2. cizgim silik cıktı hamilemiyim :53:

jaleli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
741
1
96
Samsun
:53: hala şaşkınım bu ay hamile kalmam imkansız gibiydi
sperlerimizin hızı yavaştı bu ikinci ayımızdı ilaç ve bitkisel kürlerde kullandık
ve bu ay okadar temizlik yaptımki halılar camlar vs ne varsa sildim süpürdüm
diyordum kesin olmaz bişe
neyse kızlar bana bi fikir verin sizce hamilemiyim silik cıktı ama adetim 2gün geçti

Son düzenleme:
tebrikler bence hamilesin bende 3 gün üst üste test yapmıştım.sonunda 3.gün testi yaptıktan 5 dk sonra falan silik ikinciyi çizgiyi görmüştüm inanılmaz silikti hemen kan tahlili yaptırmıştım kan da çıkmıştı.

ayyy hala şoktayım inanamıyorum ben hamile olduğuma fotoğrafta yükleyemiyorum sizlere gösterecektim ama

tebrik ederim canım,,,,hamilesin benceee
neler yaptın canımilaç ve bitkisel kür derken,kısaca anlatabilirmisin

ilaç olarak mone ve evikap kullandık
keçiboynuzu kaynatıp içti pekmezini yedi
aynı zamnda ginkobloba cinseng ballı bir macun yedi
allaha şükürler olsunki oldu galliba 5. ayımızda

ilaç olarak mone ve evikap kullandık
keçiboynuzu kaynatıp içti pekmezini yedi
aynı zamnda ginkobloba cinseng ballı bir macun yedi
allaha şükürler olsunki oldu galliba 5. ayımızda

teşekkürler tatlım,Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşlh,bizlerede dua et canım,darısı başımızaa

canım seninki benimkine göre daha belirgin:1:
işallah hamilesindir

benim testim daha silikti gecen sene simdi kizim kucagimda:1:
insallah seninde oyledir canim...:49:

evet kızlar sağolun bende hamileymişim zaten doktora gittim şimdilik herşey yolunda umarım doğuma kadar sağlıklı bir süreç geçiririm

eczaneden testi utana sıkıla alıp eşimin beni tuvaletin önünde bekleyşi geldi şimdi gözümün önüne.vay beee tam 6 ay geçti üzerinden.bi değişik olmuştum ev kalabalık olduğu için ağlamakla yetinmiştim bi köşede.daha idararı damlatır damlatmaz gördüğüm o iki çizgi gözümün önünde halen:1: hayırlı uğurlu olsun inşallah canm.gözünü korkutmayım ama zor bi süreç seni beklio.benm zor geçti en azından.tebrikler:71:

eczaneden testi utana sıkıla alıp eşimin beni tuvaletin önünde bekleyşi geldi şimdi gözümün önüne.vay beee tam 6 ay geçti üzerinden.bi değişik olmuştum ev kalabalık olduğu için ağlamakla yetinmiştim bi köşede.daha idararı damlatır damlatmaz gördüğüm o iki çizgi gözümün önünde halen:1: hayırlı uğurlu olsun inşallah canm.gözünü korkutmayım ama zor bi süreç seni beklio.benm zor geçti en azından.tebrikler:71:

ayen bende eczaneden testi alırken utandım yüzükte takmamıştım diyorum kendi kendime belkide beni bekar sandılar :52::52:
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için alalhım isteyen herkese versin inş.
zor süreçlere katlanmaya razıyım tek dileğim var sağlıklı olsun ve hep bizimle olsun :49:

Back
X