bende kızıma kardeş istiyorum rabbimden inş. en kısa zamanda nasip eder 2 aydır tedavi görüyorum bakalım nolcak hayırlısı artık o günleri görmeyi çok istiyorum rabbim........ :2:
ne güzelllltebrik ederim.sağlıkla gelsin bebeğin..darıssıda bnm ve bekleyenlerin başınaa
ne güzelll allah analı babalı buyutsun..bende cok ıstıorum benımde 2. olacak allh nasip ederse..duaa et benımm ıcındeee..bızımde 2. ayımız olacakk rabbim umarım cok bekletmez oglumuu 2 yıl bekledım cok zor gunler gecırdım..korkuorum yıne aynı seylerı yasamaktann(
bende kızıma kardeş istiyorum rabbimden inş. en kısa zamanda nasip eder 2 aydır tedavi görüyorum bakalım nolcak hayırlısı artık o günleri görmeyi çok istiyorum rabbim........ :2:
Gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Aminn işallhh cok bekletmez bızı aynen bende cok ıstıyorum.oglumu 2 yıl bekledıkk hemde hıc bı neden yoktu problem yoktu ama olmuyodu tam vazgectıgım anda geldı kuzumm:)) ne tedavısı göruosun cnm?
çok mutluyum 2.kez anne olacagım
15 şubatta regl olmam gerekirken olmadım bugun doktora gittim ve sonuç pozitif
denememizin 2.ayında hamile kalmış oldum beklemiyordum aslında ama Rabbim nasip etti çok şükür
şimdi saglıkla kucagıma almayı bekleyecegim
Rabbim tüm olmayanlara isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah
tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende ikinci çocuk istiyorum ama nedense korkularımda yok değil.3 yaşında oğlum var çok zeki ve çokta hareketli tam rahatladım derken ikinci çocuk fikri yeni kurulan düzeni baya bir etkileyecek öte yandanda ikinci çocuğun zamanı geldide geçiyor diyorum böle gel gitler yaşıyorum.hakkımızda inşallah hayırlı olanı nasip eder alahım.öncelikle ilk bebeklerini isteyen herkese sonrada hepimize nasip etsin bu duyguyu...bu arada sizin ilk bebek kaç yaşında?
Ben de istiyorum 2. bebeği, bende bendeee :)
pembe panter sende şubat annesisin değilmi beni hatırlarmısın bilmem
benim kızımda 3 yaşında bende seninle aynıyım olsamı olmasamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?