Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 10-04-2021
Hamileliğimin 30. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 74 gün kaldı.
Bu sırada dalak tarafından kırmızı kan hücrelerinin üretimi biter ve kırmızı kan hücresi üretimini kemik iliği üstlenir. (Kırmızı kan hücreleri geçmişte sırasıyla kan adaları denilen doku grupları, daha sonra karaciğer ve en son kemik iliğinden önce dalak tarafından üretiliyordu.) Bu noktadan sonra doğuma kadar hava yolculuğu hamileler için önerilmez. Bebeğiniz ritmik olarak nefes alma hareketi yapıyor fakat akciğerleri hala tam olgunlaşmış durumda değil.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1400 gr. - Yaklaşık boyu : 39.9 cm. (Baştan Topuğa)
Evde bir tane laboquick in erken gebelik testi vardı şimdi yaptim galiba bisey yokÇok çok silik var gibi erken gebelik testi yapsanız varsa eğer biraz daha net çıkar bende 9 yada 10. Gün yapmıştım erken gebelik testi bile silikti baya ama gözüküyordu Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Yapma 2 gün sonra yap gaza gelmeAy hadi insallah. Ben şimdi bu gazla regli günüme kadar test yapmaya devam ederim
![]()
Ama ne dedim ben sana 2 gun bekle ztn bu saate gebelik testleri yaniltici olur ilk idrarla yapmalısınEvde bir tane laboquick in erken gebelik testi vardı şimdi yaptim galiba bisey yok![]()
Bencede yok allah yardımcın olsun ama bit hafta geçtikten sonra tekrar yapMerhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim 3,5 4 yıldır cocuk sahibi olabilmek için cok uğraştık. Bu sabah ilk idrarla kaset tipi test yaptim testin içini açmadan silik çizgi görür gibi oldum sonra testi açayım dedim ve açtım sanki 2. Cizgi var gibi geldi bana sizlerde görebiliyormusunuz acaba. Buarada çizgi 10 12 dk içerisinde gormeye başladım.Yumurta takibine göre çatlama günü itibarı ile bugün 10.gün Eki Görüntüle 2671421
erken gebelik testi fotoda cok belli olmasada 2. Çizgi silikBencede yok allah yardımcın olsun ama bit hafta geçtikten sonra tekrar yap
Bak burda daha belli yarın demek ki daha da koyulaşıcak takibini yap mutlakaerken gebelik testi fotoda cok belli olmasada 2. Çizgi silik
Eki Görüntüle 2671492
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 99 gün geçti.
Birazdan kan vermeye gideceğim rabbim umutlarımızı boşa cikarmasinBak burda daha belli yarın demek ki daha da koyulaşıcak takibini yap mutlaka
Diğerinde belli değildi ama bunda bende görüyorum hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallaherken gebelik testi fotoda cok belli olmasada 2. Çizgi silik
Eki Görüntüle 2671492
Amin inşallah bende kanda düzenli pozitifi görürsem rahatlayacağım. Bizi bizler anlarız birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.Diğerinde belli değildi ama bunda bende görüyorum hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah
Amin inşallah bende kanda düzenli pozitifi görürsem rahatlayacağım. Bizi bizler anlarız birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.