2.ci bahar

ser_cin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
178
105
33
49
selamlar bundan sanırım 2 ay evvel yazmıştım yalnızlık çok zor diye:)yardıma ihtiyacım var bir yakın dostum sayesinde bir beyle tanıştım ben yapı olarak çok utangaç çekingen biriyim bey efendi doçentliğini almış jinekolog eşinden ayrılmış yıllar önce ilk başta hani kızmayın bana bende nasıl olur o bir dr bende lisans mezunuyum ama ne bilim gülmeyin bana gözümde cok büyüttüm sanırım işte nasıl olur yok olmaz gibi kuruntulara kapıldım... 69 dogumlu aramızda 7 yaş fark var sorum şu bu beyefendi whatsapta bana ahiretlik sorular sordu yok neden ayrıldın yok aa sana inanmıyorum hiç erkek arkadaşın olmadımı ayrıldıktan sonra bende dedimki bakın olmadı ayrıca sorguyamı cekiliyorum yani bunlar sorgu şeklinde olurmu işte ben dedi ikizler burcuyum yok severim hemen tanımayı dedim beyefendi burclara inanmam sizi hiç tanımıyorum ve eşimle ayrıldıktan sonra ben bir anneydim evladım sara rahatsızlıgı gecirdi atlattı çok şükür yıllarca onunla ugraştım okuttum büyüttüm ve olmadı bana döndü siz tohuma kaçmışmısınız dedi dedim uslübunuz bana ters dedi sizinde kafa yapınız bana ters dedi dedim allaha emanet olun kapattım engelledim bu kişiyi şunu soracagım ayrıldıgım eşimden hariç 20 sene oldu kimseyle görüşmedim açıkçası öyle bir ortamımda olmadı kısmette olmadı peşinenede düşmedim ve kızım ve rahatsızlıgı benim için herşeyin cok üzerindeydi ...yani tanışmalar sorgu halinde yazışmalarlamı oluyor hani sorarsında ee niye boşandın eee neden hayatına kimseyi almadın ee whatsap resmindeki sensen iyisin giderin var bu nasıl usluptur ben mi çok çağ dışıyım şaştım kaldım insan ilişkilerine derdim huzurlu bir yuva kurma

Ciddi ciddi birini düşünürseniz yüz yüze görüşmeyi tercih edin.telefondan sosyal medyadan sanki insanlar karşısındaki insanı ciddiye almiyor ya da iletişimsizlik oluyor gibi
aynen ve dahası yani hiç tanışmıyoruz ama o kadarözele giriliyorki konuşmada ben şaştım kaldım...

Adam tam anlamıyla iğrenç biri. Siz gayet normalsiniz. Tanışmalar böyle olmuyor. Efendice edeplice konuşulur.
Tohuma kaçmış mısınız ne demek?Pis herif.

Adam tam anlamıyla iğrenç biri. Siz gayet normalsiniz. Tanışmalar böyle olmuyor. Efendice edeplice konuşulur.
Tohuma kaçmış mısınız ne demek?Pis herif.
sormayınnnn şaştım kaldımmm nasıl basit bir uslup yazık cidden cok yazık...ve cok tşk ederim desteginiz için.

Benmi yanlış anladım. Sana tohumamı kaçmışsın dedi.

'' resmindeki sensen iyisin giderin var ''
''siz tohuma kaçmışmısınız''

Bu adam sizinle evlenmeyi değil daha çok Allah islah etsin gönül eğlendirme tarzında bakmış.
Yazıklar olsun.,
İyi yapmışsınız ,bir kaybınız yok kısa sürede kurtulduğunuz için kazancınız var.
Allah iyilerle karşılaştırsın.

Gerçekten şoka girdim, bu ne kadar terbiyesiz bir insan. Ben çoluklu çocuklu kadınım demişsiniz adam giderin var gibi hayvanca bir şey yazmış?!?

Sizi kim tanıştırdıysa söyleyin rezil olsun.

Adamın üslubu gerçekten cirkin ama affınıza sığınarak hakkaten 20 sene hiç mi kimse çıkmadı karşınıza,ciktida siz mi istemediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…