2.çocuğu istiyoruz ama.....

esim normalde de salonda yatmayi sever. gec saatte uyandiririm yatagina gecer. ogluma tuhaf gelmiyor bu durun.eşimin işi gereği cogu zaman beraber yiyemiyoruz. biz farkettirmemek için elimizden geleni yapiyoruz. çocuğunuz var mi bilmiyorum ama siz hiç tartismiyorsunuz sanırım

meseleler ben susarsam hallolur ona göre. ben de sindiremiyorum malesef. bazen çok dırdırcı olabiliyorum

ben çocuk meselesini çok büyütüyorum ve beni olumsuz etkiliyor en ufak şeyi çok büyütüyorum bu sebeple

8 senelik evliyiz. çocuk meselesi psikolojimi bozuyor çok stres yapıyorum. çocuk olsa ben daha durulacam sanki

kendini ne kadar eziyorsun

ben çocuk meselesini çok büyütüyorum ve beni olumsuz etkiliyor en ufak şeyi çok büyütüyorum bu sebeple

sebebi farkeder mi? cinsel yaşamınızı etkileyecek kadar sık ve şiddetli tartışıyorsanız isterse sebebi turşu suyu olsun,
yazık böyle ailelerde büyüyen çocuklara...

bence sizin anlatmak istediğiniz şu olmalıydı ki gerçekten istediginiz önerileri veya teselliyi verelim..,
3 yıldır çocuk istiyoruz olmadıgı için ben çok agresifleşip eşimle sürekli tartışıyorum ..
aslında olayın özü bu yanlış mı anladım acaba?

başka ufak tefek şeyler varsa da asıl sebep bu evet

Iste yapma bunu adamin uzerine gitme adam belki sabahina herseye gercekten gunaydin diyecek

Belki onunda karakteri böyledir biraz zaman geçsin aramizdaki gerginlik azalsin diye bekliyordur. Herşeyi çok kafaya takar misiniz mesela her söylediği sozu ya da davranışi ? Karakteriniz el veriyorsa biraz alttan alip büyütmemeye çalışın belki o zaman aranizda hic tartışma çıkmayacak. Bence biraz öyle deneyin hatta eşiniz de biraz alttan almasi gerektiğini anlatin. Herşey konusarak cozulur sevgi olduktan sonra :)

evet her sözünü ve davranışını kafama takarım . çoğu zaman şaka yaptığını söyler ama ben yine de çok kırılırım. alttan alsam evet belki de hiç tartısmayacağız.bu sefer kendimi tutabildiğim kadar tutacağim

Bu evlilikte mi ikinci çocuk. Boşver bence. Maddi sorunlarınız da artar.

Ufak mevzuların bile büyüyüp ayrı yatmalara kadar gittiği bir evlilikte çocuk düşünmek işleri zora sokmaktan başka işe yaramaz. Önce eşle iletişim sorunuza odaklanın. Tartışma büyümesin diye küsülüp ayrı yatılmaz. Bu tartışmanın zaten büyük olduğunu, kırgınlık olduğunu gösterir. Sırf oyalanacak meşgalem olsun diye çocuk mu yapılır evcilik mi bu? Başka meşgaleler bulun, enerjinizi harcayacak kurslar veya elişleri mesela. Ama çocuk yapmak için çocuk yapmak veya evlilik düzelsin diye çocuk yapmak akıl dışı gerçekten.

Ovuslasyon testi kullan. Bir ay içinde doğru günü bulursun..o gün sabahtan belli oluyir. Herkesin tartışmaları olur evliliğinde. Yeri geliyor anne baba ile anlaşamadığımız zaman olur, insan yeri gelir kardeşiyle bile ters düşer. Eşiyle tartışma yaşaması gayet olağan . Cahil insan tartışmayi bilmez kavga eder, saygı içinde birbirinize hakaret etmeden tartışma yaşamanız evliliğinizi kötü yapmaz. Bazıları saçma sapan akıl vermiş, gözden geçir , çocuk yapma ve diye. Tek tek cevap vermişsin. Aynı özeni eşine de gösterdiğini eminim .:)
Bol şans

cevabın için çok çok teşekkür ederim. aynı fikirde olduğumuza sevindim. arkadaşlar çok yüklendiler .sadece içimi döküp rahatlamak istemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…