- 20 Mayıs 2020
- 26
- 8
- 16
- 33
- Konu Sahibi Derdinederman
-
Senin için zor olmıycaksa eğer bence iyi ne güzel birbirlerine arkadaş olucaklarÇocuklarınız arasında kaç yaş var 2 yaş nasıl sizlerin tavsiyesi fikri nedir
Benim kuzenimkiler daha küçük çok sıkıntı yaşamadı ama ergenlik döneminde biraz sıkıntı olabilir sanki çok fazla agresiflik oluyor gerçekten deBenimkiler arasında da iki yaş var,şu anda sürekli kavga halindeler ama birisi ergenliğe girmeye başladı,bu nedenle biraz daha agresif diğerine göre.Ben öyle aşırı bir zorluğunu yaşamadım.
Evet canım ya,büyük olan biraz agresif davranışlar sergiliyor,kavga ediyorlar,birbirlerini kıskanıyorlar zaman zaman ama genel anlamda iyi anlaşıyorlar.Bemim de kardeşimle iki yaş var aramızda,biz arkadaş gibi büyüdük mesela.Benim kuzenimkiler daha küçük çok sıkıntı yaşamadı ama ergenlik döneminde biraz sıkıntı olabilir sanki çok fazla agresiflik oluyor gerçekten de
Evet işte biraz risk gibi belki de hiç iyi anlaşamayacaklar daha da yorucu olur o yüzden zor bir kararEvet canım ya,büyük olan biraz agresif davranışlar sergiliyor,kavga ediyorlar,birbirlerini kıskanıyorlar zaman zaman ama genel anlamda iyi anlaşıyorlar.Bemim de kardeşimle iki yaş var aramızda,biz arkadaş gibi büyüdük mesela.
sizinkiler kaç yaşındalarEvet canım ya,büyük olan biraz agresif davranışlar sergiliyor,kavga ediyorlar,birbirlerini kıskanıyorlar zaman zaman ama genel anlamda iyi anlaşıyorlar.Bemim de kardeşimle iki yaş var aramızda,biz arkadaş gibi büyüdük mesela.
11 ve 9 yanındalar şu anda.sizinkiler kaç yaşındalar
Allah bağışlasın, büyümüşler artık:)11 ve 9 yanındalar şu anda.
Oglum 15 aylık 2. Ye hamileyim valla nasıl olacak bilmiyorum yaşayıp göreceğiz ama yakın olması zor olsa da daha iyi gibi geliyor uykusuz geceler vs alıştım zorlamaz artık diyorumÇocuklarınız arasında kaç yaş var 2 yaş nasıl sizlerin tavsiyesi fikri nedir
Teşekkür ederim,evet zor zamanları atlattıkAllah bağışlasın, büyümüşler artık:)
Zor oldu mu size peki2,5 yaş var, birbirlerine çok bağlılar su an terapilerle onları ayırmaya çalışıyoruzçünkü ekstra arkadaşa ihtiyaçları yok, gece bile ustuste altalta birlikte yatıyorlar, wc, banyo hep birlikte
Sağlıkla gelsin :)Oglum 15 aylık 2. Ye hamileyim valla nasıl olacak bilmiyorum yaşayıp göreceğiz ama yakın olması zor olsa da daha iyi gibi geliyor uykusuz geceler vs alıştım zorlamaz artık diyorum
Doğduğunda bizimde aramızda 7 yaş olacak .7 yaş fark var oğlumla kızım arasında, çalıştığım için de yakın olsun istemedim. İlerde ne olur bilemiyorum ama benim açımdan yaş farkı uzun olması iyi. Büyük olan özbakımlarını güzelce yapabiliyor olması en büyük avantaj mesela. Öbür türlü ikiz gibi çok zor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?