2. bebekk

raain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
9
5
86
Trabzon
Selam kızlar 9 aylık oğlum var ve 12 haftalık hamileyim :rolleyes:hayatta en çok anne olmayı istedim ve Allahım nasip etti tabi çok erken nasip etti aslında aralarında çok bırakmadan zaten kardeş düşünüyordum böylesi nasip etti :dua: benim öğrenmek istediğim araları bu kadar az olan bebekleri olan annelerin psikolojisi:KK70:yani hayat sizin için nasıl ilerliyor bide 2. evladım da erkek olacak hadi biraz moral verin bana kızlar :))

Selam kızlar 9 aylık oğlum var ve 12 haftalık hamileyim :rolleyes:hayatta en çok anne olmayı istedim ve Allahım nasip etti tabi çok erken nasip etti aslında aralarında çok bırakmadan zaten kardeş düşünüyordum böylesi nasip etti :dua: benim öğrenmek istediğim araları bu kadar az olan bebekleri olan annelerin psikolojisi:KK70:yani hayat sizin için nasıl ilerliyor bide 2. evladım da erkek olacak hadi biraz moral verin bana kızlar :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimmm çok sevindim 😊
Allah'ım bana da tüm bebek isteyen kadınlara da nasip etsin inşallah 🤲
Yaş cok tatlı olur.benim kardeşimle aramda 11 ay var 😍
Annem hem çalıştı hem bizi büyüttü aramız çok olmadığı için ikiz gibiyiz.
Çocukken en yakın arkadaşım,okulda arkadaşım,evde en büyük destegim şimdide en yakın dostum oldu kardeşim.
Çok kavga ederiz ama iyiki kardeşiz.aralarinin az olması bence iyi.birde 4-5 sene bekliyoruz sonra olması zorlaşıyor böyle daha iyi.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimmm çok sevindim 😊
Allah'ım bana da tüm bebek isteyen kadınlara da nasip etsin inşallah 🤲
Yaş cok tatlı olur.benim kardeşimle aramda 11 ay var 😍
Annem hem çalıştı hem bizi büyüttü aramız çok olmadığı için ikiz gibiyiz.
Çocukken en yakın arkadaşım,okulda arkadaşım,evde en büyük destegim şimdide en yakın dostum oldu kardeşim.
Çok kavga ederiz ama iyiki kardeşiz.aralarinin az olması bence iyi.birde 4-5 sene bekliyoruz sonra olması zorlaşıyor böyle dayaaa

yaa Allahım size de en tez vakitle sağlığıyla gelen bebişler nasip etsin inşAllah , eskiden hersey cok dha kolaydı sanki annelerimiz kac cocuk büyüttü Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin

Back
X