- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #7.021
Canlarım ciğerlerimmmm uzun zamandır uğrayamadım.
Nasılsınız keyifer bebeler sağlıklar nasıl.
Inşallah herkeslerde herbişeyler yolundadır.
Suan acelem var cıkmam lazım.
Hadi toplaşalım gene yaaaa
bu arada size güzel bi haber benden.
Rabbim'in izniyle 6 haftalık hamileyim.
17 ocakta kalp atışları için gitçez kısmet olursa.
Dualarınızı esirgemeyin nolurrr.
Haydin rabbim'e emanet olun
bilgiiimm canım arkadaşıımmm çoookkkk sevindim bitaneeemm..gözün aydın tebrik ederiiimm..Rabbim sağlıklı sıhhatlikucağına almanı nasip etsin canım arkadaşııımm.... inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bacımm..
inşallah darısı yaseminime ve şadumana ve istyene herkeseeeee..dualarım seninle canım beniimm güzel haberlerini bekliyorum inşallah..Rabbim yar ve yardımcın olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah anneesii..
bu arada bizde 7. ayımza giriyoruz artk şükürler olsun Rabbime..oğlum abi oldu artık..
yasemiiiinnnnnnnnnnnn nerelerdesin kıızzzz..topikte kimsecikler kalmamış..
Allaha emanet olun cümleten.. bilgim haberlerini bekliyorum canım..
EBRUUUMMMM CANIMMM BİTANEMMM
RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH.
ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARIMIZI DUYDUK HERŞEY YOLUNDA Allah'ıma milyonlarca kez hamd olsun.
bi dahaki kontrolümüz 1 şubatta.
her seferinde ayrı bi heyecan yawww.
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sağ salim kavustursun bebelerime bizi. benide tüm anne adaylarınıda inşallah.
olmayanlarada hayırlı zamanda nasip etsin Yüce Mevlam inşallah.
oğlusunada kocamannnn bi maşallahhhhh :))
ne sevimlidir şimdi tam ısırmalık olmustur o..
canlarım mübarek Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.
Dualarda buluşmak dileğiyle
Allah'a emanet olun..
anammmmmmm topiğimize kızlar gelmişşşşşşş:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:bilgicim kız hamilelik takvimi ne kadar da yakışmış sana.darısı başıma olsun tüm isteyenlerle beraber
kalp atışlarını duymuşsun bebeğinin hadi gözün aydın.sağ sağlim kucağına almak nasip olsun canım arkadaşım
ayyy nasıl özlemişim nasıl özlemişim tıpiğe yazmayı
ebrum canım arkadaşım,maaşallah diyimsana, oğluşuna ayyy yakında olsa da ısırsam bacaklarını
bende kendimden haberler vereyim,bugün sabah sosyal hizmetler uzmanı evimize ziyarete geldi,eşim izin alamadığı için benimle görüştü evimizi gezdi.bizim koruyucu ailelik için uygun olduğumuzu söyledi.hatta aklında bir bebek bile varmış bize uygunyalnız ben heyecandan bebeğin kaç aylık falan olduğunu sormayı unutmuşum bugün herke soruyor ne kadarlıkmış diye ben bilmiyorum diyorum çok sınırlı zamanda çok şey konuşmaya çalıştık zannedersem hem ondan hem de sonuç ne olacak diye ben biraz gergindim,eşimde yanımda değildi ondan .yarın eşimle konuşmak için tekrar bir araya geliceğiz bir aksilik olmazsa o zaman kesin soracağım ...büyük ihtimalle tatil sonrası bebişimiz gelicek. yarın herşey daha da kesinleşir,yine yazar bilgi veririm.herkesi kocamannnnnn öptüm
beni özleyin anacımmmmmmmmmmçünkü ben sizi çok özledim
kızlar topiğe uğrar mısınız bilmem ama benden haber vermesi...çarşamba günü evime dünyalar tatlısı,sekizinci ayını yeni bitirmiş,sevmeye doyamadığımız bir oğlan geldi.artık evimizin daimi üyesi.haberiniz olsun bende iki çocuklu bir anneyim artıkiyiki böyle birşey yapmışım kızlar,....hayatımda yaptığım en güzel şeylerden birisi....çok yorgunum oğluşumun çok arayıp soranı var.sağolsunlar....hiç kimse yalnız bırakmadı diyebilirim,arada birkaç kişi çıktı,onlara da pişman değilim yine olsa yine yaparım diyorum bu ne ki,biraz büyüsün ikinci içinde başvuracağım deli muamelesi yapıyorlar
hepinizi çok öptüm,sizin miniklerde kocaman oldu zaten,hepsini teker teker öpüyorum....bilgicim sen de bebişini büyütüyorsun,benden selam söyle,o muhakkak duyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?