2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hg canım aramıza listemize ekliyorum seni hemen 2 hamişimizde sensin
geçmiş olsun ayrıca allahım inşallah bu bebeği saglıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnna.s.

oh maşallah canım ne güzellllllll sen başlamıssın misler gibi olmusturdaaaaaaaaaa
ben daha elimdeki siparişlerle ugrasıyorummmmm
onlar bitince okullar kapanacak kamp a gidecez haziran ayaında biraz erken bir tatail olucakkkkk sonra temmuzda memlekete giderimmm agustos dedimi evde alırım solugu temşzlik başlar bendeeeeeeee halıları yıkamaya yollatrımmm
koltuklar ve kanepeleride eşime yıkatırım makineyle bende bir cam silip perdeleri yıkarım
sonra dolap içleri temizlerim düzenblerimmm
ohhh geldi sonra ramazannnnnnnnnnnn:sm_cool:

ooo maşallah kızlar:hulyalumunekankayizsmile..hamarat güzeller siz ne güzel başlamışsınız temizliğe..bende bir iki haftaya başlarım inşallah.bayanssulusmile.kolay gelin canlarıımm.Şeniz.ama korkmuyo da değilim..bebiş tam bu temizliğe denk gelir diye..abimin arkadaşının 18 yaşında kızları var ..ondan sonra kadın hamile kalamamış..geçenlerde kadın bilmeden düşük yapmış:çok üzgünüm:.hemde ikizmişakannehir..tam 18 sene sonra kadın resmen mahvolmuş diyo yengem..yani Rabbimden umut kesilmez..Rabbim hepimize tekrardan anneliği nasip etsin...amiiinn.:Saruboceq:.öptüm canlarııımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz..

düşük cokzor allahım bir daha yasatmasın
rabbim büyüktür hayırlısıysa hakkımızda 2 bebeişlerimizi versin rabbimmm:çok üzgünüm:

kızlar merhabalar hepinize.umarım hepiniz iyisinizdir.ben bugün doktora gidicem bakalım yazarım sizlere
öpüyorum sizleri k.i.b.

tırtılım kurabiyem cnm dolaşırken senigördüm yurtlama testleri topiğinde cnm demişsinya 1.ler arambole geldi diye neymiş bahsettiğiniz test merak ettim cnmkaydirigubbakcemile5

tırtılım kurabiyem cnm dolaşırken senigördüm yurtlama testleri topiğinde cnm demişsinya 1.ler arambole geldi diye neymiş bahsettiğiniz test merak ettim cnmkaydirigubbakcemile5

canım karambloe geldi deyip
bebek istemiyorduk
sonra karar değiştirdik ilk kez dememeizde hamile kaldım 2 kizdi bebeklerim biri karnımda öldü oğluşum kaldı ondan öyle yazdım
2 cocukda daha bilnçli oluyo insan ilk gibi değilvereliniortak

slm kızlar bi türlü denk gelemiyoruz.hadiiii tooppppplllaaannııınnnn hhhhhaaaaaaaaaaddddddddiiiiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kız yazdın nerye kayboldun gittinmi drr
ankarda hangi hastneye gidiyorsunnnnnn bende ankarada oturdum 9 sene:kedi:

burdayım cnm burdayım eeee şimdide sen yoksun.ben cebecide selma tokuçoğlunun özeline gidiyorum cnm.bugün 4 de randevum var bakalım hayırlısı.ankaranın neresinde oturuyorsun cnmopuyorumnanaktan

tatlı dillim güler güzlüm eyy ceylan gözlüm gönlüm hep seni arıyor neredesin sen.bak sana şarkı bile söylüyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…