- 29 Haziran 2017
- 65
- 29
- 8
- Konu Sahibi Cuteprincess
-
napabilirim pekiYatakların ayrıldığı bi evlilikte asla çocuk düşünmezdim. Sizi geren şey çocuk olması yada olmaması değil bence. İlişkinizin detayında cinselliğe takılı gibisiniz sanki. Çocuk yerine ilişkiniz adına birşeyler yapın derim.
elbette tek başıma karar verecek değilim. son zamanlarda hobi gibi düşünüyorum. 3 sene oluyor sonucta istediğimiz süreHobi gibi bebek mi yapılır yahu,2 çocuk olursa kocamla uğraşacak vaktim kalmaz cümlesi mantıklı geliyor mu sahiden,adam istiyor mu bari
eşimi çok seviyorum ben istemiyorum ayrı yatmayı. tartistiktan sonra eşim gidip yatıyor. ben de barismadan uyumasın istiyorum dayanamıyorum gidip konuşuyorum. sonra daha büyük tartışıyoruz. daha doğrusu o susuyor ben konusuyorum. o da kızıp salona geçiyorÇocuk bu ortamda sağlıklı büyüyebilecek mi? Salonda yatmak ne denektir. Ben 3 buçuk yıllık evliyim yeri geldi çok sert kavga ettik ama hiç bir zaman ayrı yatmadık. Siz böyle yapan bir eşten 2. Çocuk istediğinize emin misiniz?
eşim de hep böyle diyor. 1 ay tutuyorum kendimi çok güzel mutlu zamanlar geçiriyoruz. bir anda bir tepkisine yada en ufak şeye kırılıyorum ve malesef olaylar gittikçe büyüyorKonu ve yorumlarınızdan sonra, eşinizin tamamen sizin yüzünüzden bu hale geldiğinin kanaatine vardım... Çocuk çocuk diye adamın başının etini yemissiniz, serbest bırakın biraz. Hiç çocuğunuz yok değil, Allah bağışlasın... Sırf çocuk için cinsellik yaşamak her insanı bunaltır, kaçırır.. Adama sarmamak için çocuk yapmak istiyorum, çocuğum da kardeş istiyor diye düşünerek çocuk yapılmaz. Önce adamı biraz serbest bırakın, çocuk için değil sevdiğiniz için sevişin eşinizle... Çıkın, gezin, dolaşın, tatile gidin vs... Ama biraz ellerinizi eşinizin üstünden cekin, sizin iyiliğiniz için çok iyi olur...
bana göre ayda yada 2 ayda bir tartismak çok fazla. ben uzatmazsam küsmeyiz tartismalar illa olurÖnce çok sık tartışırız sonra 2 ayda bir tartışırız daha sonra ben uzatmasam aslında tartışmayız da...
işte ben de bunu istiyorum ama nerde hata yapıyorum bunu bilmiyorumAdamı yemiş bitirmiş, sorun kendisinde , bir farkına varsa eskisi gibi olacaklar...
eşim sizinle aynı fikirde ama ben böyle düşünmüyorum. Çünkü ayrı yattigimizda kinleniyorum ona karşı. yani sabaha herseyi unutmuş olarak kalkmiyorum. daha agresif ve gergin oluyorumbende bunu anlamıyorum cok sert kavga edilir ayrı yatılmaz
NİYE yatılmasın canım göbeğimz eşiz diye birmi kesildi
bal gibide yatarım ayrıca ayrı yatmak birbirinden insanı sogutmaz çok sert kavgadan sonra aynı yataga girip yatmak asıl abest valla iyi sabır var sizde tebrik ederim
biraz küs kalıp uzak kalmak bazen eşleri yakınlastırır
eşinle aranı düzelt , hamile kalman ona bağlı çünkü.ama olmuyorsa da vardır her şerde bir hayır !!!
Valla herkesin düşünce yapısı farklı, biz birbirimize küsmeyiz... o gün içinde oturur konuşur sorunumuzu çözeriz. Belki de bizim göbeğimiz bir kesilmiştir. Mıç mıç bir ilişkimiz Yok. Fakat biz hiç bir konuyu 1 günden fazla uzatıp birbirimize zehir etmedik. Hayır yani küssen ne olacak, küsmek yerine oturup bu sana bana zarar verdi nasıl bir yol izleyelim diyoruz öncesinde kavga olmuş olsa bile. Şahsen ben çocuk olarak annemle babamı evde küs, ayrı yataklarda görmek istemezdim. Herkesin yaşam tarzı ve kişiliği ve eşinin sorunlara yaklaşımı farklı.
Hatanız deli gibi çocuk istemekte... Tek taraflı çocuk isteyip yapılmıyor. Biraz rahat durun yav çocuk için değil zevk için sevişin kocanızla...işte ben de bunu istiyorum ama nerde hata yapıyorum bunu bilmiyorum
evet çocuğuma gereginden fazla ilgi gosteriyorum.hatta psikiyatr çocuğunla eşinle bu kadar takilma .kendini düşün biraz demisti. çocuğum bizim ayrı yattigimizi görmüyor. o kalkincaya kadar babası işe gitmiş oluyor. dün gece de anne babam salonda mı uyucak dedi. Hayır oğlum sen uyu ben de babanı uyandirayim yatağina geçsin dedim. mesela oğlum için de tartışırız bazen .ben çok üstüne titrerim. babasi da çok rahat. ben yedirmek isterim . babasi yemesin bişey olmaz der. dışarda oynamak ister ben yalniz göndermem. babası gitsin ne olacak der. bu devirde sokağa yalnız çocuk gönderilir miçocuk olsa adamı bunaltmazmış. bi tane var zaten işte ona gereken ilgiyi gösteriyomusun. bu kavga gürültü eksik olmayan ortamda. çocuk babasının ayrı yattığını görüyodur ne hissediyodur
çocuk düşününce malesef planlı programlı oluyorHatanız deli gibi çocuk istemekte... Tek taraflı çocuk isteyip yapılmıyor. Biraz rahat durun yav çocuk için değil zevk için sevişin kocanızla...
Şu hayatta hiç çocuğu olmayanlara haksızlık ediyorsunuz. Ne güzel bir tane çocuğunuz var. Benim ikinci bir çocuğa hamile kalma şansım çok az... Şu an bebeğim çok küçük, doktor aralarını çok tutma ikinci bir tane daha yap demesine rağmen, deli gibi çocuk istesem de ( ki şu an düşünmüyorum) eşimin rızası olmadan asla bunun için eşimi zorlamam... İki kişinin karar vereceği bir durum çünkü... Allah'a şükür bir tane evladım var Allah ona ömür versin , evimde mutluyum. Allah evladı olmayanlara nasip etsin.. yakında adam evden de gider ben size söyleyeyim...çocuk düşününce malesef planlı programlı oluyor
benim ilk çocuğum tedaviyle oldu. benim olma ihtimali de çok düşük. eşimi kesinlikle zorlamiyorum ortak kararımız. ama 3 senedir olmayinca haliyle geriliriyorumŞu hayatta hiç çocuğu olmayanlara haksızlık ediyorsunuz. Ne güzel bir tane çocuğunuz var. Benim ikinci bir çocuğa hamile kalma şansım çok az... Şu an bebeğim çok küçük, doktor aralarını çok tutma ikinci bir tane daha yap demesine rağmen, deli gibi çocuk istesem de ( ki şu an düşünmüyorum) eşimin rızası olmadan asla bunun için eşimi zorlamam... İki kişinin karar vereceği bir durum çünkü... Allah'a şükür bir tane evladım var Allah ona ömür versin , evimde mutluyum. Allah evladı olmayanlara nasip etsin.. yakında adam evden de gider ben size söyleyeyim...
merak etmeyin bizim kadar çocuğunu düşünen iyi bir birey olmasi için cabalayan nadir anne baba vardir. sorunları çocuğumuza yansitmiyoruz. ama onun için de tartismayacak degilizNe diye kendinizi bu kadar cocuk delisi hale getiriyosunuz ki? Bir cocugunuz varmis zaten annesi babasi surekli kavga halinde küsüp ayri yatan bir cocuk psikolojisi ne durumdadir acaba? Ve bu eve ikinci bi cocuk istiyorsunuz valla pes. Bu kavgalariniza kusluklerinize bi şahit az geldi heralde. Hiç mi psikolojisini dusunumuyorsunuz bu cocuklarin ya ikiciyi yapmanin bu kadar derdine dusene kadar olanin sağlığını hayatini iyi bir insan olmasini düşünün biraz
Eşinizi zorlamadığınıza emin misiniz ? Buradan bakınca hiç öyle gözükmüyor... Bu üç yılda hiç doktora gittiniz mi peki ?benim ilk çocuğum tedaviyle oldu. benim olma ihtimali de çok düşük. eşimi kesinlikle zorlamiyorum ortak kararımız. ama 3 senedir olmayinca haliyle geriliriyorum
elbette zorlamiyorum. kaç kere tedavi oldum.Eşinizi zorlamadığınıza emin misiniz ? Buradan bakınca hiç öyle gözükmüyor... Bu üç yılda hiç doktora gittiniz mi peki ?
Demekki daha vakti var ... Bence siz önce eşinizle olan sorunlarınızı çözün, sürekli kavga yatak ayırmak hiç hoş bişey değil en azından bana göre... Durup durup eşe sarma sebebinizin altında " çocuk yapma" fikri var... Önce kafanızı biraz boşaltın, ikinci çocuk olmazsa dünya sonu değil çünkü en azından sarılabileceğiniz bir çocuğunuz var..elbette zorlamiyorum. kaç kere tedavi oldum.
Esiniz salonda yatiyor cocugunuz bunu gormuyor mu anlamiyor mu aranizin bozuk oldugunu sofrada otururken o havayi hissetmiyor mu? Cocugunuzun ne kadar her seyi hissedebilecegini bile bilmiyosunuz ama dunyadaki en iyi annelerdensiniz. Cocuklar onlara caktirmadiginizi sandiginiz her seyi farkindalar ve bunu size belli etmemek icin icine kapanik olabiliyorlar dunyanin en iyi annesi oldugunu dusunen annelerde cocuklarinin hic bir seyi yok zannediyor tabimerak etmeyin bizim kadar çocuğunu düşünen iyi bir birey olmasi için cabalayan nadir anne baba vardir. sorunları çocuğumuza yansitmiyoruz. ama onun için de tartismayacak degiliz
Sağol canım inşallah söylediklerini hayatıma geçirmeye calisacagumDemekki daha vakti var ... Bence siz önce eşinizle olan sorunlarınızı çözün, sürekli kavga yatak ayırmak hiç hoş bişey değil en azından bana göre... Durup durup eşe sarma sebebinizin altında " çocuk yapma" fikri var... Önce kafanızı biraz boşaltın, ikinci çocuk olmazsa dünya sonu değil çünkü en azından sarılabileceğiniz bir çocuğunuz var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?