız,bilgin olsun
semracım,bilgicim,ebrucum,sadumancım nasılsınız?uzun zaman oldu görüşmedik
semracım kızlar nasıl sen nasılsın
bilgi var mı bir gelişme tatlım
ebrum sen nasılsın,nasıl gidiyor
sadumancım çalışmalara başladın mı?
biz de herşey aynı bir gelişme olursa yazacağım
şimdi gelelim topiğe uğrayıp bir selam veren canım arkadaşlarıma
sadumancım başlamadın mı bacımhayırlısı olsun bizde şimdilik bir değişiklik yok en sevindiğim şey kendim adet oluyorum bugün oldum mesela kendimi çok iyi hissediyorum böyle olunca,hormon değerlerimde umrumda değil,çünkü evime gelecek olan yeni miniğin haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla.bir arasalar da hazırlıklara başlasam diye çok heyecanlıyım haber gelsin haber vereceğim buradan
ebrucum bacım haberler sende vallaverdiğin sevindirici haberler için de teşekkür ederim,inş 6 ay sonra senin için de döktürürüm burada,kimse gelmese ben döktüreceğim haberin olsun şimdiden tabii inş diyeyim
bendeki haberler de yukarda yazdıklarım gelişmeleri yine haber veririm,iyi dileklerin için teşekkür ederim.inş bende birgün hamile haberi veririm
izell hayırlısı olsun hamilesin galiba,sağlıkla kucağına al
fatmaipek sen de en kısa zamanda miniğine kardeş haberi veririsin umarım.herşey gönlüne göre olsun
şimdi gelelim topiğe uğrayıp bir selam veren canım arkadaşlarıma
sadumancım başlamadın mı bacımhayırlısı olsun bizde şimdilik bir değişiklik yok en sevindiğim şey kendim adet oluyorum bugün oldum mesela kendimi çok iyi hissediyorum böyle olunca,hormon değerlerimde umrumda değil,çünkü evime gelecek olan yeni miniğin haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla.bir arasalar da hazırlıklara başlasam diye çok heyecanlıyım haber gelsin haber vereceğim buradan
ebrucum bacım haberler sende vallaverdiğin sevindirici haberler için de teşekkür ederim,inş 6 ay sonra senin için de döktürürüm burada,kimse gelmese ben döktüreceğim haberin olsun şimdiden tabii inş diyeyim
bendeki haberler de yukarda yazdıklarım gelişmeleri yine haber veririm,iyi dileklerin için teşekkür ederim.inş bende birgün hamile haberi veririm
izell hayırlısı olsun hamilesin galiba,sağlıkla kucağına al
fatmaipek sen de en kısa zamanda miniğine kardeş haberi veririsin umarım.herşey gönlüne göre olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?