Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar ıkıncı asılamamı oldum su an beklıorum ne olucak 27.03.cuma yaptırdım kan testı yaptırsam hemen cıkmaz demı bıde ıkıncı asılmada hamile kalan varmı arkdaslar tsklerr...:Saruboceq:
slm arkadaslar ıkıncı asılamamı oldum su an beklıorum ne olucak 27.03.cuma yaptırdım kan testı yaptırsam hemen cıkmaz demı bıde ıkıncı asılmada hamile kalan varmı arkdaslar tsklerr...:Saruboceq:
slm canımhayırlı olsun inşallah tutar bende 2.aşılamaya 11 nisanda başlıyorum sen nerede yaptırdın aynı şehirdeyiz ondan soruyorum:ecrin_bebek:
inşallah tutar bu sefer..14. gün bakarlar sanıyorum..sakın daha erken baktırma..hayal kırıklığına uğrarsın..ben iki kez yaptırdım tutmadı..sorun eşinde mi yoksa sendemiydi?
cnm ben gebzedeyım istanbulda yaptırorum seval tasdemır duymusundur belkı ılkını burda yaptırmıstım gebzede sen nerde yaptırosun merak ettımn:1rolleyes: