37. Yaşındayım. 12 yaşında kızım var. Yıllardır çocuk istemedim. Sonra istemeye başladım bu kezde olmadı.
35 yaşında dış gebelik oldu, daha sonra tüp bebek denedik kimyasal oldu yani elimizden gelen herşeyi denedik ama olmadı olmuyor
2 ay önce rahim filmi çektirdim zaten sağ tüpüm yok, sol açıkmış ama olmadı. Dün regl oldum ve her regl olduğumda üzülüyorum içim buruluyor keşke kızım küçükken düşünseydim diye pişmanlık yaşıyorum
Herkesin kardeşi var ileride biz öldüğümüz zaman kızım sap gibi kalıcak diye düşünüyorum. Yakın zamanlarda hep duyuyorum 40 yaşında hamile kalan, eşimde sperm sorunu olduğu halde hamile kalan, ayda 1 defa denemesine rağmen hamile kalan tanıdıklarım oldu diyorum ki keşke bizimde öyle olsa
Bilmiyorum sanırım regl döneminde olduğum için biraz duygusalım öyle bir yazmak istedim
Bence bukadar duygusal düşünüp kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın.
10 kardeşi olup düşman olanlarda var, Allah korusun bi kazada herkesi kaybedip tek kalanda.
Şükürler olsun sağlıklı bir evladınız var.
Herzaman herşeyin hayırlısını dileyin.
Benim kendi öz kuzenim Allahım yeterki bebeğim olsun ne olursa olsun derdi hep. Bir oğlu oldu Allah yani vermesin düşmanıma. Kız Allahım artık bunu diye dua ederdi.
Ben kendim 10 sene sonra tüp bebekle hamileyim.
Herkesin çok farklı farklı sınavları var.
Lütfen elinizdekilere şükredin, hayırlısını kolayını dileyin. Sağlıklısınız, eşiniz yanınızda, şükürler olsun güvendesiniz. Şükredecek okadar çok şeyimiz varki.
Tabiki doktora gidip elinizden ne geliyorsa yapın ve inşaAllah hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin.
Ama isterken isyan etmemeye şükürü elden bırakmamaya özen gösterin.
En önemliside kendinize iyi davranın