2 çocuğu olanlar 3.çocuğu düşünür müsünüz?

EXELON

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
427
0
46
Diğer
Benim 2 tane kızım var biri 8 biri 4 yaşında büyük bir ailem olsun istiyorum ama bakım konusu biraz sıkıntılı geliyor çünkü çalışıyorum.küçük kızımda kreşe başladı.ama bir türlü karar veremiyorum

Allah nasip ederse benim 2.olacak ama bende 3 çocuk istiyorum bir oğlum var kızım olacak nasipse bizde iki kardeşiz erkek kardeşim var ama olmuyor çok sıcak değiliz eğer 3.çocuğum kız olursa kızıma erkek olursa oğluma arkadaş olur diye düşünüyorum bende çalışıyorum ama büyük aileyide seviyorum hayırlısı artık

ben şuanda 2.ye hamileyim 5 yaşında bi oğlum varr bana kalsa bende isterim hatta 4 de eşim de ister kalabalık bi aile ama önümüzü görmeden tabiki böle bişi yapamayızz bana 2 tanede yeter allahım bağışlasın hepimizinkini... ben hep derdim ki ya3 ya hiç :52: ama olmazzz şu zamandaa

benimde bir oğlumvar ALLAH nasip ederse kızımda geliyor ben 2 kız 2 erkkek çok istiyorum kalabalık eşimde çok istiyor bakalım hayırlısıyla

benimde 2 çocuğum var bi kız bi erkek.şimdi 3.bebişe hamileyim kızıma kardeş geliyo.hep kalabalaık bi aile olmak istemişimdir.ev sessiz olsun istemiyorum.çocuklar evi şenlendiriyo.

ben kalabalık bir ailede büyüdüm ve çok çocuklu aileleri çok severim..ama malesef benim doğal yollarla bebeğim olmadığı için tedaviyle ikizlerim oldu.ikiside erkek..bir kaç yıl sonra tekrar hamile kalmak istiyorum,belki yine tüp bebek olur,birde kızım olsun çok isterim..ama aynı zamanda yüksek tansiyon hastasıyım ve hamileliklerim zor geçiyor.bakalım Hayırlısı:)

ben de şu anda 2.ye hamileyim.allah nasip ederse 3.yü de düşünürüm gibi geliyor.hayırlısı.

Arkadaşlar valla bravo hepinize ben ilk bebeğe hamileyim...valla bu şartlara bırakın 3.yü 2.yi bile doğurmak istemiyorum.1 tane yeterde artar diyorum.. Acaba doğurduktan sonramı değişiyor bu hisler :)))))))))))))))))

Back
X