slm arkadaslar ıkıncı asılamamı oldum su an beklıorum ne olucak 27.03.cuma yaptırdım kan testı yaptırsam hemen cıkmaz demı bıde ıkıncı asılmada hamile kalan varmı arkdaslar tsklerr...:Saruboceq:
selam canım inşallah tutar allah dualarımızı kabul etsin benimde ilk aşılamam olucak canım sen çatlatma iğnesini vurdurduktan kaç gün sonra aşılamayı yaptırdın fisfisfis
cnm saol dualrın ıcın ıns hepımızn duaları kabul olurben menogon kullandım ıgne olarak 7 gun sonra su gobekten vurulan catlatma ıgnelerı varya ondan vuruldum ıkı tane aksam kendım yaptım 34 saat sonra asılama oldum ıns cnm senınkıde hayılrısı olur ben sımdı beklıorum bakalım ayın 9 zunda bellı olcak sen nerde yaptırıosun
slm arkadaslar ıkıncı asılamamı oldum su an beklıorum ne olucak 27.03.cuma yaptırdım kan testı yaptırsam hemen cıkmaz demı bıde ıkıncı asılmada hamile kalan varmı arkdaslar tsklerr...:Saruboceq:
inşallah tutar bu sefer..14. gün bakarlar sanıyorum..sakın daha erken baktırma..hayal kırıklığına uğrarsın..ben iki kez yaptırdım tutmadı..sorun eşinde mi yoksa sendemiydi?
inşallah tutar bu sefer..14. gün bakarlar sanıyorum..sakın daha erken baktırma..hayal kırıklığına uğrarsın..ben iki kez yaptırdım tutmadı..sorun eşinde mi yoksa sendemiydi?
selam canım inş.güzel haberler verirsin bize benimde ilk aşılama tutması 1 ay ara verdik dün adet oldum kısmetse yarın tekrar başlıcaz 2.aşılamaya inş.busefer tutar şuan belirtilerin varmı bide aşılamadan sonra göğüslerde değişiklik ağrı oldumu izlenimlerime göre ben öyle düşünüyorum göğüslerde değişiklik olursa tutuyo bence bilmiyorum ama çoğu izlenimlerimde bunu fark ettim benim ilkinde olmadı bide ilk aşılama oldum akşamı hafif kahve rengi lekem oldu daha o zman hissetim tutmağını bakalım inş.bu sefer herşey farklı olur aminnnn haber ver bize bol şanslar canım