2.ci bahar

çok haklısınız varol cok tşk ederim bu tavsiyeyi dinliyeceğim

Giderin varmış mı dedi, oha ya, saygisiz..
Hayir, sizde anormallik yok, seviyeli iliskiler zaten bu sekilde diyaloglar ile baslamiyor, sürmüyor..
Bi de ikizler burcuyum hemen tanimak isterim demis, ne alaka? Saçmalamis epey..

Tam bi kıro.. Cumlelerin basitligine bak.. Doçentmişş, peh!

Tam şu dönemde yaşanan ilişki anlayışında konuşmuş adam, boşver derim. Hobi kurslarına katıl, umarım karşına ağır efendi bir bey çıkar. Bu arada ikinci bahar sevdiğin eşin vefat ettiyse yani ilk baharını yaşarken üzücü bir kayıp yaşarsan sonrasında yaşadığın ikinci aşk için kullanılıyor, boşandığın için o bahar pek bahar gibi olmamış oluyor doğal olarak, bu senin ilk baharın olacak seçici olman çok normal. Erkeğin eğitimine odaklanma varsın lise-orta mezunu olsun ama aile terbiyesi olsun, bu adamda bu eksik. Böyle ağır hanımlar pek evlenemiyorlar, kız kardeşimin de 25 yaşında hiç flört bile olmadı, erkekler hadsiz densiz saygısız diyor.

varolun özür dilerim inanın bende aynı durumdayım...rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Boyle tipler yuzunden kendinizi degersiz hissetmeyin lutfen.. Rabbim iyi ki diyeceğiniz insana denk getirsin tez zamanda..
Kac yasindasiniz, calisiyor musunuz, cocugunuz kac yasinda?

haklısınız sadece ek bir parentez inanın eğitime takılmıyorum insan olsun bunda sadece doçent olduğunu duyunca bi an için panikledim aksi taktirde okul hayatı eğitimine degil hayat ünivdeki eğitimine davranışlarına bakıyorum rabbim kardeşinizin gönlüne göre versin cidden bu zaman ilişkiler açısından cok kötü bir zaman hakkımızda hayırlısını nasip etsin mevlam...

Boyle tipler yuzunden kendinizi degersiz hissetmeyin lutfen.. Rabbim iyi ki diyeceğiniz insana denk getirsin tez zamanda..
ay allah razı olsun amin.. evet 42 yaşındayım kızım 22 yaşında psikoloji son sınıfta okuyor kızım cok istiyor benden daha çok evlenmemi rabbim hayırlısını nasip etsin varolun.

ben iktisat mezunuyum bir inşaat firmasında finans bölümünde 15 senedir aynı firmada çalışıyorum:)

ay allah razı olsun amin.. evet 42 yaşındayım kızım 22 yaşında psikoloji son sınıfta okuyor kızım cok istiyor benden daha çok evlenmemi rabbim hayırlısını nasip etsin varolun.
Moraliniz bozulmuştur illa ki ama umidiniz kirilmasin.. Rabbim en guzelini versin her seyiyle..
O kıro herif icin araci olan kisiye de terbiyesizligini anlatin mutlaka..

Moraliniz bozulmuştur illa ki ama umidiniz kirilmasin.. Rabbim en guzelini versin her seyiyle..
O kıro herif icin araci olan kisiye de terbiyesizligini anlatin mutlaka..
hay allah sizden razı olsun binlerce kere ....amin inş hepimiz için eve gideyim mutlak arayacağım arkadaşımı varolun zamanınızı aldım iyi akşamlar dilerim:)

hay allah sizden razı olsun binlerce kere ....amin inş hepimiz için eve gideyim mutlak arayacağım arkadaşımı varolun zamanınızı aldım iyi akşamlar dilerim:)
Estf, bi nebze olsun rahatlayin da insaAllah, o yeter.. Allah hepimizden razi olsun..
Evet, mutlaka anlatin, bu herifi baskasina onerip mahcup olmasin aracı kişi..
Iyi aksamlar, sevgiler..

Keşke "sen de doçent olmuşsun ama adam olamamışsın" diye yapıştırıp engelleseydiniz.
Sizde problem yok şahıs densiz. Ne demek giderin var.

Yalnız cümle aralarına biraz nokta virgül koyunuz. Dedi ve dedimleri birleştireceğim diye 2 defa okudum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…