bu yorumunuzu okuyunca hemen bekar cocuksuz birisi oldugunuz kanisina vardim..
Konu sahibi neden üzülecekmis böyle bir anne oldugu icin anlam veremedim o yüzden yorumunuza cevap yazmak istedim
Anne olunca insan herseye sizin düsündügünüz gibi bakmiyor kaldiki konu sahibinin bahsettigi konular kiskanclik nefret degil Masumca annelik icgüdüsü ile evladinin ezilmesini, zarar verilmesini istemiyor ve bu onun en dogal hakki. Hangi anne ister cocugunun baska cocuklar tarafindan hirpalanmasini, zarar görmesini ?????
Keske yorum yapmadan önce birazdaha düsünüp böyle agir bir yorum yapmasaydiniz cünkü yaptiginiz yorum cocugunun iyiligini isteyen anneye cok cok agir bir yorum olmus.
Konu sahibi arkadas sizi cok iyi anliyorum benimde 3,5 yasinda bir oglum var ,her ne kadar kizinizdaki gibi olmasada oda kendini savunmayi herzaman beceremiyor, baska cocuklarla kavga ettiklerinde aglayan bana siginan taraf oluyor genelde ... Bende insallah zamanla oturur ve kendini ezdirmez diyorum.. Umarim sizin kizinizdada aynisi olur , yasi ilerledikce kendini savunmayi ögrenir , diger konulardada bir uzmana danismanizi tavsiye ederim.
Rabbim size bagislasin cocuklarinizi ....
serap85 anladım nedemek istediğini fakat ben zekadan bahsetmiyorum..sosyal beceriden bahsediyorum ayrıca şimdiki çocuklar evet bizden daha zeki fakat uyanıklar ..uyanık nesillerimiz yetişsim sözüm yok ona fakat benim kız uyanık çocuklrın içinde eziliyor anlatabildimmi?akrabaların benim kıza (ayy ne suskun,ayy ne sakin ,hiç konuşmaz mı bu)gibi alaylı ifadelerini kaldıramıyorum.günümüzde ağırbaşlılık haaymış ayıpmış gibi oldu haksızmıyım..benim çocuğum kimsenin hakkını yemesin ama kendini de ezdirmesin istiyorum..fakat aşırı duygusal ve fedakar yapısı kendinden önce başkalarını düşünmesine sebep oluyor anlatmak istediğim buydu..teşekkürler yorumun için
Birde siz böyle anlatinca , oglumun evden bir yere giderken henüz merdivenlerdeyken telefonunu aldin demi yanina demesi ,veya disarda parkta falan oturduktan sonra kalktigimizda arkasina bakip birsey unutmadik degilmi demesi geldi
Kiziniz cok ozel bir cocuk olacak ki yasitlarindan daha ilerde davraniyor ve dusunuyor.Kizinizin suskunluguyla ilgili alay edenlere benimde cok sevdigim bir soz var bunu soyleyin anlayan anlar.Cocuklariniza once susmayi ogretin zira konusmayi zaten ogrenecekler..Suskunlugu bir zaman sonra gecer once susmayi ogrenmis ki bu kadar iyi analiz edebiliyor kendince herseyi.Sirada konusarak kendini savunmasi kaldi bence cok sanslisiniz.Bu zeka kabiliyetindeki bir kiz zaten onuda ogrenicekdir kisa zaman sonra.Hemde kardesini bile koruyacak, korumaci bir cocuk olmayi da ogrenicek.Biraz zaman taniyin onu asagilamayin bence.Bizler cocuklarimizin toplumda kendini ezdirmesini yediremiyoruz.. bu hali biliyorum benim oglumda dovmeyi bilmiyor, kendini savunmuyor.Yanliz yetisiyor benimkisi en buyuk etken de bu..Kizinizi akranlariyla bir arada tutun dahada gelistirecekdir kendini.Krese gidiyormus zaten bunlari cok kolay asacakdir..sevgiler..
üstünzekalı olduğunu sanmıyorum zeki olabilir.resim yeteneği doğuştan gelen bir yetenek olabilir,kolay öğrenmeye gelince şimdiki çocuklar genelde kolay öğreniyor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?