2.çocuğu istiyoruz ama.....

eşimi çok seviyorum ben istemiyorum ayrı yatmayı. tartistiktan sonra eşim gidip yatıyor. ben de barismadan uyumasın istiyorum dayanamıyorum gidip konuşuyorum. sonra daha büyük tartışıyoruz. daha doğrusu o susuyor ben konusuyorum. o da kızıp salona geçiyor

eşim de hep böyle diyor. 1 ay tutuyorum kendimi çok güzel mutlu zamanlar geçiriyoruz. bir anda bir tepkisine yada en ufak şeye kırılıyorum ve malesef olaylar gittikçe büyüyor

eşim sizinle aynı fikirde ama ben böyle düşünmüyorum. Çünkü ayrı yattigimizda kinleniyorum ona karşı. yani sabaha herseyi unutmuş olarak kalkmiyorum. daha agresif ve gergin oluyorum

eşinle aranı düzelt , hamile kalman ona bağlı çünkü.ama olmuyorsa da vardır her şerde bir hayır !!!

ben aynı bu fikirdeyim ayrı yatinca geriliyorum. hatta sabaha kadar ağlıyorum uyuyamiyorum

çocuk olsa adamı bunaltmazmış. bi tane var zaten işte ona gereken ilgiyi gösteriyomusun. bu kavga gürültü eksik olmayan ortamda. çocuk babasının ayrı yattığını görüyodur ne hissediyodur
evet çocuğuma gereginden fazla ilgi gosteriyorum.hatta psikiyatr çocuğunla eşinle bu kadar takilma .kendini düşün biraz demisti. çocuğum bizim ayrı yattigimizi görmüyor. o kalkincaya kadar babası işe gitmiş oluyor. dün gece de anne babam salonda mı uyucak dedi. Hayır oğlum sen uyu ben de babanı uyandirayim yatağina geçsin dedim. mesela oğlum için de tartışırız bazen .ben çok üstüne titrerim. babasi da çok rahat. ben yedirmek isterim . babasi yemesin bişey olmaz der. dışarda oynamak ister ben yalniz göndermem. babası gitsin ne olacak der. bu devirde sokağa yalnız çocuk gönderilir mi

çocuk düşününce malesef planlı programlı oluyor
Şu hayatta hiç çocuğu olmayanlara haksızlık ediyorsunuz. Ne güzel bir tane çocuğunuz var. Benim ikinci bir çocuğa hamile kalma şansım çok az... Şu an bebeğim çok küçük, doktor aralarını çok tutma ikinci bir tane daha yap demesine rağmen, deli gibi çocuk istesem de ( ki şu an düşünmüyorum) eşimin rızası olmadan asla bunun için eşimi zorlamam... İki kişinin karar vereceği bir durum çünkü... Allah'a şükür bir tane evladım var Allah ona ömür versin , evimde mutluyum. Allah evladı olmayanlara nasip etsin.. yakında adam evden de gider ben size söyleyeyim...

Ne diye kendinizi bu kadar cocuk delisi hale getiriyosunuz ki? Bir cocugunuz varmis zaten annesi babasi surekli kavga halinde küsüp ayri yatan bir cocuk psikolojisi ne durumdadir acaba? Ve bu eve ikinci bi cocuk istiyorsunuz valla pes. Bu kavgalariniza kusluklerinize bi şahit az geldi heralde. Hiç mi psikolojisini dusunumuyorsunuz bu cocuklarin ya ikiciyi yapmanin bu kadar derdine dusene kadar olanin sağlığını hayatini iyi bir insan olmasini düşünün biraz

benim ilk çocuğum tedaviyle oldu. benim olma ihtimali de çok düşük. eşimi kesinlikle zorlamiyorum ortak kararımız. ama 3 senedir olmayinca haliyle geriliriyorum

merak etmeyin bizim kadar çocuğunu düşünen iyi bir birey olmasi için cabalayan nadir anne baba vardir. sorunları çocuğumuza yansitmiyoruz. ama onun için de tartismayacak degiliz

benim ilk çocuğum tedaviyle oldu. benim olma ihtimali de çok düşük. eşimi kesinlikle zorlamiyorum ortak kararımız. ama 3 senedir olmayinca haliyle geriliriyorum
Eşinizi zorlamadığınıza emin misiniz ? Buradan bakınca hiç öyle gözükmüyor... Bu üç yılda hiç doktora gittiniz mi peki ?

elbette zorlamiyorum. kaç kere tedavi oldum.
Demekki daha vakti var ... Bence siz önce eşinizle olan sorunlarınızı çözün, sürekli kavga yatak ayırmak hiç hoş bişey değil en azından bana göre... Durup durup eşe sarma sebebinizin altında " çocuk yapma" fikri var... Önce kafanızı biraz boşaltın, ikinci çocuk olmazsa dünya sonu değil çünkü en azından sarılabileceğiniz bir çocuğunuz var..

merak etmeyin bizim kadar çocuğunu düşünen iyi bir birey olmasi için cabalayan nadir anne baba vardir. sorunları çocuğumuza yansitmiyoruz. ama onun için de tartismayacak degiliz
Esiniz salonda yatiyor cocugunuz bunu gormuyor mu anlamiyor mu aranizin bozuk oldugunu sofrada otururken o havayi hissetmiyor mu? Cocugunuzun ne kadar her seyi hissedebilecegini bile bilmiyosunuz ama dunyadaki en iyi annelerdensiniz. Cocuklar onlara caktirmadiginizi sandiginiz her seyi farkindalar ve bunu size belli etmemek icin icine kapanik olabiliyorlar dunyanin en iyi annesi oldugunu dusunen annelerde cocuklarinin hic bir seyi yok zannediyor tabi

Sağol canım inşallah söylediklerini hayatıma geçirmeye calisacagum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…