2 çocuk arası yaş farkı

Bence 2 yaş gayet iyi biraz zor oluyor kuzenimden biliyorum fakat beraber büyüyorlar arkadaş oluyorlar güzel bence

Benimkiler arasında da iki yaş var,şu anda sürekli kavga halindeler ama birisi ergenliğe girmeye başladı,bu nedenle biraz daha agresif diğerine göre.Ben öyle aşırı bir zorluğunu yaşamadım.

Reactions: cnu
7 yaş fark var oğlumla kızım arasında, çalıştığım için de yakın olsun istemedim. İlerde ne olur bilemiyorum ama benim açımdan yaş farkı uzun olması iyi. Büyük olan özbakımlarını güzelce yapabiliyor olması en büyük avantaj mesela. Öbür türlü ikiz gibi çok zor bence.

Benimkiler arasında da iki yaş var,şu anda sürekli kavga halindeler ama birisi ergenliğe girmeye başladı,bu nedenle biraz daha agresif diğerine göre.Ben öyle aşırı bir zorluğunu yaşamadım.
Benim kuzenimkiler daha küçük çok sıkıntı yaşamadı ama ergenlik döneminde biraz sıkıntı olabilir sanki çok fazla agresiflik oluyor gerçekten de

Ben yapabilirim göze alıyorum dersen en güzeli 2 yaş

Yani 1 yaşını geçince ilk bebek hamile kalmak gerekiyor bebekle hamilelik zor oluyor sonrasında ikinci bebek doğduğu sıralar emzirme iyileşme vs süreci oluyor ve lohusa psikolojisi sanki büyük bebeği ihmal ediyorum hissi vs ama biraz büyüdüklerinde onlara en güzel iyiliği yapmış olduğunu anlıyorsun cinsiyetleri de aynı olursa en yakın arkadaşıyla beraber yaşıyor oluyor çocuklar iki oğlumun arası 2.5 yaş ne pandemi bildiler ne karantina ne arkadaş arıyorlar

Benim kuzenimkiler daha küçük çok sıkıntı yaşamadı ama ergenlik döneminde biraz sıkıntı olabilir sanki çok fazla agresiflik oluyor gerçekten de
Evet canım ya,büyük olan biraz agresif davranışlar sergiliyor,kavga ediyorlar,birbirlerini kıskanıyorlar zaman zaman ama genel anlamda iyi anlaşıyorlar.Bemim de kardeşimle iki yaş var aramızda,biz arkadaş gibi büyüdük mesela.

2 zor, 3 zor, 4 ayrı zor yani hepsi zor.
Lakin 4 olduğunda tamamen bağımsız ve farklı olacaklar, yaşları oldukça büyüyene kadar ortak alanları olmayacak.
Bence 3 ten sonra farketmiyor, 6 7 daha iyi.

2,5 yaş var, birbirlerine çok bağlılar su an terapilerle onları ayırmaya çalışıyoruz çünkü ekstra arkadaşa ihtiyaçları yok, gece bile ustuste altalta birlikte yatıyorlar, wc, banyo hep birlikte

Evet işte biraz risk gibi belki de hiç iyi anlaşamayacaklar daha da yorucu olur o yüzden zor bir karar

sizinkiler kaç yaşındalar

Çocuklarınız arasında kaç yaş var 2 yaş nasıl sizlerin tavsiyesi fikri nedir
Oglum 15 aylık 2. Ye hamileyim valla nasıl olacak bilmiyorum yaşayıp göreceğiz ama yakın olması zor olsa da daha iyi gibi geliyor uykusuz geceler vs alıştım zorlamaz artık diyorum

Doğduğunda bizimde aramızda 7 yaş olacak .
Kesinlikle katılıyorum. Kızım küçük olsaydi sanirim mahvolmuştum, yıpranmıştım suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…