Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar neleri göz önunde bulundurarak yaptiniz 2. Cocugu
Ya da arada kac yas olmali bi fikir verin
Bi ay korunup bi ay yapmaya karar veriyorum kafayi siyirdim :)
Yasim 22
Oglum 26 aylik
Çocuğunuz henüz küçük, bir süre daha bekleyin bence.
Ben 1 aylık hamileyim, ilk bebeğim daha. Ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum ne de iştahım var. Midem alt üst durumda.
Forumda bakınıyorum da, ilk hamileliği kolay geçip ikinci hamileliği bulantılarla geçirmekte olanlar var.
Çocuğunuz küçük daha, eğer gün içerisinde size yardımcı olabilecek kimse de olmazsa vay halinize. Şuan işteyim ve yatacak yer arıyorum o kadar kötüyüm. Şimdi evde olsam kafayı vurur uyurdum, sizin öyle bir lüksünüz yok. Çünkü çocuğunuz henüz kendisine bakamayacak yaşta. Bu ihtimalleri de göz önünde bulundurarak düşünün, çünkü bana çok zor geldi hamilelik işi. Bir de çocuğum olsaydı şu halimle napardım bilmiyorum.
Peki ya sonra tam rahatliga alışmışken hop bi tane daha zor olmazmı şimdi doğuriyim büyüsünler birlikte sonra ilerleyen yaşlarda bakarım rahatıma bezsiz sütsüz kakasız günler gelecek :)evet evet benıde gezıp tozma ısı korkutuyor duzenı oturtabılırmıyım oturtamazmıyım bılemıyorum benımde yas 25