Net şekilde konuşun istemiyorum evliliğimizde problemler varken 2. Çocuk düşünmüyorum diyin tabi kesin olarak istemediğinden eminsen erkeklerin bu baskıları garip benim eşim de ilk bebegim 3 aylıkken başladı 2. İstemeye tabi sonra oglum 1 yaşındayken kaza ile hamile kaldım kardeş olması çocuklar için güzel bişeymiş bende dogmadan önce çok korkuyordum 2. Çocuk fikrindenBebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
Ne gibi sorunlarınız var? Siz istemiyorsanız olmaz tabi ki. Baskıyla olacak iş değil bu. Erkek bir isterken kadın iki istemeli çünkü hamileliği doğumu lohusalığı derken yükün çoğu annede. Eşiniz bebek bakımını üstleniyor mu?Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
İstemediğiniz birşeyi ,hele ki bu bir bebekse asla yapmayın. Çok bencilce davranmış eşiniz. daha 1 yaşında bebeği olan ve toparlanamamış bir kadına baskı yapmamalı.Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
Esinize karşı net olun. Istemiyorum deyin. Normal demesi neyse de israr etmeleri çok saygisızca bence. Heleki ilk bebegin bakimına ev işine desteknolmuyorsa hiç ikinci çocuk istemeye hakkı oldugunu düşünmüyorumBebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
Sende baskı yap bu kadar basit!!!!!!aaaaaaa!!!!Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
niye baski yapiyor?Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
Size de zahmet oldu ama…Tsk cevaplar icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?