2.çocuğu istiyoruz ama.....

Yatakların ayrıldığı bi evlilikte asla çocuk düşünmezdim. Sizi geren şey çocuk olması yada olmaması değil bence. İlişkinizin detayında cinselliğe takılı gibisiniz sanki. Çocuk yerine ilişkiniz adına birşeyler yapın derim.

Çocuk bu ortamda sağlıklı büyüyebilecek mi? Salonda yatmak ne denektir. Ben 3 buçuk yıllık evliyim yeri geldi çok sert kavga ettik ama hiç bir zaman ayrı yatmadık. Siz böyle yapan bir eşten 2. Çocuk istediğinize emin misiniz?

Konu ve yorumlarınızdan sonra, eşinizin tamamen sizin yüzünüzden bu hale geldiğinin kanaatine vardım... Çocuk çocuk diye adamın başının etini yemissiniz, serbest bırakın biraz. Hiç çocuğunuz yok değil, Allah bağışlasın... Sırf çocuk için cinsellik yaşamak her insanı bunaltır, kaçırır.. Adama sarmamak için çocuk yapmak istiyorum, çocuğum da kardeş istiyor diye düşünerek çocuk yapılmaz. Önce adamı biraz serbest bırakın, çocuk için değil sevdiğiniz için sevişin eşinizle... Çıkın, gezin, dolaşın, tatile gidin vs... Ama biraz ellerinizi eşinizin üstünden cekin, sizin iyiliğiniz için çok iyi olur...

bende bunu anlamıyorum cok sert kavga edilir ayrı yatılmaz
NİYE yatılmasın canım göbeğimz eşiz diye birmi kesildi
bal gibide yatarım ayrıca ayrı yatmak birbirinden insanı sogutmaz çok sert kavgadan sonra aynı yataga girip yatmak asıl abest valla iyi sabır var sizde tebrik ederim
biraz küs kalıp uzak kalmak bazen eşleri yakınlastırır

bu eskiden beri gelen yatak ayırma muhabbetide ne manasız
yataklar ayrılmaz mış olabilir canım her ayrı yatan kopacak değil yaaa birbirinden

eşinle aranı düzelt , hamile kalman ona bağlı çünkü.ama olmuyorsa da vardır her şerde bir hayır !!!

Valla herkesin düşünce yapısı farklı, biz birbirimize küsmeyiz... o gün içinde oturur konuşur sorunumuzu çözeriz. Belki de bizim göbeğimiz bir kesilmiştir. Mıç mıç bir ilişkimiz Yok. Fakat biz hiç bir konuyu 1 günden fazla uzatıp birbirimize zehir etmedik. Hayır yani küssen ne olacak, küsmek yerine oturup bu sana bana zarar verdi nasıl bir yol izleyelim diyoruz öncesinde kavga olmuş olsa bile. Şahsen ben çocuk olarak annemle babamı evde küs, ayrı yataklarda görmek istemezdim. Herkesin yaşam tarzı ve kişiliği ve eşinin sorunlara yaklaşımı farklı.

kocanla uğraşmasan evliliğin anlamı ne. 2. Çocuktan sonra kendine, eline ayıracağın vakit daha da azalacak siz daha kavgacı huysuz bir hal alabilirsiniz eşinizde ayrı yatacak bu arada herşey dahada kötüye gitmesin

8 yılda oturmayan evlilik, sürekli yatak ayırma ve ikinci çocuk isteği.
Bence biraz daha bekleyin. Huzursuz ortam en çok çocukları etkiliyor.

psikiyatre gittim bana eşine ve çocuğuna kendini adamışsın. kendine zaman ayırmalı uğraş edinmelisin dedi

Aynen böyle yapmalısın. Zaten bir çocuğunuz var kendini bu kadar yıpratmaya gerek yok. Akışına bırakın her şeyin bir zamanı yeri vardır. Başka bir uğraş bul kendine. Biraz çocuk fikrinden uzaklaş. Stres yaptıkça olmaz zaten.

Doktoru dinleyin kendinize zaman ayırın. Çocuk fikrinden biraz uzaklaşın. Bu kadar stres yaptığınız için hamile kalamıyor olabilirsiniz.

konuları uzatma mevzusundan vazgeçin.
kendiniz diyorsunuz dırdır ediyorum diye.
gerçekten çekilesi değil.
bu huyunuzu törpüleyin önce.
eşiniz de sizin abartılı uzatma halleriniz olmayınca ayrı yatmaya gitmez tartışma vakitlerinde.
sorun çözülür.
en büyük problem bu çünkü.
hamile kalınca hormonlardan dolayı duygular değişecek ve belki de daha katlanılmaz tavırlar içine girip eşinizi iyice uzaklaştıracaksınız kendinizden.
doğru değil yani bu fikir. hayatınızda bir
şeylerin değişmesini istiyorsanız; kendinizden başlayın işe.

çocuk olsa adamı bunaltmazmış. bi tane var zaten işte ona gereken ilgiyi gösteriyomusun. bu kavga gürültü eksik olmayan ortamda. çocuk babasının ayrı yattığını görüyodur ne hissediyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…