2. Bir sans vermeye deger mi

Güzelim adamın sigarası var,kahvehane alışkanlığı var,kumarı da var!! Siz ne yiyip içiyorsunuz ? Nasıl evinde tenceren kaynıyor ?Nasıl çocuğunun defterini alıp cebine harçlık koyabiliyorsun? Kocan çok şanslı bir adam ama bunun farkında değil.Dilerim Allah tiksindirir onu da bu alışkanlıklarından vaz geçer

Maalesef öyle olmuyor.
Sağa sola borçlanan, kredi çeken var eşinin ruhu duymadan.

Daha beter oluyor her şey.
Çocuk gibi hesaba çekilmek, bir süre sonra ilişkiyi bir de o yönden yaralıyor.

Onun, evliliğinizin iyiliği için takındığınız bu tavır ''dırdır-eziyet'' oluyor.

Güven bitmişken iletişim de bozuluyor.
Bu sağlıklı bir çözüm değil ne yazık ki..

Zaten ne yaparsanız yapın çok iyi biliyorsunuz ki, istese sizi uyutmaya devam eder.
Elden borç alır ki daha büyük rezillik..

Sizi rahatlatmıyor bu durum.
Yine şüphelerle yaşıyorsunuz.
Kontroller de sizi sizlikten çıkarıyor..

Çocuksuz dayanamadım ben bu yola.
Çocuklu kadın o gücü bulur mu, sanmam..

Bence tüm maaşını elinden alın ve ona harçlık verin. Bu şartla onu affedeceginizi soyleyin. Bağımlılık olmuş onda size söz verse de yine yapacağı aşikar. Evliliginizde başka sorunlar yoksa ayrılmayın derim. Küçük çocuklarınız var neticede.Allah yardımcınız olsun.

Şu an boşansan daha iyi durumda olmayacaksın bunu neden söylüyorum başka bir sorunun yoksa, belli ki çok ciddi borçlar da yapmamış bence boşanma diğer konunda da yazdım. Fırsat bu fırsat evde para idaresini eline al bunun üzerine şart koşarak anlaş. Benim bir arkadaşım var dersin ki bu adamı nasıl bu hale getirdin nasıl ağzının içine bakıyor, kız hamileydi boş fırın tepsisini bile taşıtmıyordu kocası. Sonra bir öğrendim ki bunlar yeni evliyken çocuk bayağı iddia borcu yapmış kız çıkmış gitmiş ama ailesi belli ki arkasında durmuş, çocuğun babası da kulağını çekmiş borçları ödemiş o gün bugün çocuk olmuş süt dökmüş kedi. Ailesi azıcık höt diyecek seninkiler de bir iki kükreyecek idareyi ele alacaksın. Ha tekrar eski hale dönerse o zaman boşanmayı düşün bence

Sende durum ne canım ne zamandır ben takip edemedim boşandın mı yoksa? Düzelme var mı?

Aynen katiliyorum.
Kredi karti, maas karti ne varsa elinden alin konu sahibesi, gunluk para verin. O kadar.

Ben düzeleceğini sanmiyorum.
Ama size de gemileri yakın diyemiyorum .
Eşiniz düşüncesiz
Üzgünüm ama gerçekten böyle.
Sen orada kendini sıkarken asgari ücretle geçim derdine düşerken senin karnindakini ve yanindakini düşünmeyen adam zıkkımın kökünü yesin, içsin, oynasın.

Aynı şeyi düşündüm kahvehanede çay ne kadar bilmiyorum da hani 1 TL olsa günde 5 çay içse 150 lira yapar. 400 iddiaya verse. 400 sigaraya verse ne kalıyor ki? Allah akıl fikir versin şu erkeklere

Sende durum ne canım ne zamandır ben takip edemedim boşandın mı yoksa? Düzelme var mı?

Boşanmak öyle kolay olsaydı :)

Benim son 2 yıldır gördüğüm bir şey yok iddiaya dair.
Ama güvenim de hiç yok.

Kaza geçirdi ameliyat oldu yanında olmadım.
Ne kadar yorulmuşsam içimden gelmedi.
Çok zoruna gitti.
Ciddi kavgalar ettik.
3 aydan fazladır ayrıyız. Ailesinin yanında hala..
Sadece haberleşme iletişimi vardı.
İş arkadaşıma karşı bile daha sıcak davranıyorum..
Şimdi de 4 gündür küsüz zaten..

10 güne falan gelecektir..
Gelince neler olacak göreceğiz.

Bizden bir cacık olmaz benim düşüncem ama ona göre hala umut var..

Anladım geçmiş olsun. Şapkayı önüne koyup uzun uzun düşünmüştür de umarım yüzyüze gelince biraz değişir.

Yerinizde olsam harcamalar konusunda ipleri benim elime teslim etmesi koşuluyla ikinci şansı veririm. Daha önceki konunuza da yazmıştım, bütçeyi siz ayarlayın. Nereye ne harcanmış, ne harcanacak siz yönetin. Kazık kadar olmuş adam, siz yakalamadan aklını başına alıp bu işten vazgeçmediyse, kusura bakmasın, lafına güvenilme hakkını çoktan kaybetmiş. Zaman geçer, bakarsınız bu duruma gıkı çıkmıyor, aklını başına almış görünüyor, belki o zaman o ipleri biraz salıp, yine sapıtıp sapıtmayacağını gözlemlersiniz. Ama şu aşamada radikal bir değişiklik karşılığında şans verin bence.

Anladım geçmiş olsun. Şapkayı önüne koyup uzun uzun düşünmüştür de umarım yüzyüze gelince biraz değişir.

Yok pek düşünmez o.
Yormaz hassas beyinciğini..

Sağlıkla imtihan olunca daha beter oldu.
3 günlük dünya düşünmeyeceğim, takmayacağım artık dedi geçen.

Hahayyy dedim. Çok düşünürdün de sanki..

Şimdi b.ku yedik kesin.

Işte canımı yakan yerde burası ya. Ben yeri gelip çocuğuma bir kilo et alıp yediremezken o bu haltlari yemiş.

Tam da ici mi okumussunuz. Birine 5 liranın hesabını sormak bile incitici. Hele ki kendi çalışıp kazanıp birde hesap verince nasıl olur bilmiyorum. Bu sefer başka yerden patlak verecek.

Sizinde mi iddia probleminiz vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…