2.ci bahar

İyiki ciddi bişey olmadan gerçek yüzünü göstermiş

Aman uzak durun niyeti başka kaç yaşına gelmiş adam bide doçent giderin var tohuma kaçmışsın çok ayıp bence iyili olmamış

affedin ama tohuma kacmak ne demek
Yaslanmak kartlasmak anlaminda aslinda ama.. herif hic iisskim olmadi dedikten sonra soyledigine gore bu deyimi yanlis kullanmis.. muhtemelen cinsellikten dem vurdu..

Çağ dışı değilsin. İnsanın çocuğu olduktan sonra onun sorumluluğu her şeyin üstündedir bana göre. Sevgilinin olmamasını ben yadırgamadım. Adamın üslubunun da haklı tarafı yok. Ergenler gibi konuşmuş.

Agir sorunlu bir erkek daha, sorun sizde değil böyle ikizler burcu sanan öküzler burcu erkeklerde.

Annelik duygunuz hoşuna gitmemiş belli ki, çünkü aradığı şey o değil. Ego ve meta düşkünü biri izlenimi veriyor. Böyle biri ile birlikte olmaktansa yalnız olmak bazen ruh sağlığı için daha iyi olabilir :)

Bir de 2. konuşmada burç muhabbeti yapan erkek tipi bana inanılmaz itici geliyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…