şayet böyleyse inanın ben yokum varsın çag dışı desinler varsın yalnızlıgımla kalayım ama bu tarz dielogların parcası olamıyacagımMaalesef gunumuz iliskileri.. belliki herif evlenmek icin degilde baska birsey icin yoklamis seni : (
çok teşekkür ederim rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsınsen çağ dışı kalmamışsın. adam densiz. kötüsüne denk gelmisşiniz. iyisi çıkar mutlaka.
bende böyle düşündüm...Üslubu berbatmis. Doktor olmuş ama adam olamamis
aynen ve dahası yani hiç tanışmıyoruz ama o kadarözele giriliyorki konuşmada ben şaştım kaldım...Ciddi ciddi birini düşünürseniz yüz yüze görüşmeyi tercih edin.telefondan sosyal medyadan sanki insanlar karşısındaki insanı ciddiye almiyor ya da iletişimsizlik oluyor gibi
bayıldım bu cevaba....Bence ikizler değilde daha çok öküzler burcuna daha çok benziyorsun diyecektin.
yazık elmayla armudu karıştırmış o vakit....Maalesef gunumuz iliskileri.. belliki herif evlenmek icin degilde baska birsey icin yoklamis seni : (
sormayınnnn şaştım kaldımmm nasıl basit bir uslup yazık cidden cok yazık...ve cok tşk ederim desteginiz için.Adam tam anlamıyla iğrenç biri. Siz gayet normalsiniz. Tanışmalar böyle olmuyor. Efendice edeplice konuşulur.
Tohuma kaçmış mısınız ne demek?Pis herif.
Erkek arkadasim oldu deseydin ne diycekti acaba:) tobe onlara vermissindir banada ver derdi :) kisaca bu heriften bi cacik olmaz ablam sen devam et yolunayazık elmayla armudu karıştırmış o vakit....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?