- 29 Haziran 2017
- 65
- 29
- 8
- Konu Sahibi Cuteprincess
-
esim normalde de salonda yatmayi sever. gec saatte uyandiririm yatagina gecer. ogluma tuhaf gelmiyor bu durun.eşimin işi gereği cogu zaman beraber yiyemiyoruz. biz farkettirmemek için elimizden geleni yapiyoruz. çocuğunuz var mi bilmiyorum ama siz hiç tartismiyorsunuz sanırımEsiniz salonda yatiyor cocugunuz bunu gormuyor mu anlamiyor mu aranizin bozuk oldugunu sofrada otururken o havayi hissetmiyor mu? Cocugunuzun ne kadar her seyi hissedebilecegini bile bilmiyosunuz ama dunyadaki en iyi annelerdensiniz. Cocuklar onlara caktirmadiginizi sandiginiz her seyi farkindalar ve bunu size belli etmemek icin icine kapanik olabiliyorlar dunyanin en iyi annesi oldugunu dusunen annelerde cocuklarinin hic bir seyi yok zannediyor tabi
meseleler ben susarsam hallolur ona göre. ben de sindiremiyorum malesef. bazen çok dırdırcı olabiliyorum
ben çocuk meselesini çok büyütüyorum ve beni olumsuz etkiliyor en ufak şeyi çok büyütüyorum bu sebeple
8 senelik evliyiz. çocuk meselesi psikolojimi bozuyor çok stres yapıyorum. çocuk olsa ben daha durulacam sanki
evet benm yorumuma alıntı yapıp 2 ayda bir tartışırız yazmıştı.. şaşırmıştım ama konuyu dağıtmak istemedigim için önerime devam ettimÖnce çok sık tartışırız sonra 2 ayda bir tartışırız daha sonra ben uzatmasam aslında tartışmayız da...
ben çocuk meselesini çok büyütüyorum ve beni olumsuz etkiliyor en ufak şeyi çok büyütüyorum bu sebeple
başka ufak tefek şeyler varsa da asıl sebep bu evetbence sizin anlatmak istediğiniz şu olmalıydı ki gerçekten istediginiz önerileri veya teselliyi verelim..,
3 yıldır çocuk istiyoruz olmadıgı için ben çok agresifleşip eşimle sürekli tartışıyorum ..
aslında olayın özü bu yanlış mı anladım acaba?
ben aynı bu fikirdeyim ayrı yatinca geriliyorum. hatta sabaha kadar ağlıyorum uyuyamiyorum[/QUOTE. Bizim evin kuralları vardır , ne olursa olsun yataktan çıkılmaz.( kavga anlamında) eşim benden ayrı yatamaz. Bende bu kurala uyuyorum. Sizde aranız düzeldiğinde ilk iş naz mı yaparsın işve cilve bundan sonra kurallarımız var yataktan çıkmak yok de . Bununla başlayarak sorunlarınızı çözün yavaş yavaş
Ben de sizin gibiyim esime cocuguma cok fazla fedakarlik yapiyorum.onlar rahat etsin hep amacim.ancak esime bagirip cagirmiyorum.kendimi nasıl toparlayabilirim? sizler hiç sinirlenip eşinize bağırmıyor musunuz?ya da hiç surat asmiyor musunuz?
Iste yapma bunu adamin uzerine gitme adam belki sabahina herseye gercekten gunaydin diyecekeşimi çok seviyorum ben istemiyorum ayrı yatmayı. tartistiktan sonra eşim gidip yatıyor. ben de barismadan uyumasın istiyorum dayanamıyorum gidip konuşuyorum. sonra daha büyük tartışıyoruz. daha doğrusu o susuyor ben konusuyorum. o da kızıp salona geçiyor
eskiden ben de böyle değildim. son zamanlar çok agresifimBen de sizin gibiyim esime cocuguma cok fazla fedakarlik yapiyorum.onlar rahat etsin hep amacim.ancak esime bagirip cagirmiyorum.
haklısın sabaha sakinleşmiş oluyor bi sefer ben sinirleniyorumIste yapma bunu adamin uzerine gitme adam belki sabahina herseye gercekten gunaydin diyecek
Belki onunda karakteri böyledir biraz zaman geçsin aramizdaki gerginlik azalsin diye bekliyordur. Herşeyi çok kafaya takar misiniz mesela her söylediği sozu ya da davranışi ? Karakteriniz el veriyorsa biraz alttan alip büyütmemeye çalışın belki o zaman aranizda hic tartışma çıkmayacak. Bence biraz öyle deneyin hatta eşiniz de biraz alttan almasi gerektiğini anlatin. Herşey konusarak cozulur sevgi olduktan sonra :)çocuğuma hiçbir şey yansitmiyorum.sorunlara gelirsek çok çok ufak sebepler. birimiz sinirlenip bir kelime söylesek onu çok büyütüyoruz. Eşim ayrı uyuyunca ben sabaha kadar uyuyamiyorum ki hayatimda en nefret ettigim şeydi ne olursa olsun ayrı uyumak. ama eşim bana iyi geliyor. seni kırmak yada hakaret etmek istemediğimden ayrı yatıp sinirimin yatışmasını bekliyorum diyor.
evet her sözünü ve davranışını kafama takarım . çoğu zaman şaka yaptığını söyler ama ben yine de çok kırılırım. alttan alsam evet belki de hiç tartısmayacağız.bu sefer kendimi tutabildiğim kadar tutacağimBelki onunda karakteri böyledir biraz zaman geçsin aramizdaki gerginlik azalsin diye bekliyordur. Herşeyi çok kafaya takar misiniz mesela her söylediği sozu ya da davranışi ? Karakteriniz el veriyorsa biraz alttan alip büyütmemeye çalışın belki o zaman aranizda hic tartışma çıkmayacak. Bence biraz öyle deneyin hatta eşiniz de biraz alttan almasi gerektiğini anlatin. Herşey konusarak cozulur sevgi olduktan sonra :)
Yok valla ikinci çocukla birlikte iletişim iyice kopuyor evin hizmetçisi gibi oluyorsun hiç düşünme bence8 senelik evliyiz. çocuk meselesi psikolojimi bozuyor çok stres yapıyorum. çocuk olsa ben daha durulacam sanki
cevabın için çok çok teşekkür ederim. aynı fikirde olduğumuza sevindim. arkadaşlar çok yüklendiler .sadece içimi döküp rahatlamak istemistimOvuslasyon testi kullan. Bir ay içinde doğru günü bulursun..o gün sabahtan belli oluyir. Herkesin tartışmaları olur evliliğinde. Yeri geliyor anne baba ile anlaşamadığımız zaman olur, insan yeri gelir kardeşiyle bile ters düşer. Eşiyle tartışma yaşaması gayet olağan . Cahil insan tartışmayi bilmez kavga eder, saygı içinde birbirinize hakaret etmeden tartışma yaşamanız evliliğinizi kötü yapmaz. Bazıları saçma sapan akıl vermiş, gözden geçir , çocuk yapma ve diye. Tek tek cevap vermişsin. Aynı özeni eşine de gösterdiğini eminim .:)
Bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?