- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istedim. 2. bebeğime hamileyim ben de. 6 yıllık evliyim 4,5 yaşında bir oğlum var ve 6+1 hamileyim. bu hamileliğimden önce 6+5 de bir düşüğüm oldu. inş Allah isteyen herkese 2. bebeğini nasip eder.
ay kızlar bugün temizlik yaptım.mutfak dolabının içlerini boşaltıp,içini dışını sildim.temiz tabakları ve diğerlerini makineye attım.ayyy sırtlarım çok ağrımış.eee yaz temizliğine bi yerden başlamak lazım dimi ama.halılar.perdeler camlar ooooooo çok işim varya.akannehir
ooo maşallah kızlar:hulyalumunekankayizsmile..hamarat güzeller siz ne güzel başlamışsınız temizliğe..bende bir iki haftaya başlarım inşallah.bayanssulusmile.kolay gelin canlarıımm.Şeniz.ama korkmuyo da değilim..bebiş tam bu temizliğe denk gelir diye..abimin arkadaşının 18 yaşında kızları var ..ondan sonra kadın hamile kalamamış..geçenlerde kadın bilmeden düşük yapmış:çok üzgünüm:.hemde ikizmişakannehir..tam 18 sene sonra kadın resmen mahvolmuş diyo yengem..yani Rabbimden umut kesilmez..Rabbim hepimize tekrardan anneliği nasip etsin...amiiinn.:Saruboceq:.öptüm canlarııımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz..
slm kızlar kaydirigubbakcemile2
kızlar merhabalar hepinize.umarım hepiniz iyisinizdir.ben bugün doktora gidicem bakalım yazarım sizlere
öpüyorum sizleri k.i.b.
tırtılım kurabiyem cnm dolaşırken senigördüm yurtlama testleri topiğinde cnm demişsinya 1.ler arambole geldi diye neymiş bahsettiğiniz test merak ettim cnmkaydirigubbakcemile5
as canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnn:teytey:
slm kızlar bi türlü denk gelemiyoruz.hadiiii tooppppplllaaannııınnnn hhhhhaaaaaaaaaaddddddddiiiiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kız yazdın nerye kayboldun gittinmi drr
ankarda hangi hastneye gidiyorsunnnnnn bende ankarada oturdum 9 sene:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?