Evın ıcınde sorun varken kimsenin söylediği kafamı karıştırmazdı . Merak etmeyin yalnız hıssetmez birgun kendı yuvasını kurar . herkes günün sonunda yalnız kalıyor zaten kardesı olunca da herkes evlenıp kapısını kapatıyor .Merhaba.. 7 yıl cocuk anne olamamış ve 6 bucuk yıldır şükürler olsun kı anne olan bır kadınım.
Hem günümüz dünyasında 1 çocugun yeterli oldugunu düşünmem, hem esimle aramızdakı bazı sorunlar, hem kaygılı bir anne olmamdan dolayı tek çocugun yeterli oldugunu düşünüyorum. Ama hem ailem heöçm arladaslarım sürekli kardessiz olmaz diye baskı yapıyorlar. Evet buyuk hadsizlik. Fakat yapıyorlar. İşin kötüsü etkilenmeye basladım. Ya ilerde çok yalnız hissederse diye düşünür oldum. . Bu aralar fena takılıyor kafama. Bir taraftan buna hiç hazır değilim. Tek çocuk yapıp ikinciyi düşünmeyen annelerim siZ nasıl rahatlatıyorsunuz içinizi? Bencil miyim ben çocugumu düşünmeyen bir anne miyim?
Bu arada ben evliliğime güvenmiyorum. İlerisinin ne olacağı belli değil.Merhaba.. 7 yıl cocuk anne olamamış ve 6 bucuk yıldır şükürler olsun kı anne olan bır kadınım.
Hem günümüz dünyasında 1 çocugun yeterli oldugunu düşünmem, hem esimle aramızdakı bazı sorunlar, hem kaygılı bir anne olmamdan dolayı tek çocugun yeterli oldugunu düşünüyorum. Ama hem ailem heöçm arladaslarım sürekli kardessiz olmaz diye baskı yapıyorlar. Evet buyuk hadsizlik. Fakat yapıyorlar. İşin kötüsü etkilenmeye basladım. Ya ilerde çok yalnız hissederse diye düşünür oldum. . Bu aralar fena takılıyor kafama. Bir taraftan buna hiç hazır değilim. Tek çocuk yapıp ikinciyi düşünmeyen annelerim siZ nasıl rahatlatıyorsunuz içinizi? Bencil miyim ben çocugumu düşünmeyen bir anne miyim?
Kilit nokta bu,evliliğinize güvenmiyorsanız hiç yeltenmeyinBu arada ben evliliğime güvenmiyorum. İlerisinin ne olacağı belli değil.
Ileride yanliz hissetmez, hissetmiyoruz. Cocuga arkadas olsun diye kardes yapmayin lutfen. Evde durumlar da iyi degilmis hem, gerek yok.Merhaba.. 7 yıl cocuk anne olamamış ve 6 bucuk yıldır şükürler olsun kı anne olan bır kadınım.
İki çocuğa baba olmadan maddi manevi yetecek gücünüz varsa yapın tabii.Bu arada ben evliliğime güvenmiyorum. İlerisinin ne olacağı belli değil.
Bu konuda çevrenizin kesinlikle ağzınızı kapatın. Ben eskiden kimseyle paylaşmazdım ama şimdi çatır çatır baba olamayacak kişileri 2.kez baba yapamam diyorum.Bu arada ben evliliğime güvenmiyorum. İlerisinin ne olacağı belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?