- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Maalesef öyle olmuyor.Bence her ay düzenli 400₺ size versin gerisiyle anca evi geçindirir zaten. Para kalmayınca istesede oynatamaz. Sizde o parayı biriktirin harcamayın. Zorda bile kalsanız. Baktınız yine devam ediyor doğurun bebeğinizi sonra yolunuzu şartlara göre çizersiniz. Mümkünse daha fazla da çocuk yapmayın. Allah kolaylık versin. Yar ve yardımcınız olsun.
elinden maaşının tamamını alın, kartlarını iptal ettirin ve düzenli olarak bütün bankaları kontrol edin hesabı olup olmadığını.eve geliş gidiş saatlerine kadar kontrol edin.kısacası 3 yaşında çocuk muamelesi yapın.
Sende durum ne canım ne zamandır ben takip edemedim boşandın mı yoksa? Düzelme var mı?Daha beter oluyor her şey.
Çocuk gibi hesaba çekilmek, bir süre sonra ilişkiyi bir de o yönden yaralıyor.
Onun, evliliğinizin iyiliği için takındığınız bu tavır ''dırdır-eziyet'' oluyor.
Güven bitmişken iletişim de bozuluyor.
Bu sağlıklı bir çözüm değil ne yazık ki..
Zaten ne yaparsanız yapın çok iyi biliyorsunuz ki, istese sizi uyutmaya devam eder.
Elden borç alır ki daha büyük rezillik..
Sizi rahatlatmıyor bu durum.
Yine şüphelerle yaşıyorsunuz.
Kontroller de sizi sizlikten çıkarıyor..
Çocuksuz dayanamadım ben bu yola.
Çocuklu kadın o gücü bulur mu, sanmam..
Bence tüm maaşını elinden alın ve ona harçlık verin. Bu şartla onu affedeceginizi soyleyin. Bağımlılık olmuş onda size söz verse de yine yapacağı aşikar. Evliliginizde başka sorunlar yoksa ayrılmayın derim. Küçük çocuklarınız var neticede.Allah yardımcınız olsun.
Aynı şeyi düşündüm kahvehanede çay ne kadar bilmiyorum da hani 1 TL olsa günde 5 çay içse 150 lira yapar. 400 iddiaya verse. 400 sigaraya verse ne kalıyor ki? Allah akıl fikir versin şu erkeklereGüzelim adamın sigarası var,kahvehane alışkanlığı var,kumarı da var!! Siz ne yiyip içiyorsunuz ? Nasıl evinde tenceren kaynıyor ?Nasıl çocuğunun defterini alıp cebine harçlık koyabiliyorsun? Kocan çok şanslı bir adam ama bunun farkında değil.Dilerim Allah tiksindirir onu da bu alışkanlıklarından vaz geçer
Sende durum ne canım ne zamandır ben takip edemedim boşandın mı yoksa? Düzelme var mı?
Anladım geçmiş olsun. Şapkayı önüne koyup uzun uzun düşünmüştür de umarım yüzyüze gelince biraz değişir.Boşanmak öyle kolay olsaydı :)
Benim son 2 yıldır gördüğüm bir şey yok iddiaya dair.
Ama güvenim de hiç yok.
Kaza geçirdi ameliyat oldu yanında olmadım.
Ne kadar yorulmuşsam içimden gelmedi.
Çok zoruna gitti.
Ciddi kavgalar ettik.
3 aydan fazladır ayrıyız. Ailesinin yanında hala..
Sadece haberleşme iletişimi vardı.
İş arkadaşıma karşı bile daha sıcak davranıyorum..
Şimdi de 4 gündür küsüz zaten..
10 güne falan gelecektir..
Gelince neler olacak göreceğiz.
Bizden bir cacık olmaz benim düşüncem ama ona göre hala umut var..
Anladım geçmiş olsun. Şapkayı önüne koyup uzun uzun düşünmüştür de umarım yüzyüze gelince biraz değişir.
Işte canımı yakan yerde burası ya. Ben yeri gelip çocuğuma bir kilo et alıp yediremezken o bu haltlari yemiş.Güzelim adamın sigarası var,kahvehane alışkanlığı var,kumarı da var!! Siz ne yiyip içiyorsunuz ? Nasıl evinde tenceren kaynıyor ?Nasıl çocuğunun defterini alıp cebine harçlık koyabiliyorsun? Kocan çok şanslı bir adam ama bunun farkında değil.Dilerim Allah tiksindirir onu da bu alışkanlıklarından vaz geçer
Benim korkumda bu.Maalesef öyle olmuyor.
Sağa sola borçlanan, kredi çeken var eşinin ruhu duymadan.
Tam da ici mi okumussunuz. Birine 5 liranın hesabını sormak bile incitici. Hele ki kendi çalışıp kazanıp birde hesap verince nasıl olur bilmiyorum. Bu sefer başka yerden patlak verecek.Daha beter oluyor her şey.
Çocuk gibi hesaba çekilmek, bir süre sonra ilişkiyi bir de o yönden yaralıyor.
Onun, evliliğinizin iyiliği için takındığınız bu tavır ''dırdır-eziyet'' oluyor.
Güven bitmişken iletişim de bozuluyor.
Bu sağlıklı bir çözüm değil ne yazık ki..
Zaten ne yaparsanız yapın çok iyi biliyorsunuz ki, istese sizi uyutmaya devam eder.
Elden borç alır ki daha büyük rezillik..
Sizi rahatlatmıyor bu durum.
Yine şüphelerle yaşıyorsunuz.
Kontroller de sizi sizlikten çıkarıyor..
Çocuksuz dayanamadım ben bu yola.
Çocuklu kadın o gücü bulur mu, sanmam..
Sizinde mi iddia probleminiz vardı.Boşanmak öyle kolay olsaydı :)
Benim son 2 yıldır gördüğüm bir şey yok iddiaya dair.
Ama güvenim de hiç yok.
Kaza geçirdi ameliyat oldu yanında olmadım.
Ne kadar yorulmuşsam içimden gelmedi.
Çok zoruna gitti.
Ciddi kavgalar ettik.
3 aydan fazladır ayrıyız. Ailesinin yanında hala..
Sadece haberleşme iletişimi vardı.
İş arkadaşıma karşı bile daha sıcak davranıyorum..
Şimdi de 4 gündür küsüz zaten..
10 güne falan gelecektir..
Gelince neler olacak göreceğiz.
Bizden bir cacık olmaz benim düşüncem ama ona göre hala umut var..
Sizinde mi iddia probleminiz vardı.
Ev parası mi? Aman allahım. Peki şimdi ne oldu?Evet hem de ne problem.
Bu uğurda bir ev parasını rahat yedi kendisi..
Ev parası mi? Aman allahım. Peki şimdi ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?