- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Işte benim en çok kafamı karıştıran olayda buydu. Evet sıkı denetim kartlara el koyma hepsini yapabilirim hatta kendisinin talebi de bu yönde. Yeter ki şans ver tüm maaşım tüm param varım yogum herşeyim sende dursun diyor da.... e ya sonrası. Biraz aramız duzelince üstünden o korku gidince benim evliligi kurtarma adına yaptığım denetim ona baskı gibi gelmeye başlayınca ne olacak.Son 2 yıl beni şüphelendirecek hiç bir şey görmemiş olsam da isteyen
yapar, ruhumuz duymaz diye düşünüyorum.
En b.ka batana kadar..
Güven bitik, baskılarım, ezmelerim sonucu iletişim de bitik artık..
Bi tanıdığımın eşide bu şekilde oynuyodu. Epey bi borçları vardı. Kadın aldı çocuklarını çıktı gitti. Eşiyle barıştı sonra. Şuan maaş kartı kadında eşine harçlık veriyo. Epeydir bu şekilde.Çok yakında konu açmıştim. Eşimin bizi zora sokacak şekilde iddia oynadigini. Biraz önce internet bankaciligini açmasını istedim. Ve 450 liraya kadar iddia oynanmış. Hepsinin ekran görüntüsünü alıp telefonuma attım. Atmasam bile hesapların incelenmesini istesem yine de çıkar herhalde .
Bana girgirina oynadığı 3 liralık 5 liralık birşey oldugunu soyluyordu fakat gördüklerim ve anlattiklarindan sonra öyle olmadigini anladım.
Kendisine çocuklar için son bir şans vermemi istedigini bundan sonra ne dersem onu yapacagini vs bir sürü şey söyledi.
Bende biraz hava almak istedigimi söyledim. Kendisi evde ben dışardayım.
36 haftalık hamileyim. Ve 2. Sınıfa giden kızım var. Ailem çok uzak ve sahip çıkan aile değil. Yani cocuklari alıp gitsem sokaga atmazlar ama eşime de sağlam bir konuşma yapmazlar. Yani kendi kendime mücadele ederim Her şey için.
Resmen beynim durdu. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Bu arada 9 senelik evliyim ve evlendigimiz günden beri bu sorun var ve her defasında yapmayacagini söylüyor bu son diyor. Buna rağmen ben hala neyi dusunuyorum onu da bilmiyorum. Sizle paylaşmak istedim.
Iliklerime kadar tüm hucrelerime kadar çok üzgünüm çok kırgınım.
Belki de bir musibet bin nasihatten daha iyi gelmiştir.Bi tanıdığımın eşide bu şekilde oynuyodu. Epey bi borçları vardı. Kadın aldı çocuklarını çıktı gitti. Eşiyle barıştı sonra. Şuan maaş kartı kadında eşine harçlık veriyo. Epeydir bu şekilde.
Ama epey bi borçtu 100 binli rakamlar. Kredi çekip kapattılar. Kontrol şimdi hep kadında.Belki de bir musibet bin nasihatten daha iyi gelmiştir.
Allahım düşmanımın başına vermesin. Ben 300 400 tl yi gördüm dünyam başıma yıkıldı. Allah o kadına yardım etsin. Insanin nefesi kesiliyor.Ama epey bi borçtu 100 binli rakamlar. Kredi çekip kapattılar. Kontrol şimdi hep kadında.
Zaten küçükten başlanıyo böyle şeylerde o yüzden şimdiden önlemini almak lazım.Allahım düşmanımın başına vermesin. Ben 300 400 tl yi gördüm dünyam başıma yıkıldı. Allah o kadına yardım etsin. Insanin nefesi kesiliyor.
Canım daha öncede söyledim . Birincisi ailen sahip çıkmasa bile savcı bey bu adama diyecek ki ; bakmakla yükümlusun bu bir. İkincisi tazminat talep et. 3. Bağımlılık bu . Bağımlılık maalesef geçmez. Şekil değiştirir . Ya da kılıf bulur sen bitti sanarsin. Ama hoppala . Bir gün kapına haciz gelir o gün ayikirsin. Adamı yolla evden ev size aitse. Değilse bile kirA vermekle yükümlü . Eğer rahatsız edecek birşey yaparsa git savcılığa şikayet et. Mecbur kira ve geçim vermek zorunda kalacak o zamanda. Ha diyorsanız ben burda kalamam. Şans falan verme olan sana ve çocuklarına olur. Topla eşyalarını git ailenin evine bir süre. Davanın aç tazminat nafaka yoksulluk aylığı ve kira yardımı iste. O zaten yuvam dağılıyor diye korkmuyordur emin ol. Başına para işi çıkacak diye korkusu. Çünkü cepte kalmadı . Ve soyeleymiyor. Yarın bir gün sana bu yüzden kredi cektirirse ne diyeceksin yuvam dağılmasın mi. Korkun yoksa ayaklarının üzerinde durursun korkma. Yuvanın sen yikmiyorsun. Yıkan zaten bunu çoktan göze almış. Neden dersen daha öncede okudum konunu. Bir az miktar demiş. Sonra yalana devam başkasıyla oynuyor. Yetmiyor bir haftalık çocuğunun pazar parasını yiyor. Geçmiş ola yikan yıkmış zaten...Çok yakında konu açmıştim. Eşimin bizi zora sokacak şekilde iddia oynadigini. Biraz önce internet bankaciligini açmasını istedim. Ve 450 liraya kadar iddia oynanmış. Hepsinin ekran görüntüsünü alıp telefonuma attım. Atmasam bile hesapların incelenmesini istesem yine de çıkar herhalde .
Bana girgirina oynadığı 3 liralık 5 liralık birşey oldugunu soyluyordu fakat gördüklerim ve anlattiklarindan sonra öyle olmadigini anladım.
Kendisine çocuklar için son bir şans vermemi istedigini bundan sonra ne dersem onu yapacagini vs bir sürü şey söyledi.
Bende biraz hava almak istedigimi söyledim. Kendisi evde ben dışardayım.
36 haftalık hamileyim. Ve 2. Sınıfa giden kızım var. Ailem çok uzak ve sahip çıkan aile değil. Yani cocuklari alıp gitsem sokaga atmazlar ama eşime de sağlam bir konuşma yapmazlar. Yani kendi kendime mücadele ederim Her şey için.
Resmen beynim durdu. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Bu arada 9 senelik evliyim ve evlendigimiz günden beri bu sorun var ve her defasında yapmayacagini söylüyor bu son diyor. Buna rağmen ben hala neyi dusunuyorum onu da bilmiyorum. Sizle paylaşmak istedim.
Iliklerime kadar tüm hucrelerime kadar çok üzgünüm çok kırgınım.
Suan bana mantıklı gelen birsey yok. O yüzden zaten sizlere soruyorum. Ne yaparsam doğru yaparım yanlış karar vermem diye. Yoksa buraya konu acmamin süreç devam ederken gelişmeleri en ufak ayrıntısına kadar yazmamin sebebi ne? Sizlerin olayı daha iyi değerlendirmeniz.9 senedir her yanlışını idare ettiniz. Yine edin, ne diyelim.
Annenizin yanında parasız kalmaktan korkarken, zaten parasız kaldığınız koca evinde yaşamak mantıklı geliyorsa ne diyelim.
Ne zor bir karar. Kimisi bu durumu yaşayıp düzeldi diyen var kimisi de aynı tas aynı hamam diyen var. O kadar cikmazdayim ki. Tek başıma olsam vurup kapıyı çıkıp gideceğim.Öbür konunda benim önerimdi
Şimdi eşin de aynısını diyor
Ağustos a kadar kabul et ve deneyin
Bence anneni onun ailesini karıştırma ve bunu ona söyle
Yani bunu düşündüm ama biz ikimiz çözelim diye vazgeçtim diye
Sonrasında da onu tart
Sağlıkla kucağına al bebeği bir süre özellikle büyük kızın babası ile daha sıkı fıkı olmaya ihtiyacı olabilir
Ağustosta otur tekrar konuş tekrar değerlendir
Karşılıklı durumu hisleri konuşun
Işte en büyük korkularimdan bir tanesi bu. Örnek veriyorum sabahları çay icecegim diye haftalık 50 lira aldı benden bir hafta aç gezip o 50 lirayi yine yatırabilir.Düzeleceğini zannetmiyorum ben asgari ücret alip iddia oynuyor kahveye gidiyor,sigarasi var bu adam evin gecimini nasil sağlıyor.
Cevremde iddia vs yüzünden 2.sans veren oldu ama yine degismedi evet bütün maasini karisina veren oldu sözde degistigini göstermek için ama bu seferde sagdan soldan elden borc para alarak oynayanlar oldu.
Ne zor bir karar. Kimisi bu durumu yaşayıp düzeldi diyen var kimisi de aynı tas aynı hamam diyen var. O kadar cikmazdayim ki. Tek başıma olsam vurup kapıyı çıkıp gideceğim.
Bana sorarsanız 9 sene çektiğiniz eziyet yeter. Anneniz size destek.Suan bana mantıklı gelen birsey yok. O yüzden zaten sizlere soruyorum. Ne yaparsam doğru yaparım yanlış karar vermem diye. Yoksa buraya konu acmamin süreç devam ederken gelişmeleri en ufak ayrıntısına kadar yazmamin sebebi ne? Sizlerin olayı daha iyi değerlendirmeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?