2.cocuk baskısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
Net şekilde konuşun istemiyorum evliliğimizde problemler varken 2. Çocuk düşünmüyorum diyin tabi kesin olarak istemediğinden eminsen erkeklerin bu baskıları garip benim eşim de ilk bebegim 3 aylıkken başladı 2. İstemeye tabi sonra oglum 1 yaşındayken kaza ile hamile kaldım kardeş olması çocuklar için güzel bişeymiş bende dogmadan önce çok korkuyordum 2. Çocuk fikrinden

Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
Ne gibi sorunlarınız var? Siz istemiyorsanız olmaz tabi ki. Baskıyla olacak iş değil bu. Erkek bir isterken kadın iki istemeli çünkü hamileliği doğumu lohusalığı derken yükün çoğu annede. Eşiniz bebek bakımını üstleniyor mu?

İstemediğiniz birşeyi ,hele ki bu bir bebekse asla yapmayın. Çok bencilce davranmış eşiniz. daha 1 yaşında bebeği olan ve toparlanamamış bir kadına baskı yapmamalı.
Sizi manipüle etmesine izin vermeyin iyice korunmaya bakin

Ben cocuk dogmadan önce aralarında iki yaş olsun diyordum kızım doğdu ikinciye yeni hamileyim aralarında beş buçuk yas olacak hazır olmak kolay mi o kadar daha 1 yıl olmuş hem sorunlariniz varmis önce onlar halledilir sonra siz isterseniz oyle

daha emzirme doneminiz bitmemistir ne 2. cocugu ya ben hala lohusaydim kizim 1 yasindayken

Çocuğu doğuracak olan, vücudu değişecek olan, uyku düzeni, yeme düzeni, yaşam tarzı değişecek olan, psikolojik sağlığını korumak zorunda olan, emzirecek olan, bakacak olan, ekonomik özgürlüğünden vazgeçmek zorunda olacak olan, zaman zaman kendi evinde hapsolmuş hissedecek olan o olmadığına göre konuşma hakkı yok demektir.

Esinize karşı net olun. Istemiyorum deyin. Normal demesi neyse de israr etmeleri çok saygisızca bence. Heleki ilk bebegin bakimına ev işine desteknolmuyorsa hiç ikinci çocuk istemeye hakkı oldugunu düşünmüyorum

Sende baskı yap bu kadar basit!!!!!!aaaaaaa!!!!

Ne kadar düşüncesiz eşiniz daha bebeğiniz 1 yaşında bu ne acele? Aman korunun iyice güvenmeyin eşinize derim ben

niye baski yapiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…