2 bebek 1 psikopat koca ve hamileyimmm

Pamuk Prensesiniz

Kadinin kariyeri Cenneti ayaklarnin altina almasdr
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
415
500
33
31
Kizlar nabcam bilmiyorum bugun adetime 3 gun var ve dun hamile oldugumu ogrendim 3yillik evliyiz diger bebeklerim 1 ve 2 yasinda nabcam bilmiyorum ogrenirse bebegi dusurtmek icin yine her turlu iskenceyi eziyeti yapar hala inanamiyorum

Kadının kariyeri yalnızca anne olmak olmamalı işte...:işsiz:

Söyleyecek çok şey var ama susuyorum.

Yalnız söylemeden dayanamayacağım: eşin kadın dövüp bebek düşürmeyi doğum kontrol yöntemi mi sanıyor?

Senin bu durumu bilirken ellerin armut mu topluyordu? Bir hap alamadın mı?

Yazık çok yazık o sabilere...

Meslegim var calisiyorum bosanmayi dusunuyodum zaten ama oldururum diyor eger ki bosanmaya ikna olursa zaten bosanmakta kararliydim ama simdi bu 3.bebek..? Bilmiyorum gercekten

Diğer konuya da yazmıştım ama.
Madem eşin korunmuyor zor değil ki ama Doğum kontrol hapı almak veya aylık iğnelerden yaptırmak.
İyi cesaret gerçekten. Ben bir taneye nasıl yeticem herşeyine yetebilecek miyim diye kafayı yiyorum şimdiden düşünüyorum herşeyi.

Kizlar nabcam bilmiyorum bugun adetime 3 gun var ve dun hamile oldugumu ogrendim 3yillik evliyiz diger bebeklerim 1 ve 2 yasinda nabcam bilmiyorum ogrenirse bebegi dusurtmek icin yine her turlu iskenceyi eziyeti yapar hala inanamiyorum
Senin ne yapacagin belli profil yazindan. Cenneti ayaklarının altina alacagina kariyer yapaydin, simdi ne istemediğin bi bebegin oolurdu ne de psikopat bi kocan.

Back
X