2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bilgiiimm canım arkadaşıımmm çoookkkk sevindim bitaneeemm..gözün aydın tebrik ederiiimm..Rabbim sağlıklı sıhhatlikucağına almanı nasip etsin canım arkadaşııımm.... inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bacımm..

inşallah darısı yaseminime ve şadumana ve istyene herkeseeeee..dualarım seninle canım beniimm güzel haberlerini bekliyorum inşallah..Rabbim yar ve yardımcın olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah anneesii..

bu arada bizde 7. ayımza giriyoruz artk şükürler olsun Rabbime..oğlum abi oldu artık..

yasemiiiinnnnnnnnnnnn nerelerdesin kıızzzz..topikte kimsecikler kalmamış..

Allaha emanet olun cümleten.. bilgim haberlerini bekliyorum canım..

Amin aım o kadar oldu mu maşallah oğluşu kaç yaşında şimdi)

Son düzenleme:
Ara ara bu basliga girerdim masallah hepiniz ikincileri dogurup buyutmus bile
Ben malesef hala esimi bekliyorum ikna olsun diye
Bir oglum var 5.5 yasinda 2007 dogumlu ben de 77 liyim ikinci oglumu 5.5 aylik hamileyken kaybettim 2011 agustosta 2.ye hamileyken bu 1.5 yasina gelsin ucuncuyu yapariz diyen esim simdi yanasmiyo ustune gitmedim sustum azcik yumusar gibi oldu tek cocukla kalacak degiliz ya demeye basladi ama gecen gun yine baska cocuk dusunmuyorum dedi yikildim
Oglum cok istiyo bir kardesi olmasini bende coook istiyorum su an bende spiral var ama esim spirale ragmen korunuyor subatta cikaracam spirali bakalimk

EBRUUUMMMM CANIMMM BİTANEMMM
RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH.
ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARIMIZI DUYDUK HERŞEY YOLUNDA Allah'ıma milyonlarca kez hamd olsun.

bi dahaki kontrolümüz 1 şubatta.
her seferinde ayrı bi heyecan yawww.
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sağ salim kavustursun bebelerime bizi. benide tüm anne adaylarınıda inşallah.
olmayanlarada hayırlı zamanda nasip etsin Yüce Mevlam inşallah.

oğlusunada kocamannnn bi maşallahhhhh :))
ne sevimlidir şimdi tam ısırmalık olmustur o..

canlarım mübarek Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.
Dualarda buluşmak dileğiyle
Allah'a emanet olun..

bilgiiiimmmm çok sevindim canıııımm beniiiimm... kız yoksa ikizmi bebeklerime demişsin..dualarım seninle bilgiimm..bende kaç gündür girip çıkıyorum topiğe haber alamadım senden..ama çok şükür güzel haberlerle gelmişsin canım..

oğlumda büyüdü teyzesi.çok düşkün bana hiçbir işimi yaptrmıyo..hep yanımda ol benimle oyna diyo tam sırmalık dediğin gibi canım..

herkesin mevlit kandili mübarek olsun..amiiiinn bilgiimm..

cümleten Allaha emanet olun canlarıımm..

Ayyy yok kızz tek ama ikiz olmasını nasıl isterdim nasıl isterdimmm :))

ordaki duam tüm anne adaylarına idi bebeklerimize diyeceğime bebeklerime demişim :))

ama belkide Rabbim söletti belli mi olur

Aman sağlıklı sıhttali eli ayağı düz olsun tek olsun kuzummm..

Ayy senin o paşanı ben yerim yerim :))

Son düzenleme:
anammmmmmm topiğimize kızlar gelmişşşşşşş:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:bilgicim kız hamilelik takvimi ne kadar da yakışmış sana.darısı başıma olsuntüm isteyenlerle beraber
kalp atışlarını duymuşsun bebeğinin hadi gözün aydın.sağ sağlim kucağına almak nasip olsun canım arkadaşım

ayyy nasıl özlemişim nasıl özlemişim tıpiğe yazmayı

ebrum canım arkadaşım,maaşallah diyim sana, oğluşuna ayyy yakında olsa da ısırsam bacaklarını

bende kendimden haberler vereyim,bugün sabah sosyal hizmetler uzmanı evimize ziyarete geldi,eşim izin alamadığı için benimle görüştü evimizi gezdi.bizim koruyucu ailelik için uygun olduğumuzu söyledi.hatta aklında bir bebek bile varmış bize uygunyalnız ben heyecandan bebeğin kaç aylık falan olduğunu sormayı unutmuşumbugün herke soruyor ne kadarlıkmış diye ben bilmiyorum diyorumçok sınırlı zamanda çok şey konuşmaya çalıştık zannedersem hem ondan hem de sonuç ne olacak diye ben biraz gergindim,eşimde yanımda değildi ondan.yarın eşimle konuşmak için tekrar bir araya geliceğiz bir aksilik olmazsa o zaman kesin soracağım...büyük ihtimalle tatil sonrası bebişimiz gelicek.yarın herşey daha da kesinleşir,yine yazar bilgi veririm.herkesi kocamannnnnn öptüm

beni özleyin anacımmmmmmmmmmçünkü ben sizi çok özledim

yaseminiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm hoşgeldiin canıımm..nerelerdesin bacıımm..özlettin kendinigüzel haberlerle gelmişsin ne güzel çok sevindim senin adına canıım arkadaşıımm..bebek kız mı erkek mi gelecek acaba haberin var mı canım..inşallah hadi bakalım tatil sonrası bebişin evinize neşe kattığnda bizede yayınla fotoğrafını..bebek şimdiden sana heyecan katmış canıım beniim.. hep böyle mutlu ol inşallah..yasemiinn bebek geldikten sonra birde hamile kalırsan sana büyük süpriz olursanki içime öyle doğuyor ya hadi bakeeemmm...hakkında hayırlısı olsun canım..bende seni öpüyorum..oğlum büyüdü teyzesi ama kimseye öptürmüyo kendini bütün derdi benimle..sen kucağına al,sen uyut,sen oynat vs. hep ağırlığı bende:44:hamd olsundaha yeni yeni millete alışıyo başkalarını gördüğünde basıyodu çığlığı.dedeler anneanne babaanne sevemiyodu kimse.seslerden korkuyodu ki bazen hala aynı..işte bakalım uğraştırıyo beyfendi bizi..

bilgiiimm bebiş süpriz mi geldi yoksa tedaviye vs. gittin mi bacıım..ne güzel çok sevindim ve hala da seviniyorum senin adına darısı yaseminime inşallaaahh..ara ara uğra bize haberler ver canım olur mu..

cümleten allaha emanet olun inşallah.. hayrlı cumalar..

Son düzenleme:
canlarım ciğerlerim hayırlı cumalaaaaarrrrrrrr

ayyyy ebrucugum yaaa inan bende aynı deyi sölicektim.,
banada sanki bebek alındıktan sonra yaseminimmmm HAMİLE KALACAK GİBİ GELİYOOOOOOOO
hemde yogun hissediyorum bu duyguyu..

ebrucum ben üç ay kadar yumurta takibine gittim serephone kullandım ovitrelle iğne yedim ama olmadı RAbbim nasip etmedi.
dedim bu ay gitmicem (kasım ayı) sıkı bi diyete başladım sekiz gün kadar soğan suyu içtim veee sonnuuuuççç
Rabbim'e milyonlarca şükürler olsun hamd olsun.

darısı tez ve hayırlı zamanda yaseminciğimin başına inşallah..
canlar ben yemeğe kaçar sonra görüşürüz nasip kısmet olursa..

kızlarrrr ben bir hafta tatil yaptım geldim.uzmanımızla görüştük,erkek bebek istemiştik,onlarda öyle veriyorlarmış,çünkü evde erkek bir çocuk var bize düşündüğü bebeğin sağlık kontrolleri yapılıyormuş şimdi,işlemler bitince bir sorun çıkmazsa ben size haber vereceğim dedi.0 yaş olacak dedi.ben ısrarla ayını söyleyin alışveriş yapayım tatilde dedimkesinleşmeden olmaz,belki sorun çıkacak o olmayacak dediben sana haber verince gönlünce hazırlık yaparsın dedişimdiiii haber bekliyorum.uzmanımız ayın onuna kadar izinli,şubat on birden sonra kulağım telefonda olacak:102::102:

ebrucum ve bilgicim canlarım benim,artık herkes yavaş yavaş öğreniyor koruyucu aile olacağımızı ve hemen hemen herkes bebek geldikten sonra hamile kalacağımı söylüyorben de hayırlısı diyorumgelecekse hayır demiyeceğiz,buyursun gelsinvelet.......gelirse de poposuna ilk dayağı benden yiyecek doğar doğmaz...beni çok bekletti diyeaha da buraya yazıyorum

selam kizlar nasilsiniz.guzel bir topik.kismetse benim 2 bebegim olucak.bir kizim var 26 aylik.cok yaramaz.insallah ikisinide bakabilirim:26::26::26:

merhaba bayanlar
bende ikinciyi düşünüyorum fakat doğru zaman ne zamandır bilmiyorum onun için tecrübeli bayanlara sormak istiyorum
kızım 11 aylık
ona hamile kalmadan önce hep bu siteyi takip ediyordum sorularım oldu allah razı olsun herkes yardımcı oldu
bulunduğum yerde kızıma arkadaş yok
ikinci bebeği düşünmemin en büyük sebebi kızıma arkadaş
şimdimi yapmalı yoksa 3 veya 4 yaşımı beklemeli olumlu yada olumsuzluklar neler bekliyor bir sürü soru işareti var kafamda
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese çok çok tşk ederim

kızlar topiğe uğrar mısınız bilmem ama benden haber vermesi...çarşamba günü evime dünyalar tatlısı,sekizinci ayını yeni bitirmiş,sevmeye doyamadığımız bir oğlan geldi.artık evimizin daimi üyesi.haberiniz olsun bende iki çocuklu bir anneyim artıkiyiki böyle birşey yapmışım kızlar,....hayatımda yaptığım en güzel şeylerden birisi....çok yorgunum oğluşumun çok arayıp soranı var.sağolsunlar....hiç kimse yalnız bırakmadı diyebilirim,arada birkaç kişi çıktı,onlara da pişman değilim yine olsa yine yaparım diyorumbu ne ki,biraz büyüsün ikinci içinde başvuracağımdeli muamelesi yapıyorlar
hepinizi çok öptüm,sizin miniklerde kocaman oldu zaten,hepsini teker teker öpüyorum....bilgicim sen de bebişini büyütüyorsun,benden selam söyle,o muhakkak duyar

ya kızlar kızım 4nısanda 2 yaşına girecek ben kışa doğru 2.bebek için hazırlıklara başlamak istiyorum ama eşim 1 tane yeter emeğimizi sevgimizi kızımıza verelim yeter dıyor onu nasıl ikna edicem bilmiyorum ama ben kardeşi olsun istiyorum.benımde kız kardeşim var ve cok guzel bir duygu kızımda bu duygudan mahrum kalmasın hayatta bızden sonra tek basına kalmasın ıstıyorum.lütfen akıl verin prezervatıfle korunuyoruz hapla olsa bırakırım ama böle ben unutmus gıbı yapsamda o prezervatıf takmayı unutmuyor (

bence esınıze zaman tanıyın onun la ortak olarak karar vermedıgınız bıseyı sırf sız ıstıyorsunuz dıye yapmanız dogru degıl kı bu konu cocuk...bence cok cıddı bır konu...teyzem boyle bır hata yaptı enıstem halaa basını etnı yer ıkncı cocugun her hatasında hatırlatır durur...bıraz zaman tanıyıp ıkna etmeye calısın...

Canım çooook sevindim sen çok iyi bir şey yaptın bir bebeği aile sıcaklığına kavuşturdun müthişsin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…