- Emoji Skoru
- 11.318
- Puanlar
- 208
İstemediğin çocuğu eşin için bile yapmaBebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
ASlinda 2 cocuk isterdim ama esimle sorunlar varİstemediğin çocuğu eşin için bile yapma
Insaniz hayat telasindan bazen yemek bile yiyemiyorum.giremedim siteye..birde bu acidan bakin.Size de zahmet oldu ama…
Sen bilirsin ama bile bile lades diyor eşinASlinda 2 cocuk isterdim ama esimle sorunlar var
HaklisinizBebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
Henüz yeni doğumdan çıkmışsın, ailevi sorunların olmasa bile hemen hamile kalmak çok sağlıksız , ayrıca bu adamdan bir daha hamile kalma aklın varsa, amacı seni eve ve kendine mahkum etmek...Tsk cevaplar icin.
Eşin seni yanında tutmak istiyordur. Lütfen korun.Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
Dediğiniz doğru olsaydı çok haklıydınız ama girmişsiniz zaten siteye kaç kere.Insaniz hayat telasindan bazen yemek bile yiyemiyorum.giremedim siteye..birde bu acidan bakin.
2. Çocuktan önce eş ailesi ile iç içe olma sorununuzu çözün.Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..