2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

amin cnm inşallah.hoşgeldin bu arada.benm KK daki ilk arkadaşım sendin,ilk msj ıma cevap sen vermiştin azize 1 cim

hg canım inşllahha canım allahım hepimize nasip etsinnnnnnnnnnn
benimde oğluş 9 yasındaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ske cim olumlu gelişmelere sevindim inşallah hamilelik haberini de tez zamanda alırız
benim kızım bugün biraz hasta ateşi var boğazı ağrıyor böyle olunca canım çok sıkılıyor ikinci bebekten korkuyorum off keşke hiç hastalanmasalar ya ben çok takıyorum

geçmiş olsun canım hep böyle büyüorlar işte napacaksınnnn
allahım saglık versin bunlarda onların bagısıklık sistemlerini güçlendiriyoolumunekankayizsmile

sağol cnm inşallah.hep beraber hamiş kalırız.geçmiş olsun cnm sıkma canını,antibiyotik almadan geçer inşallah.aynen katılıtorum sana cnm onların yerine biz hastalansak diyorum
kendi kendime ama allahın gönlüne güç gitmesin

ay kızlar bugün temizlik yaptım.mutfak dolabının içlerini boşaltıp,içini dışını sildim.temiz tabakları ve diğerlerini makineye attım.ayyy sırtlarım çok ağrımış.eee yaz temizliğine bi yerden başlamak lazım dimi ama.halılar.perdeler camlar ooooooo çok işim varya.akannehir

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istedim. 2. bebeğime hamileyim ben de. 6 yıllık evliyim 4,5 yaşında bir oğlum var ve 6+1 hamileyim. bu hamileliğimden önce 6+5 de bir düşüğüm oldu. inş Allah isteyen herkese 2. bebeğini nasip eder.

ske oğlun kaç yaşında oğlundan sonra gebe kaldınmı düşük falan

cnm oğlum 4,5 yaşında ve hiç gebelik olmadı korunduk.allah korusun düşük falan olmadı.
sonra öğrendm ben pko luymuşum.troidlerim az çalışıyo.şuan yumuta takibindeyim yarın doktora gidicem bakalım hayırlısızemuszemus

canım hoşgeldin aramıza.tebrik ederim seni,allah hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…