- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Cuteprincess
-
psikiyatre gittim bana eşine ve çocuğuna kendini adamışsın. kendine zaman ayırmalı uğraş edinmelisin dedi
Çocuk bu ortamda sağlıklı büyüyebilecek mi? Salonda yatmak ne denektir. Ben 3 buçuk yıllık evliyim yeri geldi çok sert kavga ettik ama hiç bir zaman ayrı yatmadık. Siz böyle yapan bir eşten 2. Çocuk istediğinize emin misiniz?Evet kızlar güya 2. çocuğu istiyoruz 3 yıldır. Eşimle çok sık tartışırız ve tartışınca küser salonda yatar. Pcos var ben de yumurtlama tarihim net değil. Bu durumda bazen 1 hafta ilişki olmuyor. Belki de yumurtlama günümü kaçırıyorum . Bu durumun her ay tekrarlamasından çok sıkıldım
Adamı yemiş bitirmişÖnce çok sık tartışırız sonra 2 ayda bir tartışırız daha sonra ben uzatmasam aslında tartışmayız da...
bende bunu anlamıyorum cok sert kavga edilir ayrı yatılmazÇocuk bu ortamda sağlıklı büyüyebilecek mi? Salonda yatmak ne denektir. Ben 3 buçuk yıllık evliyim yeri geldi çok sert kavga ettik ama hiç bir zaman ayrı yatmadık. Siz böyle yapan bir eşten 2. Çocuk istediğinize emin misiniz?
Valla herkesin düşünce yapısı farklı, biz birbirimize küsmeyiz... o gün içinde oturur konuşur sorunumuzu çözeriz. Belki de bizim göbeğimiz bir kesilmiştir. Mıç mıç bir ilişkimiz Yok. Fakat biz hiç bir konuyu 1 günden fazla uzatıp birbirimize zehir etmedik. Hayır yani küssen ne olacak, küsmek yerine oturup bu sana bana zarar verdi nasıl bir yol izleyelim diyoruz öncesinde kavga olmuş olsa bile. Şahsen ben çocuk olarak annemle babamı evde küs, ayrı yataklarda görmek istemezdim. Herkesin yaşam tarzı ve kişiliği ve eşinin sorunlara yaklaşımı farklı.bende bunu anlamıyorum cok sert kavga edilir ayrı yatılmaz
NİYE yatılmasın canım göbeğimz eşiz diye birmi kesildi
bal gibide yatarım ayrıca ayrı yatmak birbirinden insanı sogutmaz çok sert kavgadan sonra aynı yataga girip yatmak asıl abest valla iyi sabır var sizde tebrik ederim
biraz küs kalıp uzak kalmak bazen eşleri yakınlastırır
psikiyatre gittim bana eşine ve çocuğuna kendini adamışsın. kendine zaman ayırmalı uğraş edinmelisin dedi
haklısın öyle yapayımaynı şeyi yazdım.illaa bebek olmasın bu.. başka ugraşlar edin. zaten normale dönersiniz dediğin gibiyse. ozaman bebek planlarsın ama kavga gürültü bitmeden kalkışma bana kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?