aslankova
canım.. araları 4 yaş olan bi kızım bir oğlum var.. (biri 7 nisan 2010 biri 15 nisan2014)
çok istedim ama 2 yıl olmadı.. çok şükür verdi rabbim..
kardeş inanılmaz bişey.. mucize..
allahın üzerimize üşümeyelim diye örttüğü hırkalar... (ne güzel demiş diyen)
neyse.. oğlum 16 aylık oldu kızım 5.5 nerdeyse.. araları süper biz kıskançlık nedir bilmiyoruz.. çooooooooook şükür.. ama çoook hazırladık.. hamileliğimde doğum hazırlıklarında hatta doğumda hep yanımdaydı kızım.. kardeşini ilk o aldı kucağına..
amaaaaaaaaa.... keşke daha az olsaydı araları.. nedenmi.. istekleri çook farklı en basiti biri resim yapmak istiyor diğeri boyaları kemiriyor yada kağıdı yırtıyor.. ortak paydaları çok az.. ama oğlum sabah uyanınca ablasınn yanına tırmanıp öperek uyandırıyor.. sabahta elini atmış ablasının omzuna eğilip yüzünden öpüyor..
şimdi işin güzel yanı hamileyim.. 28 haftalık.. ikisi arasında 19 ay olacak.. zorlanacam.. yorulacam.. ama biliyorum bir gün bana teşekkür edecek bana hayattaki en yakın dostu olacak kardeşi.. 1.5 2 yaş iyidir.. çook iyidir hemde annenin zorluğu en fazla 2 sene.. bide şu var her çocuk için 4 sene uğraşıyorsun.. tüm gücünle.. 1 çocuk için 100 birim yoruluyormuşuz 2 çocuk için 120 birim.. arada 20 birim var.. ee ozaman bir çocuk için 4 sene yorulacağıma 2 sini 4 senede çıkarırım olur biter demi..

ha başka bir örnek.. eltimin iki oğlu var araları 8 yaş.. küçük 4.5 yaşında hala kızıl kıyamet araları.. çok hırpalıyor kardeşini büyük.. yani yaş açıldıkça sıkıntı oluyor.. çocuk helede okula gidiyorsa beni gönderip onunla kalıyorlar diye düşünerek daha kıskanç oluyor.. bide bence okula giden çocuğun daha çok ilgiye ihtiyacı oluyor..