2 bebek 1 psikopat koca ve hamileyimmm

S
Bütün yorumlari okudum .
Kadin demekki eşinden korkuyor ,öldürürüm diye tehdit ediyormuş .
Şimdi nereye kacacak?annesinin evini biliyordur ,elbette bulur.
Korktuğu için herşeyi sineye çekmiş.
Artik o eşinin tecavüzlerinide fark etmiyordu .
Konu sahibine anca bir destekle bu adamdan kurtulur.
Birde kimse böyle çook çokk şiddetli aile içindeki mevzulari kimsenin duyulmasini istenmediği için yardim alamiyor .
Annesi bile bilmiyordur dört duvar arasinda ne yaşadiğini .
Yazik ben kadinada şimdi üzüldüm .
Tabiki koruna bilirdi o başka bir konu.
sonunda bi anlayan Cikmis sagolun..

Şimdi benim benzetmem biraz tuhaf olacak ama insanlar herşeye alişiyor.
Vahşi hayvanlari uzun zaman bir kafeste tutmuşlar ,iyice insanlardan beslenmeye aliştirmişlar .Sonra kafesin kapisini acmişlar ama hayvanlarin hiç biri kacmamiş.Sadece bir ortaya bakmişlar ve yine kafese girmişler .
Yani birileri özgür yaşamayi yalniz şiddetten kkorunmayi öğretmesi gerekiyor.
Ellinden tutacak yolyordam olacak birine ihtiyac var .
Keşke böyle bir kurum veya dernek olsa.
Hayvanla insanın farkı "akledebilmesi" yani düşünebilmesi.
Hayvan eğitilir ama insan alışır. O alışkanlığı kırmak yine kişinin kendi elindedir.
Sigara tiryakisine ne yapabiliriz?
Sigara içme deriz, sigarayı elinden alırız, hastalıklarla korkuturuz. Ya sonra? Tiryaki içmeye devam eder gerçekleri bile bile. Kanser olunca kim suçlu olur, çevre mi kendisi mi?
Eğer uyarıları dinleyip, alışkanlığını terketseydi, kanser olmazdı.

Kadınlar da böyle. Bir koca bulunca yapışıyorlar. Tüm kötülüklerine rağmen bırakmıyorlar. 20-30 yıllık ana babasını bir anda bırakabilen kadınlar, mevzu kocaya gelince "ölüp bitiyor"
Şakadan değil gerçekten ölüyorlar. O vazgeçemedikleri ruh hastası kocişleri önce ruhlarını, sonra bedenlerini öldürüyor.

kocam öldurecek korkuyorum dıyen kadınların cogu ölü
bu tarz eşlerden bır an evvel kurtulmak gerek
ölmeden kurtulmak gerek .

Kizlar nabcam bilmiyorum bugun adetime 3 gun var ve dun hamile oldugumu ogrendim 3yillik evliyiz diger bebeklerim 1 ve 2 yasinda nabcam bilmiyorum ogrenirse bebegi dusurtmek icin yine her turlu iskenceyi eziyeti yapar hala inanamiyorum
Boyle bi adamdan niye iki cocuk yaptin hadi yaptin 3. Niye hamile kaldin?.ve senin kocan neden bebegi dusurmek istiyor hadi istedi neden korunmuyor.
Aklimda deli sorular ?? SIZ NE YASIYORSUNUS ALLAH ASKINA. O korunmuyorsa sen korunsaydin bi hap almak yada artik kola igne takiyorlar 3 sene omru var onu yaptirsaydin yazik o iki cocuga daha olmadi kadin siginma evine gidin ölmeye cok merakli degilsen tabi .

Esim istemiyo ama cok buyuk konusuyo korunuyo zaten ama mesela diyo ki eger ki bi da dogur yemin ederim oldurum ya da bi cocuk daha olursa bilmem ne gibi hani cok buyuk konusup diline doluyo

m

Ozaman uckuruna sahip ciksin terbiyesiz.
Zorla seninle birlikte olmayi biliyor.
Yani sende ne diye korunmuyosun ki?
O herif geri cekilme yapiyorsa o korunma olmuyor.
Emziriyorsan emziren annelere uygun dogum kontrol ilaclari var, alabilirdin.
Yani ne denir ki, o cocuklara yazik.
Calisiyorum diyosun, e zircahil degilsindir.
O psikopat ya gercekten cinnet getirip cocuklari katletse?

Back
X