2.çocuğu istiyoruz ama.....

Cuteprincess

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
65
29
8
Evet kızlar güya 2. çocuğu istiyoruz 3 yıldır. Eşimle çok sık tartışırız ve tartışınca küser salonda yatar. Pcos var ben de yumurtlama tarihim net değil. Bu durumda bazen 1 hafta ilişki olmuyor. Belki de yumurtlama günümü kaçırıyorum . Bu durumun her ay tekrarlamasından çok sıkıldım

hala oturmamıs bı evlılık
ıletısım kopuk
ustelık cocuk var
bunca seyın ustune neden ıkıncı cocuk yanı

bı karı koca olarak aranızdakı meselelerı halledın once bence

Ovulasyon testi al ve yap. Yumurtlamayi oyle takip edersen 2 gunde 1 iliskiye gerek kalmaz.

Bence önce iletişim kurmayi başarın. Ilk çocuğunuzu sağlıklı bir ortamda mi büyütüyorsunuz? Aranızdaki sorun ne ve nasil çözülür? Yatak ayirmak sorunu çözüyor mu bunlara cevap verin. Kendinizden emin olun ve iyi sağlıklı bir aile ortami sunabilecekseniz çocuk yapın. Sonra bosanip parcalanan ailenin ortasinda yalniz kalacak bir çocuğu olmasın günahsiz bebek...

hala oturmamıs bı evlılık
ıletısım kopuk
ustelık cocuk var
bunca seyın ustune neden ıkıncı cocuk yanı

bı karı koca olarak aranızdakı meselelerı halledın once bence
meseleler ben susarsam hallolur ona göre. ben de sindiremiyorum malesef. bazen çok dırdırcı olabiliyorum

çocuğuma hiçbir şey yansitmiyorum.sorunlara gelirsek çok çok ufak sebepler. birimiz sinirlenip bir kelime söylesek onu çok büyütüyoruz. Eşim ayrı uyuyunca ben sabaha kadar uyuyamiyorum ki hayatimda en nefret ettigim şeydi ne olursa olsun ayrı uyumak. ama eşim bana iyi geliyor. seni kırmak yada hakaret etmek istemediğimden ayrı yatıp sinirimin yatışmasını bekliyorum diyor.

Evliliginiz oturmadan çocuk yapmayın lütfen...Çocuğun evliliği kurtardığı falan yok Her bebegin huzurlu bir ailede dünyaya gelmeye hakkı var
kaç senede oturur ki bir evlilik. Ayrıca genelde çocuk meselesinden gergin oluyorum. ve evliliği kurtarmak için değil çocuk düşünmem. Eşimin üzerine çok titriyorum ve bazen bunaltiyorum farkindayim. Çocuklar 2 olursa onunla uğraşmaya vaktim kalmaz diye düşünüyorum

bende onu yazacaktım .. sırf dogurmaak için doğuranlara sinir oluyorum...
aslında çok mutlu bir evliliğimiz var dışardan bakınca imrenilecek....fakat hemen hemen 2 ayda bir tartışırız.ben uzatmazsam hemen barışırız. ben uzatıyorum ve iş eşimin küsüp yatağı ayirmasina kadar gidiyor.

işte sorun da bu. dışardan öyle görünüyormuşsunuz.. ozaman bebek değil başka uğraşlar edinin.. ya da ilk çocugunuza verin kendinizi.. ya da en başta yatak ayıracak kadar olan tartışmalarınızı sorgulayın..

psikiyatre gittim bana eşine ve çocuğuna kendini adamışsın. kendine zaman ayırmalı uğraş edinmelisin dedi

psikiyatre gittim bana eşine ve çocuğuna kendini adamışsın. kendine zaman ayırmalı uğraş edinmelisin dedi
aynı şeyi yazdım.illaa bebek olmasın bu.. başka ugraşlar edin. zaten normale dönersiniz dediğin gibiyse. ozaman bebek planlarsın ama kavga gürültü bitmeden kalkışma bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…