- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
slm arkadaşlar...bende 2.için uğraşıyom ALLAHIN izninle.
bir oğlum var 9 yaşında...29 mayıs adet günüm inşallah gelmez kırmızı kötükedihüso
ALLAHIM hayırlısını versin hepimiz için :Saruboceq:
slm arkadaşlar...bende 2.için uğraşıyom ALLAHIN izninle.
bir oğlum var 9 yaşında...29 mayıs adet günüm inşallah gelmez kırmızı kötükedihüso
ALLAHIM hayırlısını versin hepimiz için :Saruboceq:
amin cnm inşallah.hoşgeldin bu arada.benm KK daki ilk arkadaşım sendin,ilk msj ıma cevap sen vermiştin azize 1 cim
hg canım inşllahha canım allahım hepimize nasip etsinnnnnnnnnnn
benimde oğluş 9 yasındaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar ske cim olumlu gelişmelere sevindim inşallah hamilelik haberini de tez zamanda alırız
benim kızım bugün biraz hasta ateşi var boğazı ağrıyor böyle olunca canım çok sıkılıyor ikinci bebekten korkuyorum off keşke hiç hastalanmasalar ya ben çok takıyorum
merhaba kızlar ske cim olumlu gelişmelere sevindim inşallah hamilelik haberini de tez zamanda alırız
benim kızım bugün biraz hasta ateşi var boğazı ağrıyor böyle olunca canım çok sıkılıyor ikinci bebekten korkuyorum off keşke hiç hastalanmasalar ya ben çok takıyorum
merhaba nasılsın
sendemi 2 çok istiyorsun ne olacak halimiz offf
ske oğlun kaç yaşında oğlundan sonra gebe kaldınmı düşük falan
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istedim. 2. bebeğime hamileyim ben de. 6 yıllık evliyim 4,5 yaşında bir oğlum var ve 6+1 hamileyim. bu hamileliğimden önce 6+5 de bir düşüğüm oldu. inş Allah isteyen herkese 2. bebeğini nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?